Cautare

4247 de rezultate pentru "andrei stanescu posta romana" (3.00 secunde)
Potrivit pesurse.ro, contracandidatul lui Ponta este Andrei Alexandru, fostul consultant al lui Iliescu in perioada 1992-2000 si consilier al lui Nicolae Vacaroiu. Andrei Alexandru anunta, intr-o scrisoare, ca va candida la sefia PSD impotriva lui Victor Ponta, daca nu se va inscrie altcineva.
Andrei Burtea s-a apucat sa sculpteze in lemn in urma cu patru luni. ... Am investit zeci de mii de euro in sculele cu care sculptez si culorile pe care le folosesc sunt preparate de mine", isi incepe Andrei Burtea povestea.
Andrei Burtea sculpteaza in lemn. ... La standul sau, intitulat "Atelierul lui Andrei", puteti gasi cruci din lemn, crucifixuri mici, candela din lemn, dar si icoane pe lemn (care costa 35 RON, 65 RON si 100 RON, in functie de marime).
Andrei Costin Victor, de profesie geolog, participa la toate targurile de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... eu, Andrei Costin Victor, Andrei Marilena Carmen (sotia mea), Oscar Edelstein, Gorduza Andrei, Ana Mihalache, Emil Spiac.
Andrei Burtea sculpteaza in lemn. ... Si prietena lui Andrei Burtea are o fire artistica:
Moartea lui Andrei Gheorghe ar fi survenit, potrivit primelor investigatii, din pricina problemelor cu inima pe care le avea realizatorul radio-TV.
Andrei Condurateanu, implicat in accidentul rutier de pe autostrada A2, transferat la Bucuresti Andrei Razvan Condurateanu, candidatul PP-DD la Camera Deputatilor, implicat in accidentul rutier de pe A2, a fost transferat la Bucuresti, potrivit unor apropiati.
Andrei Paunescu a publicat pe pagina sa de Facebook un text emotionant intitulat MARILE IUBIRI ALE LUI ADRIAN PAUNESCU: ... Puteti citi in continuare textul lui Andrei Paunescu, urmat de doua dintre sutele de comentarii: ... Andrei Paunescu - Maria Georgescu Ramane viu! Felicitari Andrei Paunescu!
Cristian Delcea) Cristian Popescu este considerat cel mai mare poet roman de la Nichita Stanescu incoace. ... Popescu â€" cel mai mare poet roman de la Nichita Stanescu incoace. ... Copilaria s-a terminat cu moartea prematura a tatalui sau, Vasile Popescu, colonel de arma chimica in Armata Romana.
Andrei Alexandru are o rubrica in ziarul online Ultima ora. ... Faceai tu la televizor, asa, un fel de paralela inegala, intre ce se intampla in Egipt si Revolutia romana.
Desi directorul Directiei Regionale de Posta (DRP) Craiova ar fi trebuit sa fie primul client, craiovenii i-au luat-o inainte. ... Acesta a achitat facturi si la ora 22.10 a primit prin mandat on line un milion de lei de la directorul general al Companiei Nationale Posta Romana.
De la 1 ianuarie 2007, bugetul asigurarilor de stat va trebui sa plateasca un comision de 1,3% din valoarea pensiei virate pentru ca dumneavoastra sa va primiti banii la domiciliu prin posta.
Agentia Nationala de Administrare Fiscala, pentru a veni in sprijinul contribuabililor persoane fizice in indeplinirea obligatiilor declarative pentru anul fiscal 2007, va trimite prin posta, in perioada 7-17 aprilie, plicurile cuprinzand formularul "Declaratie privind veniturile realizate", ghidul de completare, scrisoarea adresata contribuabililor, precum si plicul destinat trimiterii declaratiei de venit de catre contribuabili catre organul fiscal in raza caruia isi are domiciliul.
La 18/31 octombrie, prin Proclamatia catre natiunea romana, se aducea la cunostinta opiniei publice constituirea Consiliului National Roman Central ca unicul for de conducere al romanilor transilvaneni, precum si principiile sale de actiune.
Pe 22 decembrie 1989, o retea secreta de rezistenta a PCR a deschis focul (I) (Autor:Sebastian Rusu) Istoricul Constantin Corneanu a declarat pentru Jurnalistii.ro ca anumiti cetateni considera ca Revolutia Romana din Decembrie 1989 a devenit pe parcursul tranzitiei dificile la democratie si la economia de piata din ultimii 28 de ani, vinovata de esecul unei societati si implicit a unui sistem politic.
Salut cu caldura decizia Curtii Constitutionale de la Chisinau, prin care limba romana este recunoscuta ca limba oficiala a Republicii Moldova. ... In cazul existentei unor divergente intre Declaratia de Independenta (care consacra limba romana drept limba oficiala) si textul Constitutiei (care mentioneaza la art.
"Ora de Limba Romana" incepe la ora 12,00, scriitorii Doina Rusti si Ioan Grosan, impreuna cu prof.univ.dr.
Saptamana trecuta, Ion Iovcev, Directorul Liceului cu predare in limba romana "Lucian Blaga" de la Tiraspol, contabila si soferul institutiei au fost retinuti de structurile de forta transnistrene.
"Incuiam clasa si predam in romana" Acum e mai bine, ne spun toti romanii cu care vorbim. ... "In 1995, aveam o clasa romana in cadrul unei scoli ruse de aici.
El a declarat ca latina culta se trage din limba romana straveche, nu invers, cum se credea pana acum!
google-analytics.com