Cautare

418 de rezultate pentru "parcare" (3.39 secunde)
e cea mai tare din parcare.
Viceprimarul Capitalei, Stelian Bujduveanu, a spus insa la Digi24 ca strategia primariei se concentreaza in acest moment pe zona centrala a Capitalei, iar in zona 2, care inseamna majoritatea cartierelor Bucurestiului, "nu s-a exagerat" cu marcarea de locuri de parcare cu plata.
- Hai ca-ti facem locuri de parcare... - Acu-mi faceti locuri de parcare, cand mai sunt doua saptamani pana la locale...Hai ca-ti facem...
In 2020, Clotilde Armand promitea 10.000 de noi locuri de parcare, dar acum primarul s-a laudat pe Facebook cu un contract pentru numai 75 de locuri de parcare, singurele construite in acest mandat.
Fa cate o pauza la fiecare 100 km (asta depinde de cat timp conduci), iesi din masina, bea ceva - nu alcool, si misca-te putin prin parcare. ... Politia dirija tot traficul printr-o parcare, la intrarea pe un sector de autostrada.
Primaria Municipiului Bucuresti schimba din nou tarifele pentru parcare. Ca sa ii convinga pe bucuresteni sa plateasca municipalitatea, vrea sa introduca un tarif unic.
"La ora 18.00, am intrat de serviciu si am lasat masina in parcare, iar pe la 1.00 un coleg mi-a spus ca a lovit-o cineva. Pana am ajuns eu in parcare, soferul plecase.
Zilnic sunt ridicate mii de masini pentru parcare neregulamentara, in conditiile in care nu exista suficiente locuri de parcare. In majoritatea cazurilor, soferul este cel care a gresit.
Modul haotic in care s-a construit in ultimii ani in Bucuresti a dus la sufocarea principalelor cartiere. Dezvoltatorii imobiliari au gasit o metoda pentru a obtine avizele de constructie., fara sa mai construiasca locuri de parcare
Patru avioane mari de tip Boeing 737 sau Airbus vor putea ramane peste noapte pe aeroportul din Otopeni, intr-o parcare noua, speciala.
Din Capitala, pe Soseaua Berceni, este disponibila de azi, o parcare de tip Park& Ride cu 350 de locuri, atat pentru autoturisme, cat si pentru motociclete, dar si pentru soferi cu dizabilitati.
Potrivit Amosnews, acesta a agresat o femeie, in incercarea disperata de a obtine votul argesenilor cu orice pret si prin orice mijloace!", Femeia este o patroana de taxi care nu a lasat caravana PD-L sa stationeze pe locul de parcare concesionat de ea.
Acolo se trece destul de brusc, este coroborata si cu o iesire din parcare. La kilometrul 220, cele patru benzi dau in doua.
Acolo se trece destul de brusc, este coroborata si cu o iesire din parcare. La kilometrul 220, cele patru benzi dau in doua.
Firma Dalli Exim SA, detinuta de Dorin Cocos, a concesionat de-a lungul mandatului lui Traian Basescu si fara organizarea vreunei licitatii, 2.500 de locuri de parcare in 101 locatii de la municipalitate, dar si cateva parcari subterane.
Avem o flota de 1000 de autobuze Mecedes dintre care 30% sunt blocate in parcare pentru simplul motiv ca fostii primari nu au alocat fonduri pentru piese si cele 300 si ceva de autobuze, in loc sa fie pe teren, sa usureze transportul bucurestenilor, sunt folosite direct din parcul auto pentru piese.
"Opriti bai la prima parcare, ca maninc doua tigari, nu altcev ", cere o femeie, iar o alta incepe sa devina sincera:
La ora 11.00, au disparut din parcare. In jurul orei 14.00 am ajuns la Televiziune, de unde m-am adresat populatiei, din Studioul 4, devenit un fel de tribuna a Revolutiei.
Au fost realizate piste pentru biciclisti si locuri de parcare. Iar linia de tramvai a fost realizata cu o solutie ce va permite parcurgerea rapida de catre vehiculele speciale (salvare, pompieri, politie), dar nu si a autoturismelor.
Lipsa unor spatii de parcare corespunzatoare, a accesului pe plaja, in salile de spectacole sau in biserica au fost doar cateva dintre aspectele evidentiate de persoanele cu dizabilitati.
google-analytics.com