Cautare

61985 de rezultate pentru "universitarii din nou la putere" (7.95 secunde)
"Basescu isi va cauta o iesire spectaculoasa din mandat, care sa-l victimizeze" (Autor: ANCA NICOLEANU) Adrian Ursu, despre demiterea lui Baconschi, pe care o considera o incercare de prostire a populatiei, si alte miscari haotice ale politicienilor aflati la guvernare • Jurnalul National:
Una dintre cele mai indraznete si asteptate productii ale acestui an, Vice / Vicele, in regia multi premiatului Adam McKay si lansata de Annapurna Pictures, este o poveste neconventionala despre evolutia fostului presedinte Dick Cheney de la intern in Congres la cel mai puternic om de pe planeta.
Pana acum, fiecare sfarsit de an marca, aproape dramatic, cresterea tensiunilor sociale si politice pana la un punct de fierbere ce ameninta sa repete, cu consecinte neclare, experienta din '89. ... Ei si numai ei au primul drept de succesiune la imparteala mostenirii.
Roxana Iordache publica pe blog articolul "OPOZITIA, IESITI AFARA DIN MAREA ADUNARE NATIONALA!", din care puteti citi in continuare a treia parte. ... In complicitate cu puterea, in loc de solidaritate cu poporul adus la disperare.
Dupa ce a poftit UDMR si PC sa-si stabileasca "orientarea si directia” - mai exact daca isi asuma sau nu actul de guvernare pe parcursul acestui mandat - Boc a precizat ca maghiarii si conservatorii se pot gandi, pana in luna iulie, daca vor sa ramana la putere in actuala formula sau vor alegeri anticipate.
In iarna anului 1990, urmaream foarte atent ce se intampla la nivelul Consiliului National al FSN.
Nucleul intregii manifestari de acolo l-a reprezentat recitalul politic vindicativ pe care l-a dat Laszlo Tokes, ale carui date politice la zi sunt destul de semnificative.
Guvernantii au dat liber la cumpararea de tractoare noi prin Programul Rabla.
Dan Tapalaga publica pe HotNews articolul intitulat "Un nou partid", din care puteti citi in continuare partea a doua. Ajungem apoi la Monica Macovei, care a ezitat si pare sa oscileze inca intre reformarea PDL din interior si formarea unui nou partid.
Meteorologii au anuntat cum va fi vremea in intervalul 1-14 ianuarie 2018 in fiecare regiune a Romaniei, precum si la munte.
Mentinerea unui Parlament bicameral, sanctionarea migratorilor cu pierderea mandatului, intarirea controlului parlamentar asupa Guvernului, limitarea atributiilor presedintelui si votul obligatoriu sunt doar cateva din modificarile pe care partidele de opozitie (PSD si PNL) dar si UDMR le propun pentru modificarea Constitutiei.
Pierdere de vreme, pentru ca, pana la urma, nu poti analiza nimicul. ... Din pacate pentru noi, toti, lucrurile se rezuma la o lupta pentru putere lipsita de orizont, din care lipsesc oamenii, cu nevoile si asteptarile lor.
Diferenta dintre fratii Basescu din Romania si fratii Olmert din Israel (Autor: Lucian Avramescu) Olmert, fost primar al Ierusalimului si apoi prim ministru a fost condamnat la 6 ani de inchisoare. ... Bani a primit fratele lui intr-un cont din SUA unde se si retrasese sa traiasca.
A doua prostie propagandistica gogonata se refera la denuntarea violenta a gestului de a convoca Referendumul. ... Cand simt ca poporul ii va contrazice, politrucii scot din camara lor cu vechituri teza ca Poporul nu e capabil sa judece de unul singur ce-i bine si ce nu-i bine lui.
Liderii USL au aratat duminica, la o conferinta de presa comuna, ca se impune, in actualele conditii, schimbarea premierului Emil Boc, iar daca acest lucru nu se va face, ei vor face tot ceea ce le sta in putere ca sa obtina schimbarea acestuia de la Palatul Victoria.
Din doua motive, simple si clare. ... Am strans atunci impreuna sperantele, asteptarile, suferintele, nevoile dumneavoastra, a milioane de compatrioti din Romania si, impreuna, am construit o alternativa democratica la acea Putere.
A aruncat la lada de gunoi asa-zisa reforma a sanatatii. ... Cel care ii promisese un milion de voturi luate prin telepatie romanilor din strainatate. ... A raspuns pana si provocarii din Piata Universitatii, cea cu papucii oferiti doamnei Udrea, extragandu-si protejata din noul Guvern.
Cursul incepe la ora: ... la sediul Academiei Private si ONLINE. ... 1) Maester Hobbes vine la King's Landing. ... Aceasta este intrebarea fundamentala din Urzeala tronurilor. ... Ce ar fi putut crede filosoful Hobbes, devenit Maester, despre situatia din regatele unite?
Iulian Badea (foto) publica in Cronica Romana articolul "Dispretul, la superlativ absolut", pe care il puteti citi in continuare.
Adrian Nastase considera ca presedintele Basescu are un plan de a mentine PDL la putere.
google-analytics.com