Cautare

15 de rezultate pentru "tictura de paducel" (4.34 secunde)
Viceprimarul orasului Petrila, Dumitru Rascolean, este cercetat de o comisie din cadrul primariei, dupa ce o parte a consilierilor locali au sesizat ca edilul ar fi participat cu masina primariei, de 1 Mai, la o manifestare organizata de PSD - partid in care ocupa functia de presedinte al organizatiei din Petrila si vicepresedinte al organizatiei judetului Hunedoara.
Vorbea in postarea de ieri despre dragostea pentru natura care este unul dintre elementele de baza pentru a incepe sa-ti creezi o gradina. ... In generozitatea ei natura iti impartaseste dragostea ba, chiar mai mult,darurile ei te ajuta sa-ti depasesti si disconfortul ceat de anumite boli.
Ziua de Cluj: ... Hipertensiunea arteriala netratata va poate afecta organele din corp si creste riscul de atac de cord, accident vascular cerebral, hemoragii cerebrale, boli de rinichi si de vedere. ... Urmatoarele remedii naturiste va pot scapa de problemele cu tensiunea ridicata.
Nivele de actiune: ... ajuta la ameliorarea starilor de nervozitate, neliniste si stres. ... in stari de slabiciune cardiaca, palpitatii, cu Extract din mladite de Paducel - Crataegus oxyacantha MG=D1;
Cei 12 reprezentanti ai orasului Petrila, care au fost desemnati sa reprezinte interesele cetatenilor din localitatea de pe Jiul de Est au plecat totusi in Egipt, unde, timp de noua zile, vor face un "schimb de experienta in domeniul culturii, turismului si al administratiei locale".
Elena Marinescu) Hipertensiunea arteriala (HTA), cunoscuta drept ucigasul tacut, nu se simte, astfel ca depistarea ei este intamplatoare, la un control medical de rutina.
Cinci generali din cadrul Serviciului Roman de Informatii (SRI), printre care fostul sef al Inspectoratului de Contraspionaj, Ionel Bidireci, si fostul sef al Secretariatului general, Marius Brateanu, au fost trecuti in rezerva, luni, printr-un decret semnat de presedintele Traian Basescu.
Peste 90% din productia de fructe de padure realizata de Romsilva este destinata exportului, potrivit Agentiei NewsIn. Vesticii cumpara de la producatorul roman zmeura, afine, mure, macese, catina si paducel.
In tratamentul afectiunilor cardiace plantele medicinale au o influenta calmanta,mai ales in tulburarile de ordin neurovegetativ(de ritm cardiac,palpitatii,nevroze cardiace). ... Se recomanda urmatoarea formula calmanta de reducere a excitabilitatii neurovegetative:
In tratamentul afectiunilor cardiace plantele medicinale au o influenta calmanta, mai ales in tulburarile de ordin neurovegetativ(de ritm cardiac, palpitatii, nevroze cardiace). Puteti apela cu incredere sa tratati aceste afectiuni cardiace la Centrul de Sanatate Medireflex, la nr. de telefon:
Iata de ce este important sa dormim bine 7-8 ore pe noapte. De multe ori, insa, stresul si grijile de peste zi ne fura somnul. ... Ce efecte au tulburarile de somn asupra organismului?
GOLDNUTRITION® lanseaza in premiera pentru piata din Romania gama KYOLIC®, cu extract de usturoi.
La standul fitoterapeutului Tirban Marius Gheorghe, din Poienii de Jos, Bihor, din cadrul targului de Craciun de la Universitate, puteti achizitiona: ... de telefon 0724751678 sau pe site-ul www.naturiste-tirban-plant.ro Iata ce puteti cumpara de la standul lui Marius Tirban:
Intr-o zi, o cana, doua de ceai este foarte bine venita cu conditia sa le alternam, deci sa nu bem in fiecare zi acelasi tip de ceai.
Deloc de neglijat, aceasta iti poate pune viata in pericol, asa ca e bine sa te ingrijesti din timp de starea ta de sanatate.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In acest context, deputatul Puiu Hasotti a transmis celor prezenti in parcul de langa Primaria Municipiului Constanta ca PSD trebuie inlaturat de la conducere, intrucat "aceasta plaga, acest cancer asupra trupului tarii nu mai trebuie lasat sa se manifeste”.
google-analytics.com