Cautare

113 de rezultate pentru "www estiri ro actualitatesanatate" (7.22 secunde)
Azi, Damian Draghici, cel care a reinventat jazzul cantand la nai, implineste varsta de 44 de ani, prilej cu care publicatiile nationale online www.estiri.ro si www.einformatii.ro ii ureaza LA MULTI ANI!
In acest cadru family friendly, prezentatorul Dragos Stefanescu i-a provocat pe cei invitati sa participe la concursul "Detectorul de arome", in urma caruia jurnalista Mireille Popa(eStiri.ro) a plecat acasa cu un voucher constand in cafea pentru o luna de zile la Coffeol, pentru ea si partenerul sau.
Nimeni altul decat valorosul blogger care semneaza Moshemordechai, ale carui articole le-ati putut citi si pe site-urile www.estiri.ro si www.einformatii.ro Daniel Octavian Bejan a postat pe blog urmatorul text:
AFI Palace Cotroceni, parter, tel +40 0720 660 663 office@adinabuzatu.ro In exclusivitate pentru www.estiri.ro, Adina Buzatu ne-a raspuns la cateva intrebari.
Editorialele, dar mai ales articolele publicate pe cristoiublog.ro dau masura unui om care respira prin scris.
Editorialele lui Lucian Avramescu, publicate pe site-ul AM Press, uneori reluate de Jurnalul National, estiri.ro si einformatii.ro sunt o incantare.
Cristin Tocan a raspuns in exclusivitate pentru www.estiri.ro la cateva intrebari legate de pasiunea sa pentru film. - Ce filme preferi?
--------------------- N.Red. estiri.ro: traducerea rugaciunii din latina: Sfanta Marie, Maica lui Dumnezeu, Roaga-te pentru noi pacatosii, Roaga-te, roaga-te pentru noi
Redactia estiri.ro si einformatii.ro, impreuna cu toti cei care o iubesc, ii ureaza Magdei: La multi ani! Magda Marincovici este una dintre boieroaicele presei medicale si nu numai.
In exclusivitate pentru www.estiri.ro, caricaturistul a precizat: Ideea unui Festival de Umor si Caricatura este laudabila, insa carentele care apar sunt:
Parteneri media: www.estiri.ro, www.einformatii.ro, Argument Press
Un interviu de Florian Popa Micsan, cu Mihaela Raileanu Publicistul Florian Popa Micsan a incredintat redactiei estiri.ro si einformaii.ro un interviu cu Mihaela Raileanu, care se defineste pe Facebook ca fiind un omulet normal intr-o lume cu susul in jos.
Acesta a acceptat cu amabilitate sa faca chiar si o fotografie impreuna cu Mireille Astrid Popa, jurnalista la estiri.ro si einformatii.ro!
In exclusivitate pentru www.estiri.ro, actorul Andrei Stan a marturisit: A fost un rol greu de interpretat in film, dar si pentru mine, cel de azi, dupa trei ani de la terminarea filmului, rolul inca ar fi greu.
Pe blogul intitulat siblondelegandesc.ro, Miruna Ioani, medic dentist, se prezinta astfel: ... - In august 2014 m-am si maritat cu motivul pentru care am emigrat, brunetul cu par cret, iubirea vietii mele (dr Horatiu Ioani, nota redactiei estiri.ro & einformatii.ro).
In exclusivitate apare acum, in www.estiri.ro. Mircea Baniciu are o bicicleta de la o firma ungureasca. Ii place ca se poate deplasa in aer liber cu ea.
"Totul este o poveste, de data aceasta o poveste frumoasa in care OMUL invinge!‘’, ne spune in exclusivitate pentru www.estiri.ro Mihai Dragomir, despre povestea lui Rene Kuntz, artistul care dedica fiecare lucrare in primul rand sotiei lui.
Programul include produse alimentare din ingrediente exclusiv naturale si cereale pentru completarea dietei sanatoase asigurate de partenerul NUTRIZZIA (www.nutrizzia.com, http://nutrizziashop.com/).
Cu un singur click te poti bucura de produse bio, echilibrate, sucuri bio, Panite crocante si alte produse care pot fi gasite accesand magazinul on line pe site ul www.nutrizziashop.com.
Mihai Dragomir, initiatorul conceptului Cardio Mix in Romania, ne-a oferit informatii in exclusivitate pentru www.estiri.ro, legate de secretele unui stil de viata sanatos. ... Adaptare dupa Medica Academica - www.mihaidragomir.ro
google-analytics.com