Cautare

4247 de rezultate pentru "andrei stanescu posta romana" (4.10 secunde)
Au fost admirate picturile lui Jimmy Stanescu, Ioan Silviu Soare, Victor Grigore, Corneliu Ratcu, Corneliu Ursu, Laura Culea, Petronela Milea, Florin Vilsan - artisti plastici din Calarasi, dar si Otilia Anastase si Mirelle Astrid Popa din Bucuresti, precum si Nestor Damaso del Pino din Las Palmas de Gran Canaria.
Jimmy Stanescu a fost membru al Cenaclului literar Marin Giurca, intre anii 2012 - 2014, apoi, din 2016, este membru al Cenaclului Phoenix din Calarasi. ... Iata una dintre poeziile semnate de Jimmy Stanescu, artist plastic talentat din Calarasi.
Artistul Jimmy Stanescu s-a prezentat la aceasta expozitie cu patru lucrari: ... Evenimentul a fost un prilej de a reuni diversi artisti romani si artisti straini, care au adus un omagiu Centenarului si fauritorilor Marii Uniri de la 1918", a spus artistul plastic Jimmy Stanescu.
Recent, la pizzeria Bya din Calarasi, a avut loc vernisajul expozitiei de caricatura si grafica intitulata Once upon a time in Calarasi - portrete si roluri, la care au expus Jimmy Stanescu si Victor Grigore. ... Jimmy Stanescu s-a axat in special pe portretizarea si caricaturizarea marilor actori romani, precum:
Recent, la Centrul Cultural UNESCO Ionel Perlea din Slobozia a avut loc un vernisaj de grafica si caricatura al artistului plastic Jimmy Stanescu.
Catalin Cojocaru, un talentat fotoreporter din Calarasi, a realizat un interviu cu pictorul calarasean Jimmy Stanescu.
Victor Grigore, Jimmy Stanescu , Florian Vilsan, Cornel Ursu Dobrogea, Dorin Manea, Petronela Milea, Mireille Astrid Popa, Otilia Anastase, Mihaela Melehat, actorul Sorin Tofan si alti invitati, in general tinere talente din Calarasi. ... - Jimmy Stanescu nu se lasa mai prejos.
Rosca Stanescu revoltat:
Alina Stanescu-Popp, medic primar, supraspecializarea gastroenterologie pediatrica. ... Alina Stanescu-Popp, medic primar, supraspecializarea gastroenterologie pediatrica. Ce persoane au un grad sporit de risc?
Partidul Social Democrat il propune pe fostul parlamentar Alexandru Stanescu, fratele secretarului general al PSD, Paul Stanescu, in functia de vicepresedinte al Agentiei Nationale pentru Reglementare in Energie.
Jimmy Stanescu este cunoscut ca artist plastic, dar mai are o preocupare mai putin cunoscuta: ... Jimmy Stanescu a fost membru al Cenaclului literar Marin Giurca, intre anii 2012 - 2014, apoi, din 2016, este membru al Cenaclului Phoenix din Calarasi.
Inspectoratul Teritorial de Munca Constanta a aplicat o noua sanctiune contraventionala Directiei Regionale de Posta Constanta, in valoare de 10.
Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a inceput distribuirea prin posta a declaratiilor speciale privind veniturile realizate, anunta un comunicat al institutiei. ... Pentru trimiterea prin posta a formularelor, contribuabilii nu trebuie sa achite nici o taxa.
Daca in anii trecuti angajatii Directiei Regionale de Posta Craiova se confruntau cu un numar mare de scrisori din partea copiilor catre Mos Craciun, in acest an ravasele prichindeilor au fost mai putine.
Compania Nationala Posta RomA¢na va majora, incepA¢nd cu data de 3 ianuarie 2008, tarifele pentru o serie de servicii postale interne si internationale. ... AŽn cazul serviciului de publicitate prin posta Infadres, preturile vor fi identice cu cele ale trimiterilor interne de corespondenta.
Rentierii au fost anuntati prin posta cu privire la data la care au fost programati sa vina sa-si primeasca (aceia care au depus dosarele de renta în 2007) sau sa-si vizeze carnetele de rentier (cei care si-au primit carnetele anii trecuti), a declarat Marinela Ungureanu, expert în cadrul Biroului Judetean de Renta Viagera Dolj.
Rentierii au fost anuntati prin posta cu privire la data la care au fost programati sa vina sa-si primeasca (aceia care au depus dosarele de renta în 2007) sau sa-si vizeze carnetele de rentier (cei care si-au primit carnetele anii trecuti), a declarat Marinela Ungureanu, expert în cadrul Biroului Judetean de Renta Viagera Dolj.
Cele patru mari companii impart 25 de arii de activitate, pe care si concureaza, de la motoare de cautare la jocuri si servicii de posta electronica si pana la telefoane mobile.
Comertul prin posta, prin internet sau prin orice alta metoda care nu implica un drum uneori plictisitor la magazin tinde sa devina un fapt banal in Romania eternei tranzitii in care traim.
Procurorii si politistii de frontiera din Darabani au anihilat ieri o retea de contrabandisti care trimitea tigarile prin posta. ... "In baza unor informatii s-a constatat in mod repetat trimiterea unor colete voluminoase prin posta, ce erau susceptibile a contine marfuri accizabile.
google-analytics.com