Cautare

62269 de rezultate pentru "antena 1 pitesti stirile ora 16 din 15 iulie 2013 live" (4.71 secunde)
Saptamana viitoare Microsoft isi relanseaza serviciul de e-mail, Live Hotmail. ... Principala modificare o reprezinta cresterea spatiului disponibil de la 1 la 2 GB, capacitate care se ridica la standardele actuale impuse in ultimii ani de Google.
Festivalul International Adrian Paunescu - editia I Poetul Adrian Paunescu ar fi implinit, la 20 iulie, 70 de ani. ... Vineri, 19 iulie 2013Ora 17.00:
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a inaugurat vineri lucrarile la noul pod peste raul Dambovita, dintre strada Piatra Craiului si Soseaua Virtutii, parte din proiectul de constructie a 12 kilometri de drum in regim de autostrada, respectiv Splaiul Independentei - Autostrada Bucuresti-Pitesti.
Fabrica de Combustibil Nuclear de la Pitesti isi va dubla productia, incepand cu anul viitor, pentru a putea asigura fasciculele de uraniu necesare viitoarelor reactoare 3 si 4 de la Cernavoda. Cu un an inainte de punerea in functiune a Unitatii 3, productia va fi de 15.
Lucrarile la cea de-a doua centura a Craiovei vor incepe in toamna acestui an, iar drumul expres Craiova-Pitesti ramane un proiect mort.
Nemultumit de raspunsul pe care l-a primit la o interpelare precedenta, senatorul PSD de Arges Serban Valeca i-a adresat premierului Emil Boc inca o interpelare in care ii atrage atentia asupra situatiei in care se afla Arpechim Pitesti:
Tribunalul Arges a admis la inceputul saptamanii cererea Petrom de suspendare a deciziei Agentiei de Mediu Pitesti, potrivit Mediafax. ... Agentia Regionala pentru Protectia Mediului Pitesti a decis, la finele lui mai, sa suspende autorizatia de mediu a Rafinariei Arpechim Pitesti.
Chinezii vor sa cumpere Oltchim si vor sa faca autostrada Craiova-Pitesti Chinezii sunt interesati de modernizarea si extinderea capacitatilor de productie la termocentrala Rovinari, dezvoltarea Unitatilor 3 si 4 de la Centrala Nucleara Cernavoda, privatizarea combinatului petrochimic Oltchim, realizarea centralei hidroelectrice cu acumulare prin pompaj de la Tarnita - Lapustesti, realizarea tronsonului de autostrada Craiova - Pitesti, constructia tronsonului feroviar de mare viteza Bucuresti - Constanta, anunta un comunicat al ministerului Economiei.
Victor Ponta a tras din nou pe sfoara Comisia Europeana (Autor: ... Desi nu sunt un entuziast al ukazelor trimise Romaniei din exterior, simt nevoia sa precizez ca metafora mea nu viza Raportul Comisiei Europeane, ci felul in care a fost primit el in Romania lui 2013.
Senatorul Alexandru Cordos a sustinut o declaratie politica intitulata " Relansarea economica 2013 ", pe care o puteti citi in continuare.
Sambata, 20 septembrie, incepand cu ora 15:00 va avea loc Parada costumelor de epoca, urmata de un spectacol de magie "TeO Magic Show", iar incepand cu ora 18,00, timp de jumatate de ora, se va desfasura deja legendara "Bataie cu Flori".
In Dolj s-au incasat in plus din TVA doar 1,6 milioane de lei - destul de putin fata de asteptarile legiuitorilor. In mod firesc, firmele au fentat statul inca din iunie, cand au emis facturi mai multe, pentru a prinde TVA de 19%.
4 iulie, Ziua Independentei SUA (Autoare: ... Statele Unite ale Americii sarbatoresc, la 4 iulie, Ziua nationala. Cunoscuta ca Ziua Independentei, aceasta marcheaza aniversarea Declaratiei de Independenta din 4 iulie 1776, fata de Marea Britanie, semnata de 13 colonii de pe continentul nord-american.
Antena 3 a sarbatorit duminica 6 ani de existenta prin rezistenta, varsta pe care o implineste pe 27 iunie. ... Acestia au fost rasfatati cu povesti nestiute ale ultimilor ani, cu editii speciale in care au fost invitati jurnalistii Antena 3, oamenii din spatele micului ecran.
Pe lânga scumpirea anuntata la 1 iulie, gazele naturale sunt mai "piperate" daca au putere calorifica mai buna, adica daca ard mai bine. Astfel ca factura de gaze pe luna trecuta a fost mai scumpa în Slatina si în Craiova decât în Bucuresti sau Pitesti, la acelasi consum.
2013 a oferit mai multe momente ce pana acum pareau doar o fantezie. Copos a renuntat la Rapid, Borcea a renuntat la Dinamo iar Gigi Becali a ajuns la puscarie, disparand din peisajul fotbalistic. ... Sa vedem o retrospectiva a momentelor importante din 2013, in ordine cronologica:
Noul anul scolar va incepe pe 16 septembrie, cu mici modificari in organizarea cursurilor Si se va incheia (tot) pe 21 iunie! Ministrul Remus Pricopie a declarat ca anul scolar va incepe pe data de 16 septembrie, fiind facute mici modificari in structura acestuia. CALENDAR SCOLAR 2013-2014:
"In 2013 vom avea o coalitie PDL-PSD-UNPR !" USL se va destrama in vara deoarece o sa coboare vertiginos sub 50% iar, in 2013, la guvernare va accede o "coalitie larga", formata din PDL, PSD si probabil UNPR, prognozeaza fostul consilier prezidential, Sebastian Lazaroiu, pentru RFI Romania, el fiind de parere ca revizuirea Constitutiei va fi "ratata" in 2012.
Bucharest Music Film Festival (BMFF) si ArCuB Live Open Air-Jazz, Blues & More. ... Special amenajat pentru intampinarea melomanilor si a iubitorilor de arta, intre 21 si 30 iunie, generosul spatiu din vecinatatea Ateneului Roman se transforma intr-o inedita "gradina muzicala".
Vita de Vie este cea mai recenta confirmare in line-up-ul artistilor romani de la B’ESTFEST Summer Camp, trupa urmand a sustine pe data de 5 iulie un show special, ce va include exclusiv piese de pe binecunoscutului album "Fenomental".
google-analytics.com