Cautare

62261 de rezultate pentru "feraru nicolae spalare de bani in cazinoul din cluj" (7.45 secunde)
Cazinoul din Constanta va fi reabilitat In paragina de prea multa vreme, la adresa Cazinoului din Constanta a mai sosit o promisiune: va straluci din nou si in mai putin de 3 ani!
In general, explicatia romaneaca a unui vis cu bani este ca acestia inseamna vorbe, adesea aceste vorbe nefiind prea bune. Pentru romani, a visa bani insemna ca vei avea parte de multe vorbe, ca vei fi ametit cu vorbe, ca vei auzi multe vorbe goale.
Inculpatii din "Dosarul Transferurilor" asteapta cu sufletul la gura sentinta care va fi pronuntata, luni, la Inalta Curte de Casatie si Justitie.
Ilie Platica-Vidovici, fost senator PSD, care s-a aflat ani de zile in fruntea organizatiei judetene a partidului (1992-2003), este cel care l-a propus acum 8 ani pe Dumitru Nicolae drept candidat din partea partidului la functia de primar al Galatiului.
Proiecte de lege, ordonante, motiuni simple si de cenzura, intrebari, interpelari si sute de amendamente nu au fost, se pare, preocuparea de baza a parlamentarilor din legislatura 2004-2008, senatorii si deputatii rezervandu-si timp si pentru glume, schimburi de replici spumoase si ironii.
Dan Diaconescu, declarat castigator al licitatiei pentru Oltchim, este actionar la trei companii care au inregistrat datorii de 2,3 milioane de euro la bugetul statului.
Dezvaluirile noastre despre averea uriasa stransa de comisarul Emilian Nicolae din salariul de politist, bineinteles, precum si numeroasele abuzuri comise de fostul sef al Politiei Cernavoda nu au ramas fara ecou.
Claudia Pirvoiu publica pe HotNews.ro articolul cu titlul "Unde s-au dus 11 miliarde de lei din Fondul National de Dezvoltare? Deturnare de fonduri sau inginerie contabila pentru acoperirea deficitului bugetar", pe care il puteti citi in continuare.
Presedintele American si-a exprimat sustinerea pentru politica de perestroika: Puteti fi sigur ca aveti de-a face cu o Administratie americana si un Congres care doresc ca reformele dumneavoastra sa reuseasca dar si-a manifestat si interesul fata de evolutiile din Estul Europei.
Secretele industriei cazinourilor sunt la fel de captivante si complexe ca si o sesiune de joc la un slot egt demo, care ofera o incursiune fara riscuri in lumea jocurilor de noroc.
Fostul primar al localitatii Ciocarlia, Nicolae Marghiol, are la activ nu mai putin de 19 dosare penale. In perioada cat a fost edilul Ciocarliei, Marghiol nu a avut decat o preocupare: aceea de a-si umple buzunarele, localitatea mergand mai departe din...
Filmul Operatiunea Cazinoul va rula in curand in cinematografele din Romania. ... Cu ajutorul vecinului Frank (Jason Mantzoukas) decid sa deschida un casino ilegal in casa. Operatiunea Cazinoul este primul lung metraj regizat de Andrew Jay Cohen, dupa un scenariu scris impreuna cu Brendan O'Brien.
Presedintele PRM Cluj, Gheorghe Funar, solicita birourilor electorale din Cluj-Napoca si din judetul Cluj sa dispuna indepartarea afiselor electorale ale UDMR, invocand o decizie a Biroului Electoral Central (BEC).
Administratorii si managerii zonali ai jocului piramidal Society Club sint cercetati pentru spalare de bani, evaziune fiscala si inselaciune. Politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor au finalizat cercetarile privind activitatea Society Club si l-au inaintat Parchetului de pe linga Tribunalul Satu Mare, in acest dosar fiind cercetate 11 persoane.
Senatorul Serban Radulescu ar putea parasi PDL In sesiunea legislativa care va incepe in septembrie 2011, este posibil ca PC sa aiba grup parlamentar la Senat. Senatorul PDL de Cluj Serban Radulescu este pe punctul de a pleca din PDL, au declarat, pentru Agerpres, surse democrat-liberale.
Potrivit unui comunicat al DNA, procurorii au inceput urmarirea penala la solicitarea unei parti a mass-media, dar si ca urmare a declaratiilor facute de presedintele PC, Dan Voiculescu, la o conferinta de presa din 3 aprilie 2007, in legatura cu anumite acte procedurale efectuate de procurorii anticoruptie.
Procurorii anticoruptie i-au prezentat ieri liderului PC, Dan Voiculescu, invinuirile aduse in dosarul privind spalarea unei parti din suma de peste un milion de euro pe care a obtinut-o fostul vicepremier Gheorghe Copos in dosarul Loteria, care se judeca la Inalta Curte de Casatie si Justitie.
Steaua, la 6 puncte de Dinamo! VIDEO REZUMAT "U" Cluj - Steaua 0-1. Golul lui Rusescu si ratările incredibile ale clujenilor Gafa lui Szukala a fost cea care a facut diferenta intr-un meci care duce Steaua in lupta pentru titlu.
Social-democratii clujeni si-au desemnat posibilii candidati la presedintia CJ si Primaria Cluj-Napoca. Organizatia PSD Cluj a decis, vineri, ca senatorul Alexandru Cordos sa fie posibilul candidat al social-democratilor pentru Primaria Cluj-Napoca, iar deputatul Cornel Itu pentru presedintia Consiliului Judetean Cluj.
Clarificarea si probarea afirmatiilor facute in articolul "Reporter de front/Blugii ne erau plini de sange/Calfele cizmarului trageau in noi ca in iepuri" Cotidianul "Evenimentul Zilei" a publicat in numarul de sambata, 17 martie 2012, sub semnatura jurnalistului Ionut Fantaziu, un articol intitulat 'Revolutia din ’89.
google-analytics.com