Cautare

643 de rezultate pentru "ultimile arestari de la pitesti" (3.51 secunde)
Casa Rusu, divizia de retail a Rus Savitar, unul dintre cei mai mari producatori de mobilier din pal si mobilier tapitat din Romania, deschide vineri, 15 august 2014, un nou magazin propriu in Pitesti.
PROFI incheie aceasta saptamana cu opt noi magazine deschise de la Timisoara, Sibiu, Pitesti, Bucuresti, Roman, Iasi, Barlad si pana la Sapanta, localitate recunoscuta pentru atractia sa turistica unica in lume, Cimitirul Vesel. La acestea se adauga redeschiderea intr-un nou format a unui magazin din Iasi.
Capitanul echipei de baschet SCM-U Craiova, Branislav Tomic, si-a fracturat un deget de la mana la antrenament si va sta patru saptamani.
Dupa aproape zece ani de pauza, echipa feminina de minivolei (clasa a sasea) de la colegiul craiovean s-a calificat la turneul final al Campionatului National, unde alaturi de alte sapte formatii va lupta sa urce pe podium Echipa feminina de minivolei (clasa a sasea) de la Colegiul National "Nicolae Titulescu"
Echipele de baschet masculin CSU Ploiesti, BC Timisoara, BCM Pitesti vor evolua direct in grupele FIBA Eurochallenge, in timp ce Gaz Metan Medias va juca in preliminarii, potrivit anuntului de joi al FIBA Europe. CSU Ploiesti este campioana Romaniei, BC Timisoara finalista, iar BCM U Pitesti castigatoarea Cupei Romaniei.
Inotatorul roman Marius Radu a indeplinit baremul olimpic A de calificare la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, sambata, in proba de stafeta masculina 4x100 m liber, din cadrul Campionatelor Internationale ale Romaniei, gazduite de Complexul Sportiv Dinamo din Bucuresti.
- transport autocar 3* - 3 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3* - tur de oras pietonal in Istanbul - vizita la faimoasa moschee Selimiye din Edirne - insotitor de grup din partea agentiei NU SUNT INCLUSE IN PRET: - intrarile la obiectivele turistice si ghizii acestora;
Conducerile organizatiilor judetene ale PSD si PDL din Arges au fost amendate pentru "tulburarea, fara drept, a linistii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigate sau larma" ca urmare a protestelor care au avut loc luni la sediile celor doua formatiuni.
Doi oameni au murit intr-un accident care a avut loc luni noapte, pe A1 Bucuresti - Pitesti. Alti doi pasageri au fost dusi la spital la Targoviste, in stare grava. O cisterna incarcata cu motorina a lovit un autocamion care transporta mai multi stupi de albine.
Alexandru Musat) Explicatii posibile ale performantele de zbor caracteristice OZN-urilor OZN -urile ce pot fi incluse in categoria unor nave mai mult sau mai putin extraterestre, au doua importante stari de evolutie aeriana: ... Incercand sa explicam cele doua moduri de deplasare, trebuie sa ne amintim ce este gravitatia.
Deputatii vor avea saptamana viitoare activitate in circumscriptiile electorale din teritoriu si nu vor veni la Parlament, a decis miercuri Biroul Permanent al Camerei Deputatilor, 90% dintre deputati, inscrisi in cursa electorala, urmand sa-si depuna candidaturile pana in data de 21 octombrie.
Potrivit primarului din comuna Mihai Viteazu, Gheorghe Grameni (foto), de la 1 iunie a. ... , cei 19 angajati ai primariei vor face munca in folosul comunitatii pentru ca nu mai sunt bani de salarii. Cu datorii de 90.
Timp de o luna, de la investirea in functie, noii directori coordonatori adjuncti la Inspectoratul Teritorial de Munca Constanta, Marius Cobanu si Daniela Neagu, au avut o "recolta bogata" in ceea ce priveste amenzile aplicate agentilor economici din judetul nostru.
Din colaborarea celor doi de acum trei ani a rezultat albumul ‘Loose‘, care s-a vandut in peste zece milioane de exemplare in lumea intreaga si a oferit hituri de exceptie precum: ... "Da, acel album a insemnat pentru amandoi un punct de cotitura.
Un coleg de politica si unul dintre cei mai loiali membri ai partidului. Ne stiam de prin 1990. Mi-l aduc aminte de atunci, de la intalniri in sedii prafuite, incalzite cu sobe cu lemne. Am fost de atatea ori impreuna. ... In ultimile luni, in special.
Bogdan Tiberiu Iacob publica pe Inpolitics un articol intitulat "Diaconescu - mana de ajutor intinsa de Basescu lui Geoana", pe care il puteti citi in continuare.
Faptul ca Mircea Geoana a fost in stare sa piarda sefia PSD in fata pustiului Victor Ponta nu trebuie sa mire pe nimeni deoarece presedintele Senatului este "un perdant absolut", este verdictul psihiatrului Florin Tudose, citat de Inpolitics.
'Presedintele Traian Basescu vrea sa controleze intreaga Romanie si tocmai de aceea a hotarat desfasurarea unei ofensive pentru revocarea lui Mircea Geoana de la sefia Senatului, sustine presedintele Grupului de Investigatii Politice, Mugur Ciuvica, citat de Inpolitics.
La capitolul plusuri, PSD ar fi castigat prin schimbarea presedintelui si ar fi inceput sa se aseze in opozitie ca la fotbal. 'PSD a comis doua erori strategice importante dupa esecul de la prezidentiale:
Victoria lui Teo Trandafir din colegiul 19 din Capitala a reprezentat o gura de oxigen pentru PD-L, acest succes fiind "garantat" prin absenta electorala a primarului conservator Piedone care nu si-a sprijinit mai deloc candidata, explica presedintele Grupului de Investigatii Politice, Mugur Ciuvica, pentru Inpolitics.
google-analytics.com