Cautare

2534 de rezultate pentru "universitatea copiilor" (3.73 secunde)
Administratia Sistemului national de licentiere a cluburilor din cadrul FRF, a anuntat, miercuri, ca Universitatea Craiova a depus o cerere pentru obtinerea licentei valabila in sezonul viitor al Ligii I, insa gruparea olteana nu o va putea primi, deoarece a fost exclusa la 20 iulie 2011.
Ambitioasa atleta legitimata la CS Universitatea Craiova vrea sa obtina calificarea la Jocurile Olimpice de la Londra. ... Semifondista originara din Pitesti, dar care reprezinta clubul CS Universitatea Craiova, se afla foarte aproape de implinirea unui vis:
Eram convins la 2-0, am primit telefoane si le-am zis 'stati linistit ca nu bate Universitatea'. ... In schimb finantatorul vasluienilor a laudat efortul echipei Universitatea Cluj, in meciuld e vineri seara:
Atleta de la CS Universitatea Craiova a devenit campioana nationala la senioare in proba de 1.500 m, dar timpul obtinut nu i-a adus calificarea la Jocurile Olimpice de la Londra.
A evoluat pentru gruparea ros-albastra pana in 1973, cand s-a transferat la echipa al carei simbol si capitan avea sa devina, Universitatea Craiova.
Daca se tine cont de palmaresul fostei echipe Universitatea Craiova, acesta este al saptelea trofeu al Cupei Romaniei pentru formatia olteana, primul dupa 1991. ... Astfel, Universitatea Craiova si-a trecut in palmares a 7-a Cupa a Romaniei:
Dupa bacalaureat , pe care l-a luat din prima cu media 7,05, Gabriel Fatu a avut ambitia de a da examen de 4 ori pana sa intre la teatru, la stat, la Universitatea Nationala de Arta Teatrala ci Cinematografica I.L.
Prea multa cofeina va poate face sa aveti halucinatii auditive Aceasta a fost concluzia unui studiu realizat de oamenii de stiinta de la Universitatea Melbourne, care au numit cafeaua drept "drogul psihoactiv cel mai des utilizat".
La Universitatea Maryland, precum in alte universitati americane, dialogul si dezbaterile dintre profesori si studenti pe temele predate sunt incurajate.
Universitatea Ecologica din Bucuresti, conform misiunii sale academice, militeaza pentru orase curate, pentru pastrarea si extinderea spatiilor verzi, pentru o atitudine corecta fata de natura.
Detectarea acestui semnal este "unul dintre cele mai importante obiective din cosmologie si rezulta dintr-o munca uriasa depusa de un numar mare de cercetatori", a subliniat la acea vreme John Kovac, profesor de astronomie si de fizica la Universitatea Harvard, coordonatorul echipei care administrează
Magda Marincovici) In premiera, cercetatorii de la Universitatea Cardiff din Regatul Unit au identificat o cauza fundamentala a astmului si au pus la punct un nou tratament.
Cu doi ani in urma, un grup de cercetatori de la Universitatea de medicina si de la Institutul de biologie din Bucuresti au testat actiunea dispozitivelor pe cateva sute de culturi de celule, pentru a exclude eventualitatea unui efect placebo.
Incheierea proiectului multi-regional OTP Antreprenor, derulat de OTP Consulting Romania si Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti Rezultatele, concluziile si ideile de sustenabilitate generate pe parcursul acestuia au fost prezentante recent in cadrul conferintei Start-up, don't stop!
Ovidiu Felipov - cadru universitar, Universitatea Ovidius Constanța, Ioana Corduneanu - initiatoarea proiectului Semne Cusute, Nicolae Marghiol - Presedinte Asociatia Sate Frumoase, Marian Ilie - reprezentant Comunitatea Luncavita, Mihai Grama - Designer de obiect, Ovidiu Danes - Fondatorul Centrului Cultural Cartisoara, Anamaria Iuga, etnolog, Sorin Onisor - fotograf.
Revenirea pe "Centralul" din Banie nu a fost de bun augur pentru Universitatea. ... Nu este vina mea sau a spectatorilor ce au asistat la meci ca Universitatea nu are 18 jucatori, din cei 24 pe care ii plateste, care sa faca fata in Liga I.
Universitatea se afla acum intr-un turneu de pregatire si jocuri de verificare in Cipru, iar la ora la care scriu aceste randuri nu cunosc rezultatul amicalului de ieri dupa-amiaza cu Tavria Simferopol.
Cele doua echipe oltene, Universitatea si Pandurii, se pregatesc in Cipru, respectiv Turcia, acolo fiind alte conditii fata de temperaturile si terenurile de la noi din aceasta perioada.
Credeti ca Universitatea va avea astfel un altfel de sezon?- Nu!- De ce?- Ca sa faci o echipa competitiva, nu trebuie sa pornesti de sus, ci de jos.- Este adevarat, dar si fruntea conteaza!- Am toata increderea si tot respectul fata de Corneliu Stroe - care imi permit sa cred ca-mi este si prieten - si chiar daca nu are o functie executiva, ci doar una onorifica, este foarte important faptul ca el, o adevarata personalitate, este din nou la Stiinta.
Premierul Boc detine un apartament de 63 mp la Cluj-Napoca, un autoturism Peugeot achizitionat in leasing in 2007, pentru care trebuie sa plateasca rate pana in 2010, si are depozite bancare de peste 160.000 lei plus economii in valuta, avand si o polita de asigurare pe numele sau si al copiilor.
google-analytics.com