Cautare

33633 de rezultate pentru "sunt un om liber" (3.54 secunde)
in cadrul unei conferinte de presa desfasurata ieri, liderul Sindicatului din invatamintul Preuniversitar Satu Mare, Ioan Dragan, a raspuns acuzatiilor care i-au fost aduse in cadrul primei conferinte de presa a nou infiintatului Sindicat Liber din invatamint Satu Mare (afiliat la FLI), acuzatii lansate de liderul local al acestuia, Virgil Roman.
PDL vrea sa combata electoral USL cu ajutorul unor fosti pesedisti Opozitia se adanceste tot mai tare in deriva La alegerile pentru ocuparea locului lasat liber de Liviu Dragnea la conducerea Consiliului Judetean Teleorman, democrat liberalii au l-au avut candidat pe fratele fostului sef al PNA-ului lui Adrian Nastase Partidul Democrat Liberal e tot mai lipsit de vlaga in confrutarile electorale.
2.000 de otelari din cadrul Sindicatului Liber al Otelarilor din Mittal Steel au cerut ieri in instanta renuntarea la fuziunea cu alte noua structuri sindicale in cadrul Sindicatului Metalurgistul.
Un numar de 15 filme vor fi proiectate de marti pana duminica, de la ora 21.30, utilizand cel mai performant echipament de proiectie in aer liber din Romania, un ecran gonflabil de 120 de metri patrati, si singurul proiector digital mobil din tara, de 17.000 lumeni, care permit urmarirea filmelor la o calitate inalta, intalnita in marile cinematografe ale lumii, potrivit surselor citate.
In perioada 29 mai - 1 iunie 2015, Opera Comica pentru Copii a organizat prima editie a Festivalului Opera Copiilor”, o initiativa pentru intreaga familie, desfasurata in aer liber, cu prilejul Zilei Internationale a Copilului.
Dana Andronie) Din 26 septembrie, orasul va fi epicentrul distractiei in aer liber! Anul acesta, la aniversarea de 20 de ani, Sinaia devine orasul faptelor bune, centrul elegantei si bunului gust, a muzicii de calitate si a spectacolelor in aer liber.
Deschiderea oficiala a evenimentului care se va bucura si de un concert al Mariei BUZA si tarafului lui George PATRASCU (sala BARBU STIRBEI a Centrului Judetean de Cultura si Creatie BARBU STIRBEI-intrare libera in limita locurilor disponibile).
Am spus intotdeauna ca nu ma tenteaza mersul la stapin strain, atita timp cit sint un om liber, intr-o tara libera, iar pentru libertatea mea au murit oameni. ... Esti liber cit timp ai un spirit liber, guvernat de bun simt.
David Popovici s-a clasat al patrulea in finala probei de 200 m liber, disputata marti in cadrul Campionatelor Mondiale 2023 de natatie de la Fukuoka (Japonia). Romanul de 18 ani se calificase luni in finala probei de 200 m liber cu cel mai bun timp (1min44sec70/100) din semifinale.
- Nu mi-au adus nimic cei 12 ani de libertate, pentru ca eu am fost intotdeauna liber. ... Poezia asta, inclusa intr-un anume spatiu, facea sa nu fie luata in seama.
Berbec (21 martie - 20 aprilie) Berbecul pe 12 iulie 2018 va vedea un fel de truc murdar in actiunile unuia dintre colegii lor de la serviciu. ... Relatiile colegiale sunt conflictuale, iar sefii iti dau si mai mult de lucru.
(continuare) "Romania este un vultur inchis intr-o colivie" - Astazi, toti politicienii nostri sunt profesori, de regula la universitati private. ... Daca ai educatie performanta, esti, ca popor, liber. Romania este un vultur inchis intr-o colivie, din care nu poate sa-si intinda aripile, sa zboare.
Multa lume poarta ochelari pentru corectarea vederii sau pentru protectie impotriva soarelui si care sunt pur si simplu nuli pentru un stil anume. ... Fiecare tip de ochelari da un mesaj anume si poate spune multe despre personalitatea ta.
Conform definitiei din DEX, aceasta inseamna - Razvratire, revolta care consta in acte de violenta sau de amenintare cu forta indreptate impotriva organelor puterii de stat, ale administratiei de stat ori ale reprezentantilor acestora cu scopul de a impiedica in orice mod exercitiul liber al mandatului sau functiei lor.
Pe Columna lui Traian se arata cum vin romanii si stau de vorba cu dacii, dar nu au niciun traducator, vorbesc liber. ... Ovidiu zicea despre geti, adica despre stramosii nostri, ca sunt cam prostanaci, pentru ca el venea si vorbea cu ei, iar ei radeau tot timpul.
Oficialul oltean le-a explicat ca ALRO nu mai exista de la 1 iulie si ca unii jucatori sunt doriti de Dan Oprescu la noua echipa a Slatinei, FC Olt, iar ceilalti sunt liberi sa-si gaseasca alte angajamente.
Ceilalti vor sa iti intre in gratii, insa parca se lovesc de un zid. ... Descarca-ti energia acumulata in trup si suflet prin exercitii fizice usoare, plimbari in aer liber sau dialoguri amuzante cu ceilalti. ... Sunt momente excelente pentru a-ti planifica activitatile pentru urmatoarea saptamana.
Astfel, ochelarii cu protectie sunt recomandati de oftalmologi atat pentru adulti, cat si pentru copii, la plaja, in parcuri de distractii, plimbari cu bicicleta, plimbari cu barca sau in orice loc unde exista expunere prelungita la soare.
George Ivascu, directorul Teatrului Metropolis din Capitala, este un om o capacitate teribila de a munci.
Personal, nu l-am cunoscut inca, dar fotografiile lui sunt originale si reusite din punct de vedere tehnic si artistic. ... Catalin este un tanar fotograf foarte talentat, din Calarasi, care si-a gasit drumul in viata.
google-analytics.com