Cautare

2178 de rezultate pentru "traditii si flori de sarbatori in parcul cismigiu" (3.12 secunde)
L-am intalnit pe Tudor Alin Robert la targul traditional organizat in Parcul Cismigiu. "M-am apucat sa creez in luna iunie a acestui an bijuterii retro, inedite, din petale de flori de camp culese de la Tartasesti, acolo unde locuiesc. La standul meu puteti gasi si achizitiona:
Sfintii Constantin si Elena 2017: Ziua in care nu trebuie sa te certi cu nimeni. Traditii, obiceiuri si superstitii (Autoare: Alina Costache) Pe 21 Mai, crestinii ortodocsi ii praznuiesc pe Sfintii Imparati Constantin si Elena. Peste 1,7 milioane de romani isi aniverseaza duminica onomastica.
SARBATORI FERICITE! SARBATORI FERICITE! Mos Craciun a renuntat la sanie si a ajuns in oras. Google si-a modificat logo-ul pentru a doua zi consecutiv. SARBATORI FERICITE! pentru utilizatorii de la oras. SARBATORI FERICITE!
Adrian Nastase transmite, prin intermediul blogului, un mesaj pe care il puteti citi in continuare. "Sarbatori Fericite tuturor! ... Un simplu si extrem de cald "Craciun fericit". ... A trecut un an complicat si va urma unul si mai complicat. Aproape ca ne-am saturat sa traim vremuri atat de "interesante".
Chiar daca nu se pot costuma de Sarbatori in Mos Craciun, bancile vin si ele cu cadouri si facilitati sub forma dobanzilor mai mici la credite si lansarea unor noi produse bancare.
Sarbatori de iarna 2018 , Romania Sarbatori de iarna Google Doodle Pentru a marca inceputul sarbatorilor de iarna, Google are un Doodle special - o imagine de poveste. Mos Craciun apare pe sania condusa de reni si, pentru a imparti cadouri pentru toti copiii, este ajutat de spiridusi.
", pe care o puteti citi in continuare. "Limba romana e Patria mea", spune Nichita Stanescu si ma regasesc cu totul in semnificatia acestei expresii.
Parcul industrial turistic si de agrement Snagov a fost aprobat sa se construiasca, printr-o hotarare de Guvern data la sfarsitul lunii septembrie, pe terenul complexului agrozootehnic Vlasia, situat in localitatea Snagov din judetul Ilfov. Parcul urmeaza sa fie administrat de societatea comerciala "Parcul industrial si de agrement Snagov".
Doua mari investitii ce se deruleaza cu finantare UE in municipiul Satu Mare, Parcul industrial si Pasajul rutier de pe str. Fabricii, se afla in impas din cauza firmelor care executa lucrarile.
Parcul Industrial Mangalia a inceput incet, dar sigur, sa isi primeasca primii investitori.
Compania germana Preh, care produce componente auto, va deschide la inceputul lunii septembrie o fabrica in Parcul Industrial Brasov, care se construieste la Ghimbav, in imediata vecinatate a viitorului Aeroport International Brasov Ghimbav.
Primul parc terapeutic din Capitala VEZI CUM TE VEI PUTEA RELAXA Bucurestenii care vor sa scape de stresul cotidian prin terapia peisagistica, dar si sa faca miscare in aer liber vor avea posibilitatea sa se relaxeze in noul parc "de loisir" pe care Primaria Sectorului 3 intentioneaza sa il amenajeze in zona Titan.
O mie de bucurestenii acceseaza zilnic internetul gratuit introdus in cele patru parcuri din Sectorul 1 al Capitalei Retelele gratuite de wireless introduse de Primaria Sectorului 1 in parcurile din aceasta zona sunt din ce in ce mai utilizate de bucuresteni, sustin reprezentantii primariei.
Pe Facebook au aparut cateva texte care ne invita, duminica, la o plimbare prin Bucuresti, pentru salvarea Teatrului din Parcul Bazilescu: Comunitatea OSP va invita la o plimbare de o ora si jumatate pentru salvarea Teatrului N.Balcescu din Parcul Bazilescu.
Cu ocazia ZILEI INTERNATIONALE A COPILULUI, Primaria Municipiului Bucuresti organizeaza in acest week-end o serie de evenimente dedicate celor mici. Astfel, Centrul de Proiecte si Programe Educationale si Sportive pentru Copii si Tineret ii invita pe copii la cea de a treia editie a "Festivalului Copiilor".
Florin Chise din judetul Bihor este prezent in cadrul targului de Florii organizat zilele acestea in Parcul Cismigiu cu palinca de mere si palinca de pruna. "Ineditul sunt cutiile in forma de iepuras, care contin o sticluta mica de palinca.
Cozonac Domnesc este prezent cu diverse bunatati la targul de produse traditionale organizat cu prilejul Floriilor, din Parcul Cismigiu. "Am facut o pasca de 15 metri lungime.
Fejer Karoly participa frecvent la targurile de produse traditionale organizate in Bucuresti. "Vineri am vandut 100 de cozonaci! Am venit la acest targ, organizat la intrarea in Parcul Cismigiu, si m-a impresionat Festivalul International de Folclor organizat cu acest prilej.
Gheorghe Zapca si sotia sa, Maria Zapca, participa zilele acestea la targul de Paste organizat zilele acestea in Parcul Cismigiu.
La targul organizat in Parcul Cismigiu, Stelian Popa are un stand cu coliere din lemn unicat, viu colorate, bratari din piele colorate si masti traditionale romanesti, superbe. "Creez de sapte ani coliere din lemn facute la strung.
google-analytics.com