Cautare

10189 de rezultate pentru "antena 1 pitesti stirile de la ora 16 azi live" (3.72 secunde)
In mai putin de o luna de functionare, HangOver are deja clienti fideli, care nu lipsesc la niciuna dintre petrecerile clubului. Conceptul "Thursday Night Live" a pornit de la credinta ca muzica ar fi cel mai puternic drog existent;
Vara a trecut si ramanem cu amintiri de amor, dar si cu o surpriza din partea lui Dorian. Artistul continua ULive Session, cel mai de anvergura proiect Live din Romania, cu o alta versiune a piesei De Amor.
Berbec Ca sa ai parte de o zi asa cum ti-o doresti, ai nevoie de rezerve serioase de rabdare si cam de tot stocul personal de bunavointa, in special fata de cei dragi.
Depunerea on line a proiectelor de obtinere de finantari europene pe POS CCE bate recorduri dubioase: in cateva secunde s-au depus zeci de pro-iecte, lucru aproape imposibil din punct de vedere tehnic.
Pe site-ul AM Press a aparut un articol scris de Aurelia Apostol, AMPress, intitulat: ... O va marginaliza Gadea, ca pe Oana Stanciulescu?" Reproducem articolul citat, in care este relatat schimbul de replici dintre Oana Stancu si Victor Ponta.
Nu conteaza ca stirea nu este atat de patetica sau de emotionala, stiristii trebuie sa gaseasca modalitatea de a-i atribui si aceste "calitati".
Pe 26 mai 2000, ora 16.00, a inceput sa emita Europa FM, primul post de radio national privat din tara. ... Viata s-a schimbat", au fost cuvintele rostite de George Zafiu.
Mii de oameni au venit la slujba. Programul evenimentelor/ Restrictii de trafic in Capitala Catedrala Mantuirii Neamului va fi sfintita duminica de Patriarhul Ecumenic Bartolomeu si Patriarhul Daniel, alaturi de care se vor afla mai multi ierarhi romani si straini.
Romania trece, in ultima duminica a lunii martie (in noaptea de sambata spre duminica 29/30 martie 2014), la ORA DE VARA - Ora oficiala de vara, ora Europei Orientale. Ceasurile se dau inainte, ora 3.00 devenind ora 4.00, potrivit Agerpres.ro.
Bucharest RUNNING CLUB anunta ca aproximativ 18.000 de participanți din peste 75 de tari au participat la cea de-a opta editie a Volkswagen Semimaratonul Bucuresti.
Concerte in aer liber si petreceri cu staif la Parlament sau la Opera Revelionul pentru bucuresteni inseamna, ca in fiecare an, distractie in aer liber, la concerte sustinute de artistii momentului si spectacole de focuri de artificii, dar si petreceri deja traditionale, precum cea de la Opera Nationala, sau pe cale sa devina o traditie, cum este cea de la Parlament.
Meciul Rapid-Steaua se joaca in Giulesti cu 3.000 de spectatori. LIVE LOOK TV RAPID - STEAUA, 19 IULIE.
Prima editie a On Air Music Awards a avut loc pe 15 aprilie, la Teatrul National din Bucuresti. ... 20 de statuete trofeu si-au gasit calea catre unii dintre cei mai apreciati artisti, compozitori, textieri, regizori si manageri cu realizari remarcabile in anul 2012 sau in intreaga cariera.
Mafia, Coma, FiRMA, The Mono Jacks, Jurjak, The Details si DayDay sunt trupele care vor urca pe scena, iar Alt Om si Not So Common DJ vor fi DJ-ii la Bucharest Craft Beer Festival 2018.
B’ESTFEST adauga doua noi nume in programul de festival: ROA si Bass Turbat - pentru prima data live, completand astfel line-up-ul artistilor autohtoni confirmati pana in acest moment.
Indragitul moderator a creat, pentru iubitorii muzicii live, The Manifest, cel mai nou proiect care militeaza pentru muzica LIVE. ... Joi, 24 octombrie, incepand cu orele 23:00, la Bound Club&Bar din Centrul Vechi, vor face o demonstratie live de concert ca la carte.
In premiera in capitala, de ziua internationala a jazzului 30 aprilie 2014, revista Jazz Compas in parteneriat cu Muzeul Municipiului Bucuresti lanseaza mini festivalul Jazz Compas Live in Museum.
Phoenix a lansat doua compozitii de suflet care ii apartin lui Nicu Covaci:
Anul 2016 se anunta a fi un an al premierelor pentru publicul roman care va avea ocazia sa vada live, pentru prima data in Romania, unul dintre cele mai asteptate show-uri ale ultimilor ani: ... Biletele vor fi disponibile incepand cu data de 3 decembrie, pe www.eventim.ro.
Carla's Dreams isi bucura si isi surprind fanii cu piese variate ca mesaj, care aduna milioane de vizualizari pe YouTube. Ultimul single lansat, Antiexemplu, a depasit 10 milioane de vizualizari la numai o luna de la lansare si a luat cu asalt radiourile.
google-analytics.com