Pe Facebook au aparut cateva texte care ne invita, duminica, la o plimbare prin Bucuresti, pentru salvarea Teatrului din Parcul Bazilescu:

Comunitatea OSP va invita la o plimbare de o ora si jumatate pentru salvarea Teatrului N.Balcescu din Parcul Bazilescu. Manifestarea noastra va consta intr-un mars cu punctul de pornire la Parcul Bazilescu si punctul terminus in fata Guvernului Romaniei unde toti participantii vor semna petitia adresata Ministerului Culturii prin Secretariatul General al Guvernului. Prin textul petitiei solicitam elaborarea si aprobarea unei Hotarari de Guvern care sa transfere cladirea teatrului din patrimoniul Ministerului Culturii in patrimoniul Primariei Bucuresti pentru a fi renovat.
xxx
Eu sunt Alex Dumitrescu si vreau teatru-n Bazilescu!
Va invit in numar cat mai mare duminica 21 februarie 2016, incepand cu pra 12:00, sa participati la plimbarea organizata de Comunitatea OSP, din Parcul Bazilescu pana in Piata Victoriei. Scopul manifestarii este de a milita pentru elaborarea si aprobarea unei Hotarari de Guvern care sa mute cladirea Teatrului din Parcul Bazilescu din patrimoniul Ministerului Culturii in patrimoniul Primariei Capitalei pentru a fi renovat. Este un moment care trebuie punctat datorita conjucturii vointei politice favorabile.
‪#‎TeatrulDinBazilescu‬