Cautare

3409 de rezultate pentru "accidentat 2 ian 2010 crasna salaj lukacs zoltan" (3.64 secunde)
Zoltan Bedo din Odorheiu Secuiesc, judetul Harghita, participa zilele acestea la targul "Traditii si flori de sarbatori" organizat de Creart in Parcul Cismigiu. ... De 15 ani lucrez jucarii din lemn!", isi incepe povestea Zoltan Bedo. ... Zoltan Bedo este profesor de fizica la Clubul Copiilor din Odorheiu Secuiesc.
Asa cum a mentionat Simona Anton, expert tehnic in cadrul ADR Cluj, cele 3 proiecte prezentate, cunoscute deja cititorilor nostri, "Soseaua ocolitoare cu acces din DN 1F in DJ 191C, pentru devierea traficului din Zalau", "Drum centura est Jibou" si "Reabilitarea drumului Ciucea-Crasna-Vanatori", au trecut, deja, de faza de preselectie regionala, acum urmand a fi imbunatatite, in vederea unei prezentari cat mai bune la etapa nationala a selectiei.
Incepand din aceasta saptamana, si locuitorii din Crasna, Pogoanele, Peretu si Teaca, precum si un numar crescut de bacauani se bucura de produsele variate, de calitate si la preturi avantajoase oferite de PROFI la momentul cand cu totii se pregatesc sa-si umple camara cu bunatati pentru iarna.
Parlamentul se va reuni in sedinta de plen din data de 11 ianuarie, in sesiune extraordinara, pentru dezbaterea proiectului de buget de stat pe anul 2010 a declarat, marti, vicepresedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban.
Cu toate ca mediile politice au pregatit fel de fel de scenarii, sedinta de alegere a vicepresedintelui a decurs fara frecusuri Consiliul Judetean Salaj are, de ieri, un nou vicepresedinte in persoana lui Mircea Ghiurco, director general al SC Publiserv SA Zalau, vicepresedinte al organizatiei PD Salaj.
Cu toate ca ne-am fi dorit sa va informam cu privire la modul in care s-a derulat "lupta" pentru ocuparea fotoliului de presedinte al PD Zalau, care s-a dus intre Radu Capilnasiu si Mircea Ghiurco, actualul presedinte al PD Salaj, Viorel Stanca, aflat la...
Pentru ca, in urma controalelor efectuate de la Bucuresti la Directia Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Salaj, nu s-au descoperit nereguli, directorul Ionel Ciunt nu a putut fi eliminat de la conducerea DSVSA Salaj.
Compania Bechtel a inceput lucrarile la realizarea tronsonului din Autostrada Transilvania ce se afla pe teritoriul judetului Salaj. ... "Am primit aliniamentul pentru viitoarea autostrada de la Compania Nationala de Drumuri si Autostrazi si, asa cum era prevazut in grafic, am inceput lucrul la autostrada si pe teritoriul judetului Salaj.
Global Production SRL (CUI 16371587), contractul 25/5.ian.2005, suma lunara de 3.335 EURO, Global News SRL (CUI 16371595), contractul 21/ 5.ian.2005, suma lunara 4110 EURO si Global Network Cable (CUI 16330323), 23/ 5.ian.2005, suma lunara de 3.335 EURO. ... 2.
Iacob Negruzzi, marcata si semnalizata corespunzator, a surprins si accidentat grav pe S. ... 109, a surprins si accidentat grav pe D. ... Cand a ajuns in dreptul trecerii pentru pietoni situata in dreptul imobilului cu nr.31, a surprins si accidentat grav pe C.
Acesta a stat plictisit toata sedinta, insa brusc a inceput sa ii ceara socoteala colegului sau de alianta, recomandandu-i sa infiinteze o camera unde oricine sa poata studia actele legate de licitatia si lucrarile de reabilitare la DJ 661, Tantareni - Targu Carbunesti - Sacelu - Crasna:
Luni, membrii Comisiei de cod electoral au aprobat propunerile PNL privind colegiile uninominale din judetele Arges, Braila, Calarasi, Ialomita, Neamt, Sibiu si Vaslui, au agreat sugestia UDMR pentru Salaj si recomandarea PSD pentru judetul Galati.
Pentru o suprafata de teren de 163 hectare situata pe teritoriul localitatilor Ip, Crasna, Nusfalau si Boghis, din judetul Salaj, compania va acorda despagubiri estimate la 119,49 milioane de lei.
La eveniment a participat si o delegatie a PSD Salaj, compusa din 17 membri, fiind condusa de presedintele organizatiei, Tiberiu Marc. ... In aceeasi ordine de idei, presedintele PSD Salaj a precizat ca rezultatul voturilor a fost influentat pozitiv de cel putin doua discursuri. ... Corin Penciuc, presedintele PNL Salaj:
PNL-PD Salaj, batalia pentru ocuparea sefiei partidului se va da intre Emil Boc, Adriean Videanu si Vasile Blaga. ... Liderul PD Salaj, Viorel Stanca, nu ne ascunde faptul ca intentioneaza sa mai candideze pentru functia de presedinte al democratilor salajeni.
Despre acest fenomen, presedintele PD Salaj, Viorel Stanca, spune: ... Totusi, opinia presedintelui PSD Salaj, Tiberiu Marc, despre acest lucru, vine sa linisteasca spiritele pesediste: ... Cat despre prezumtiva reorientare doctrinara a PD, liderul PSD Salaj declara:
Contactat, presedintele PNL Salaj, Corin Penciuc, subliniaza faptul ca propunerea unei fuziuni exista de cateva luni, insa lucrurile au fost puse in stand-by pana la rezolvarea problemelor interne din cadrul celor doua partide:
Dupa recenta demisie a lui Ovidiu Muresan din functia de director al Inspectoratului Teritorial de Munca Salaj, ieri, s-a vehiculat ideea ca un alt director de institutie ar fi renuntat la functia pe care o detine. Este vorba de directorul Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Salaj, Ionel Ciunt.
Dupa cum afirma, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, deputatul PNL de Salaj, Catalin Micula, principala activitate a parlamentarilor se concentreaza, in aceste zile, pe marginea proiectului privind bugetul de stat pe anul 2006.
Intr-o atmosfera neobisnuit de destinsa pentru curentul liberal din judetul nostru, sambata, la orele amiezii, penelistii salajeni au luat calea Palatului Administrativ din Zalau, acolo unde s-au desfasurat lucrarile Conferintei de Alegeri ale PNL Salaj.
google-analytics.com