Cautare

712 de rezultate pentru "adina barbu" (3.73 secunde)
Sulfina Barbu, despre Miscarea Populara: "Sunt destul de vocali, fara sa se bazeze pe lucruri concrete" Vicepresedintele PDL Sulfina Barbu considera ca Miscarea Populara ridica prea multe pretentii, opinand ca reprezentantii acesteia sunt destul de vocali, dar fara sa se bazeze pe lucruri concrete.
Organizat de TenarisSilcotub, festivalul include trei zile de proiectii in sala Barbu Stirbei de la Centrul Judetean de Cultura si Creatie Calarasi.
Printre cei prezenti, s-au aflat Adina Buzatu, Christian Ciocan, Giulia Anghelescu, Delia Matache si Zoli de la Sistem.
Europarlamentarul Adina Valean invita, cu sprijinul Centrului pentru Jurnalism Independent (CJI), 20 de tinere studente si eleve de liceu la Bruxelles, in cadrul programului Youth Press Project, care urmareste familiarizarea viitorilor specialisti in jurnalism si comunicare cu institutiile si problematica Uniunii Europene.Vizita va avea loc in perioada 13-15 aprilie, iar participantele vor fi selectate din randurile studentelor la facultatile cu profil legat de comunicare si ale elevelor de liceu care intentioneaza continuarea studiilor in domeniul mentionat.
ne-am adunat astazi la On Air Music Awards toti capii din muzica romaneasca, pentru a termina cu razboaiele." Show-ul a inceput in forta cu Vita de Vie care a deschis seria mini recitalurilor continuata de Alina Manole, Grasu XXL, Corina, What’s Up si Andra, Trio Zamfirescu, Adina Raducan, Vunk, Lala Band si Electric Fence.
Adina de la Heaven a avut o perioada stresanta in care a muncit pana la epuizare si a ajuns la spital, pe perfuzii.
libertatea.ro /Adina Alberts A NASCUT! ... Medicul estetician Adina Alberts a adus pe lume primul ei copil, o fetita. Adina Alberts (45 de ani) a nascut primul copil al cuplului chiar de Sfanta Maria.
Degeaba se poata o culoare vedeta, pe care lumea o adora daca mie nu-mi sta bine, a declarat Adina Buzatu.
Ionut a mers pe mana specialistilor, apeland la talentul cunoscutei stiliste Adina Buzatu de a ii realiza un outfit care sa raspunda in mod functional cerintelor scenice, dar totodata sa ii puna in valoare si personalitatea.
Adina Postelnicu, una din cele trei componente ale trupei Heaven, face sport zilnic si e cat se poate de activa, insa aceste obiceiuri nu au ajutat-o sa scape de problemele coloanei care o tot chinuie dupa accidentul de masina in care a fost implicata in urma cu aproape zece ani.
Asemenea bunei sale prietene, Adina Halas ni se infatiseaza ca promotoare a unui stil de viata sanatos, ce implica un regim alimentar echilibrat si mult sport. ... Pe blogul ei, Adina le vorbeste femeilor despre ce inseamna stilul de viata sanatos, despre creme, mancare sau despre combaterea celulitei.
De curand, Carmen Bruma si buna ei prietena Adina Halas, pasionate de sport si alimentatie sanatoasa au descoperit la doar 40 de km de Bucuresti - Youness Clinic, (www.younessclinic.ro) un centru de detox si wellness.
nisip in ochii celor ce dau crezare comunicatelor de presa ale Directiei, comunicate de presa frumos ticluite din birou si care ajung nu numai la reprezentantii mass-media, ci si la ministrul Mediului si Gospodaririi Apleor, Sulfina Barbu.
"Evenimentul zilei" i-a intrebat pe sociologii Remus Stefureac, Barbu Mateescu si Mircea Kivu daca USL se rupe in 2014.
Scopul acesteia este de reducere a nivelului de poluare, si nu unul fiscal, au afirmat ieri intr-o conferinta de presa atat ministrul Finantelor, cat si cel al Mediului, Sulfina Barbu.
Senatorul liberal Mario Ovidiu Oprea a fost acuzat ieri de fostul presedinte PNL al organizatiei Seaca de Câmp, Marcel Barbu, actual membru al PLD, ca i-a sugerat sa dea mita pentru a fi angajat într-un post de la Agentia de Plati si Interventii în Agricultura (APIA), condusa de liberalul Silviu Dragancea.
De la ora 7.00 de dimineata, familia Barbu intra in solar, in comuna doljeana Bratovoiesti.
Numai ca Jorj Madalin Mihailovici, cel care s-a prezentat ca fiind nu un simplu consilier ministerial, ci "consilierul personal al doamnei ministru Sulfina Barbu”, a adus vesti mai mult decat proaste pentru investitori.
Democratii resping un proiect de lege al unui coleg ministru, Gheorghe Barbu, care a initiat un sistem de reducere a alocatiilor pentru mame. ... Biroul Permanent National al PD a decis ieri respingerea proiectului legislativ privind indemnizatiile pentru mame, initiat de ministrul Muncii, democratul Gheorghe Barbu.
Vocal, polemic, incomod, conflictual, Eugen Barbu a ramas definitiv in literatura romana prin romanul sau Groapa”, dar si prin publicatia "Romania Mare". Marga Barbu, cunoscuta actrita de film si teatru, i-a fost alaturi o buna parte din viata.
google-analytics.com