Cautare

62305 de rezultate pentru "feraru nicolae spalare de bani in cazinoul din cluj" (4.99 secunde)
Cine era si cum a ajuns in avion studenta moarta in accidentul aviatic Studenta decedata in accidentul aviatic din Apuseni, care initial a fost gasita in stop cardio-respirator si in hipotermie severa, se numeste Aurelia Ion si era din Bucuresti.
Deoarece pe 29 Aprilie se va sarbatori Ziua Internationala a Dansului, organizatorii turneului RHYTHM OF THE DANCE vor oferi tuturor persoanelor ce iubesc dansul, sansa de a achizitiona bilete mai ieftine, la oricare dintre spectacolele turneului!
Ilie Sarbu, vicepresedinte al PSD, sustine ca asa-zisul "Grup de la Cluj" nu exista si, de fapt, nici nu a existat. "Domnul Geoana este produsul a doua Congrese pe care le-a avut partidul - unul in 2005, altul in decembrie 2006.
Senatorul PSD Alexandru Cordos (foto) si-a propus ca obiectiv dublarea numarului de primari, alesi locali si parlamentari din Cluj, in cazul in care va obtine presedintia filialei judetene. "PSD Cluj are nevoie de un program politic care porneste de la nevoile si interesele clujenilor.
Impotriva familiei Cordos procurorii DNA au declansat un veritabil razboi cu scopul de a-l DISCREDITA POLITIC pe senatorul Alexandru Cordos. Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Cluj au dispus inceperea urmaririi penale fata de cei 3 membri ai familiei Cordos:
Peste 70 de membri ai Platformei Liberale Clujene, care au demisionat in 12 martie din PNL Cluj, s-au inscris, marti, in PDL, a anuntat, intr-o conferinta de presa, pretedintele PDL Emil Boc.
Dupa ce Bucurestiul a decis dizolvarea conducerii PSD Cluj, intre liderul filialei locale, Vasile Dancu si presedintele de onoare al partidului, Ion Iliescu, a pornit razboil declaratiilor.
In dragoste, Venus iti aduce pasiune si initiativa, deci trebuie sa indrazneszi sa actionezi. Ai un cerc de prieteni foarte buni, care iti imbogatesc viata. Incearca sa iti petreci mai mult timp cu ei, in special sambata si duminica. Serviciu si bani:
Fac un consum enorm de energie. ... Bani: ... se amana spre toamna pana se va elibera de toate obligatiile. Au fost sufocati in ultima perioada si au nevoie de liniste si libertate. ... Daca se grabesc vor avea de pierdut. ... sunt rezistenti, dar au nevoie de pauze. Bani:
Prefectura Cluj propune Guvernului un proiect pilot de descentralizare a serviciilor publice deconcentrate din judet, prin crearea unui guvernamant local care sa constituie primul pas in infiintarea regiunilor.
Primul-ministru Emil Boc, fost primar al municipiului Cluj-Napoca, s-a aratat nostalgic cu privire la functia de edil, spunand ca i se "rasuceste cutitul in rana", atunci cand, in sedinta de Guvern, reprezentantii autoritatilor locale din Cluj au fost sa solicitati sa prezinte situatia din judet.
CFR Cluj - Manchester United 1-2. ... Antrenorul echipei CFR Cluj, Ioan Andone, a declarat, marti seara, intr-o conferinta de presa, dupa infrangerea din meciul cu Manchester United, scor 1-2, ca este trist deoarece formatia sa primeste goluri parabile, dar a precizat ca victoria englezilor este indiscutabila.
CFR Cluj s-a calificat in grupele UEFA Champions League dupa ce a invins, miercuri, pe teren propriu, cu 1-0, pe FC Basel, in mansa a doua din play-off-ul competitiei. Golul lui CFR a fost marcat de Pantelis Kapetanos (20). CFR a castigat si in tur, in Elvetia, cu 2-1.
CFR Cluj a invins-so pe Rennes cu 1-0, pe teren propriu, intr-un meci din Grupa E a Europa League.
U Cluj- CFR Cluj 1-1 Cupa Romaniei, grupa C Au marcat: Roger '64 (autogol) / Birligea '3 U Cluj: ... Eugen Neagoe CFR Cluj:
Calarasiul prin ochii mei (3) Muzeul Municipal situat in cladirea fostei primarii de pe centru, astazi administrat de un tip cu amintiri de pe aceleasi holuri, l-am vizitat mai sa ma lase cu gura cascata minute bune in sir chiar si dupa ce parasisem incinta.
Craiova pierde toti banii pe care guvernul anterior i-a acordat pentru repararea drumurilor, din cauza consilierilor PSD, PNL si UNPR, care au facut tot posibilul sa nu-si dea votul pentru primirea acestei sume.
La prima vedere, Dan Andronic pare a fi gelos pe unii dintre confratii sai care au fost rasplatiti regeste de Sorin Ovidiu Vantu. Andronic ii critica pe ziaristii-analisti care primesc bani, uneori vanzandu-si contiintele.
Prefectul de Dolj, Nicolae Giugea, a reprosat autoritatilor din administratia publica locala ca se fac ca ploua atunci când vine vorba sa dea bani pentru rezolvarea problemelor din judet.Imediat dupa încheierea videoconferintei cu prefectii având ca tema canicula, sustinuta de ministrul sanatatii, Eugen Nicolaescu, si secretarul de stat Victor Paul Dobre, prefectul Nicolae Giugea s-a declarat nemultumit de faptul ca, desi prefectilor li s-au trasat sarcini care implica si finantare, autoritatile centrale nu specifica de unde ar trebui sa fie luati banii.
Probele invocate de Parchet impotriva primarului PDL de Cluj, Sorin Apostu, devin din ce in ce mai numeroase.
google-analytics.com