Cautare

62269 de rezultate pentru "antena 1 pitesti stirile ora 16 din 15 iulie 2013 live" (7.89 secunde)
In mansarda lui spatioasa din centrul Bucurestiului, dar si in atelierul lui din Aachen, experimenteaza diverse stiluri, in special inspirate din lucrarile celor doi mari pictori contemporani preferati, Gerhard Richter si Jackson Pollock.
Videoclipul piesei Antiexemplu a fost filmat in Chisinau, in regia lui Roman Burlacu, DoP George Secrieru din echipa BRFilms, cei care au filmat toate clipurile Carla's Dreams din ultimii ani.
Spaceships este prima piesa dintr-o serie de trei pe care trupa YellLow ne-o prezinta intr-o varianta live. ... Declara trupa despre piesa careia ii da un nou sound in cadrul maratonului muzical ULive Session, cel mai de anvergura proiect live din Romania.
Spaceships este prima piesa dintr-o serie de trei pe care trupa YellLow ne-o prezinta intr-o varianta live. ... Declara trupa despre piesa careia ii da un nou sound in cadrul maratonului muzical ULive Session, cel mai de anvergura proiect live din Romania.
Sambata, 4 iulie, la ora 20:00, la Teatrul de Vara HERASTRAU a debutat Stagiunea Estivala 2020 cu premiera spectacolului CU MASCA sau FARA MASCA, OAMENII VOR SA ZAMBEASCA!
ULive Session continua cu Giulia si o varianta live a celui mai recent single - Ne vedem noi. Direct din mansarda celui mai mai de anvergura proiect live, Giulia si bandul sau ne aduc o varianta pe cat de sensibila, pe atat de powerful a piesei Ne vedem noi.
Dorian Popa continua ULive Session, cel mai amplu proiect live din Romania cu o varianta personala a hitului Love Yourself, piesa lansata de Justin Bieber.
actrita de succes Florina Roberts, Ministerul de Externe, Bisericile Ortodoxe Romanest din SUA, actorul Daniel Ganea si alte personalitati carora le multumesc frumos!
Punerea in circulatie, la data de 1 iulie, a leului greu a generat o adevarata panica printre speculantii de senzatii tari.
Parcarea din Centrul Vechi si Penetratia Splai Independentei - Ciurel - A1 Consilierii generali nu au fost de acord cu proiectele primarului Sorin Oprescu din Centrul Vechi si din vestul Capitalei. Astfel, Planul Urbanistic Zonal pentru parcarea din Centrul istoric a fost respins.
Fima Euroconstruct, care apartine patronilor Golden Blitz, a cA¢stigat licitatia organizata pentru repararea unei portiuni din autostrada Bucuresti -Pitesti.
In schimb, doreste prelungirea autostrazii Bucuresti-Constanta pana la frontiera cu Bulgaria, de unde vecinii din sud sa o continue la Varna. Fiecare ministru al Transporturilor are o sensibilitate aparte fata de circumscriptia din care provine.
Incepe constructia celei mai asteptate autostrazi din Romania (Autor: ... Incepe constructia celei mai asteptate autostrazi din Romania.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane anticipeaza ca miercuri, 27 octombrie, un numar foarte mare de autovehicule care vor transporta participantii la actiunile de protest se vor deplasa dinspre marile orase catre Municipiul Bucuresti.
Platile catre compania de constructii care repara Autostrada Bucuresti-Pitesti au fost sistate de catre Ministerul Transporturilor, din cauza calitatii slabe a lucrarilor, pana la rezolvarea problemelor, a declarat Radu Berceanu, ministrul Transporturilor, citat de Mediafax.
Oltchim va negocia contractarea unui credit bancar de 100 milioane euro pentru finantarea achizitiei activitatii de petrochimie de la rafinaria Arpechim Pitesti a Petrom si asigurarea capitalului de lucru, operatiunile fiind aprobate de companie la sfarsitul lunii decembrie.
Desi cazurile par incredibile, ele au fost culese din presa vremii sau din relatarile unor ufologi de incredere, indicandu-se si sursele. - Pe 19 iunie 1989, la ora 1.00 dupa miezul noptii, Tamara Mihailovna Krasikova, muncitoare la fabrica "LenKarz" din Leningrad (azi Skt.
10 evenimente care au marcat fotbalul romanesc in 2013 Anul 2013 a fost unul tumultuos pentru fotbalul romanesc, cu putine performante pe plan sportiv, dar presarat cu probleme organizatorice la nivelul Ligii I, schimbari la varful LPF si numeroase dueluri in justitie.
Vineri, 26 aprilie 2013, la ora 11:00, are loc conferinta de presa privind lansarea pe piata romaneasca a produselor cosmetice "LA DUCHESSE Romania", in cadrul targului COSMOBEAUTY Bucuresti, organizat la Sala Palatului in perioada 26 - 28 aprilie 2013.
Dana Razboiu se intoarce in lumea televiziunii si va prezenta de la jumatatea lunii martie stirile din prime time in weekend ale canalului Realitatea TV. Potrivit directorului editorial al postului, Catalin Popa, fosta crainica a stirilor TVR si Kanal D, s-a alaturat echipei Realitatea TV de la 1 martie.
google-analytics.com