Cautare

7225 de rezultate pentru "stirile antena 1 pitesti ora 16" (3.25 secunde)
- Antene - Orice router wireless beneficiaza de o antena pentru propagarea semnalului. De cele mai multe ori vei intalni routere wireless cu o antena, insa sunt frecvente si routerele wireless cu doua si trei antene.
Oana Stancu a sters pe jos, miercuri seara, in direct la emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3, cu premierul Romaniei, Victor Ponta.
Gheorghe Voicu, redactor sef la "Evenimentul zilei" in epoca de glorie Cristoiu a devenit redactor-sef la "Observator"/Antena 1. ... Gica Voicu se ocupa doar de Observatoarele de la Antena 1, iar Aura Titiriga continua sa gireze stirile de la Antena 3.
Sondajul realizat ieri de Centrul de Sociologie Urbana si Regionala (CURS), valabil la inchiderea urnelor (ora 21.00) si facut public la ora 22.30, indica egalitate perfecta intre Adrian Nastase si contracandidatul sau Traian Basescu.
Noi stiam ca urmeaza sa intre la stirile de la ora 19, la fara 10 eram toti trei la calculator, urmaream live pe internet stirile Pro Tv. ... A trebuit sa mai asteptam vreo ora pana a aparut totul pe site.
Conform obiceiului deja stiut, putini dintre ei s-au prezentat la vot in prima parte a zilei, statisticile inregistrand, la ora 17.00, o prezenta de doar 34,26% in capitala - cu 6 procente mai scazuta decat media pe tara.
1 leu-element floral, 5 lei-lira, 10 lei-paleta de pictura, 50 lei-roza vinturilor, 100 lei-element floral, 500 lei-calimara cu pana de scris. ... Monedele de 1, 5 si 10 bani sint realizate din otel placat cu alama, cupru si, respectiv, nichel.
Ora de iarna 2014.
Toti cei patru membri ai echipajului au murit (Continuare) - ORA 22.38 Femeia salvata se afla in stare critica la spital, este in stare de inconstienta. ... - ORA 22.30 Ministerul Transporturilor a emis un comunicat privind elicopterul SMURD prabusit:
Tarifele majorate pentru PARCAREA in centrul Capitalei intra in vigoare de la 1 IULIE Noile tarife pentru utilizarea locurilor de parcare din centrul Capitalei, majorate prin votul Consiliului General, vor intra in vigoare de la 1 iulie, municipalitatea sustinand ca masura era necesara intrucat in Bucuresti au fost depasite valorile-limita stabilite prin legislatia Uniunii Europene privind calitatea aerului, iar una dintre cauze este poluarea din cauza traficului intens si a utilizarii pe scara larga a autovehiculului propriu.
Contactat de EVZ, Ciutacu nu a confirmat plecarea de la Antena 3. ... Mai exact, acestuia i se promisese ca emisiunea "Vorbe grele" va fi mutata de la Antena 2 la Antena 3, in prime-time. In schimb, a ajuns sa fie difuzata saptamanal, vineri seara, de la ora 23.00.
Oana Stancu si Adrian Ursu, angajati de Mihai Gadea la Antena 3 Realizatorul emisiunii "Sinteza zilei" de la Antena 3, Mihai Gadea, a anuntat in emisiunea sa ca, incepand cu aceasta seara, jurnalistii Oana Stancu si Adrian Ursu vor fi noii lui colegi.
Vedete la apa!” (Antena 1), a trecut recent printr-un mare necaz familial. ... Vedete la apa” (Antena 1)!.
Ilfov nr.1, in spatele CEC-ului de pe Calea Victoriei) PROGRAM 17 - 29 martie Marti, 17 martie, ora 19.00 LA TIGANCI” dupa Mircea Eliade Proiect finantat in programul Bucuresti 555, sustinut de ARCUB Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti Regia si adaptarea :
Antrenorii echipei masculine de baschet SCM-U Craiova, Andelko Mandic si Marius Toma, au mari batai de cap inaintea meciului de duminica, de pe teren propriu, cu BCM-U Pitesti, programat cu incepere de la ora 18.00.
Ziua 1: PITESTI; ... NOVA ZAGORA - EDIRNE - ISTANBUL Plecare din Pitesti, parcarea Muntenia, la ora 05:00, pe traseul mai sus mentionat. ... BUCURESTI - PITESTI Mic dejun.
Emil Constantinescu, pe vremea cand era presedinte, isi pierdea o ora pe zi pentru a redacta stiri pentru TVR. ... Nu ma invatati pe mine cum se fac stirile la TVR. Eu imi pierdeam o ora pe zi sa fac stirile la TVR'.
Se tine evidenta la cat stau la birou, la ce ora vin, la ce ora pleaca. ... O lege care va obliga posturile de televiziune si ziarele sa prezinte in proportii egale stirile de factura pozitiva cu stirile negative.
STIRILE PROTV informeaza: ... Recordul precedent era 1-5 cu Stuttgart. ... 1. ... 1. ... Dupa ce a petrecut o ora cu Hagi si Popescu, Guardiola si-a dus jucatorii la antrenamentul oficial, pe Arena Nationala. ... - Riscati inchisoarea daca tulburati linistea si ordinea publica dupa ora 22.00. ... STIRILE PROTV
Corneanu mai spune ca, pe 22 decembrie 1989, la ora 18.30, o retea secreta de rezistenta a PCR (n.a.
google-analytics.com