Cautare

62269 de rezultate pentru "antena 1 pitesti stirile ora 16 din 15 iulie 2013 live" (6.27 secunde)
In ciuda zvonurilor potrivit carora “sistemul bancar va fi paralizat“ in perioada 29 iunie-4 iulie, in contextul trecerii la leul nou, vor fi si banci care nu vor rupe legatura cu clientii.
Cine nu are o relatie sa fie atent pe 8 sau 9 iulie. ... Zile de interogatie interioara, 4, 5 si 7 iulie. ... Zile aprinse 4, 5 si 6 iulie. ... Zile dure 4 si 5 iulie. ... ZIle grele 5, 6 si 7 iulie.
Vremea va fi calda, cu temperaturi care, in unele intervale, se vor apropia de punctul de canicula, insa, pe de alta parte, in unele zile instabilitatea atmosferica manifestata prin averse, descarcari electrice si vijelii isi va face aparitia in aproape toate regiunile, reiese din prognoza publicata luni de Administratia Nationala de Meteorologie, valabila in intervalul 13 - 26 iulie, scrie Agerpres.
Programul Euro 2012 (8 iunie - 1 iulie) Euro 2012 va incepe in Polonia, vineri, 8 iunie, la ora 19:00, cu o partida a echipei gazde, care va juca impotriva castigatoarei titlului European in 2004, Grecia, si se va incheia in Ucraina pe 1 iulie cu finala ce se va desfasura la Kiev.
In cadrul campaniei "Apa trece, Romania ramane" initiata de jurnalistii Antena 3 si Observator, Fundatia "Mereu Aproape" a organizat, vineri, 9 iulie, un teledon care a avut ca scop strangerea de fonduri pentru ajutorarea sinistratilor din zonele afectate de inundatii.
Astfel, pe cinci din cele sase bancnote sint prezentate aceleasi portrete ca si pe leii vechi, fondul color fiind in foarte putin diferentiat, a sasea bancnota, cea de 500 de lei, fiind noutate absoluta. ... Primul este fereastra transparenta-zona clara, netiparita din partea stinga a bancnotei.
Ne intoarcem la ora de iarna Duminica, 30 octombrie (in noaptea de sambata spre duminica, 29 spre 30 octombrie), trecem la ora de iarna! Ora 4.00 va deveni ora 3.00.
Registrul National al Donatorilor Voluntari de Celule Stem Hematopoietice in parteneriat cu Centrul de Transfuzie Sanguina Bucuresti si Asociatia Salvatorilor Voluntari in Situatii de Urgenta organizeaza in Bucuresti, in perioada 27 iulie - 03 august 2013, o serie de evenimente in cadrul campaniei de comunicare "Doneaza o sansa la viata!" pentru promovarea donarii de celule stem hematopoietice.
Ilfov nr.1, in spatele CEC-ului de pe Calea Victoriei) PROGRAM 17 - 29 martie Marti, 17 martie, ora 19.00 LA TIGANCI” dupa Mircea Eliade Proiect finantat in programul Bucuresti 555, sustinut de ARCUB Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti Regia si adaptarea :
Deschisa intr-o hala de productie din incinta uzinei Ford, fabrica Johnson Controls este cea de-a noua unitate de productie a grupului american in Romania si va produce exclusiv pentru Ford, cel putin intr-o prima faza.
Un grup infractional suspectat de contrabanda cu tigari a fost destructurat de politisti ai Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Pitesti. ... La data de 7 august a.c., politisti din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Pitesti, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T.
In scolile din Romania au inceput inscrierile in clasa pregatitoare. ... Incepand de marti 2 aprilie scolile din Romania au inceput prima etapa de inscriere la ciclul primar.
Programul complet al meciurilor de la Euro 2012 TVR 1 a sublicentiat catre Dolce Sport o parte din drepturile de televizare a Campionatului European de fotbal din 2012, din Polonia si Ucraina.
REZULTATE BACALAUREAT 2013 Adevaratul bilant de la Bac: ... Pentru relevanta, am facut aceleasi calcule pentru rezultatele din ultimii patru ani, adica inclusiv anul 2010, ultimul in care Bacalaureatul s-a dat fara supravegherea camerelor video.
Trei zile cu proiectii gratuite de film la Calarasi, la festivalul Tenaris Cinelatino A sasea editie a festivalului de film Tenaris Cinelatino va avea loc la Calarasi intre 4 si 6 iulie.
ORA DE VARA 2013 In noaptea de sambata spre duminica, 31 martie 2013, Romania trece la ora oficiala de vara. Ora 3 va deveni ora 4. Ora oficiala de vara este valabila pana in data de 27 octombrie 2013, ora 4.00.
Luna lui cuptor in calendarul popular In traditia populara, luna iulie mai este numita si "cuptor", datorita caldurilor mari ce o caracterizeaza, dar si pentru ca acum se coace si se strange graul. Sarbatorile traditionale ale lunii iulie sunt: 1 iulie: ... 15 iulie: ... 16-18 iulie: ... Marina (17 iulie).
Antena 3, cel mai amendat post tv • Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a aplicat anul trecut 251 de sanctiuni, dintre care 112 amenzi in cuantum de 2.170.500 de lei si 137 de somatii, se arata in raportul de activitate al institutiei, postat joi pe site-ul CNA.
Zile de foc in luna iulie. ... Conform estimarilor Administratiei Nationale de Meteorologie(ANM), in iulie, temperaturile vor creste, iar instabilitatea atmosferica va fi accentuata. ... - Saptamana 08.07.2019 - 15.07.2019. ... - Saptamana 15.07.2019 - 22.07.2019.
O companie chineza vrea sa construiasca autostrada Pitesti - Craiova si anunta reteta succesului pentru accelerarea lucrarilor:
google-analytics.com