Cautare

712 de rezultate pentru "adina barbu" (3.19 secunde)
cand s-a dorit construirea soselei de coasta, care ar fi fost o investitie extraordinara pentru orasul nostru, subalterna domniei-sale, Sulfina Barbu a oprit finantarea.
Saracii Guvernului Cei mai saraci ministri ar fi ministrul Educatiei, Mircea Miclea, cel al Mediului, Sulfina Barbu, si cel al Controlului, Sorin Vicol. Sulfina Barbu detine doar un apartament de 60 de metri patrati, cumparat in 1997, si o masina Renault Clio din 2002, cumparata in 2003, printr-un credit.
Tudor i-a livrat fetite de 15 ani lui Eugen Barbu“, sunt reale. ... Tudor si Eugen Barbu, si a stabilit ca informatiile publicate de “Academia Catavencu“ corespund cu originalul existent in Arhiva CNSAS, respectiv volumele 3, 4, 5 si 8 din dosarul D 176.
Din comisie vor mai face parte ministrii Vasile Blaga, Sulfina Barbu si Gheorghe Barbu, presedintii Consiliilor Judetene Arad, Galati si Timis, parlamentarii Dan Carlan, Ioan Oltean si Marian Jean Marinescu, precum si primarii municipiilor Alba Iulia si Oradea, Mircea Hava si Petru Filip.
presedintele Traian Basescu, insotit de prezentatoarea acestui eveniment politic, Sulfina Barbu. ... In competitia pentru functia de secretar general al PDL, vicepresedintele Camerei Deputatilor Ioan Oltean a castigat detasat, devansand-o pe contracandidata sa, Sulfina Barbu.
In buletinul pentru alegerea primarului Sectorului 4, primul pe lista este Cristian Popescu Piedone (USL), urmat de Razvan Valentin Costache (UNPR) si Sulfina Barbu (PDL).
Guvernul spaniol va modifica legislatia in sensul eliminarii obligativitatii vizei pentru muncitorii romani, acestia urmand a avea nevoie doar de permis de munca, conditii similare aplicabile de Spania muncitorilor din alte tari membre UE, a anuntat, luni, ministrul muncii, Gheorghe Barbu.
Pana in momentul de fata au fost nominalizati neoficial Sulfina Barbu (ministrul Mediului), Mircea Cinteza (ministrul Sanatatii), Ene Dinga (ministrul Integrarii Europene), Ionut Popescu (ministrul Finantelor), Monica Macovei (ministrul Justitiei) si Gheorghe Seculici (ministrul de stat pentru coordonarea activitatilor economice).
Alianta PNL-PD ar putea efectua, la inceputul saptaminii, prima remaniere a actualului Guvern, printre cei care ar putea sa-si piarda posturile figurind Mircea Cinteza, Ionut Popescu si Cristian David (PNL), precum si Sulfina Barbu, Ene Dinga, Gheorghe Dobre si Gheorghe Seculici (PD).
eu eram pe terasa la Pescarus cu Eugen Barbu si cu Adrian Beldeanu. ... Numele meu de urmarit era Ticu, a lui Eugen Barbu era Maestrul.
Patru ministri - Sulfina Barbu de la Mediu, Anca Boagiu de la Integrare, Gheorghe Barbu de la ministerul Muncii si Mihail Hardau, de la Educatie - au declarat ca nu mai pot lucra alaturi de Tariceanu, pe care il acuza de...
Manafu ii refuza pe colegi Una dintre cele mai interesante chestiuni ridicate ieri de democratii constanteni a fost cea referitoare la activitatea Sulfina Barbu, ministrul Mediului, si a lui Ionel Manafu, seful DADL, amandoi membri de baza ai PD.
Manafu ii refuza pe colegi Una dintre cele mai interesante chestiuni ridicate ieri de democratii constanteni a fost cea referitoare la activitatea Sulfina Barbu, ministrul Mediului, si a lui Ionel Manafu, seful DADL, amandoi membri de baza ai PD.
Recent este cazul primarului din Vartop, Constantin Barbu, care, dupa plecarea din randurile pesedistilor doljeni, a fost putin dezorientat si a cochetat cu ambele partide aflate la putere, tatonari recunoscute de reprezentantii ambelor formatiuni.
Edilul sustine ca principala vinovata de ce se intampla acum in zona peninsulara a orasului este Sulfina Barbu, ministrul Mediului, prin refuzul sau de a aproba proiectul soselei de coasta.
Crizele de nervi dupa licitatia ratata si faptul ca deja din ce in ce mai multi oameni se dezic de el - incepand cu ministrul Sulfina Barbu si colegii de partid - Ionel Manafu s-a dezlantuit.
"As fi crezut ca au un gand bun doar daca interesul ministerului condus de Sulfina Barbu acorda o cat de mica importanta si zonelor mai putin atractive din punct de vedere economic. ... Eu as intreba-o pe ministrul Sulfina Barbu:
Deputatul Amet Aledin a avut in Camera Deputatilor o prima interpelare adresata Sulfinei Barbu, ministrul Mediului si Gospodaririi Apelor, in ceea ce priveste un vechi proiect, existent inca din perioada interbelica, si anume realizarea unei sosele de coasta, prin care poate fi fluidizat traficul rutier si care uneste Portul Tomis cu Statiunea Mamaia.
In plus, Mihei o acuza voalat pe Sulfian Barbu de voyerism, referindu-se la instalarea camerelor video de pe plaja, intrebandu-se retoric: ... In incheiere, deputatul o indeamna pe Sulfina Barbu "sa lase turismul in seama celor care au idee de modul in care acesta poate fi facut sa se dezvolte".
Meritele unui calarasean autentic Cu prilejul Zilelor Municipiului Calarasi, in sala de spectacole Barbu Stirbei a Centrului Judetean de Cultura si Creatie, Primaria Municipiului Calarasi a acordat cinci titluri de cetateni de onoare unor calaraseni care s-au remarcat prin activitate si rezultate remarcabile doctorul in istorie, profesor Constantin Tudor fiind unul dintre acestia.
google-analytics.com