Cautare

61370 de rezultate pentru "stirile protv iasi din 15 092010" (7.26 secunde)
In cadrul campaniei femeile din 16 orase au beneficiat, pe langa informare, si de un consult ginecologic gratuit pentru depistarea infectiilor vaginale.
Nerecomandat sub 16 ani Festivalul Internațional de Teatru Sibiu 2014 Festivalul Antagon Timisoara 2014 Festivalul Perform Iasi 2014 Festivalul International de Teatru Scurt Oradea 2014 Sambata, 21 martie, ora 16.30 LA TIGANCI” dupa Mircea Eliade Proiect finantat in programul Bucuresti 555, sustinut de ARCUB Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti Regia si adaptarea :
Curtea de Apel Iasi a decis in cursul zilei de ieri, 3 aprilie a.c., ca nu au fost intrunite conditiile legale, drept pentru care nici conducerea CJC, nici membrii, dar nici hotararile luate nu sunt valide.
Senatorul PSD de Iasi, Florin Constantinescu, a sustinut o declaratie politica intitulata: ... La ora actuala in Iasi sunt 57 581 apartamente racordate la CET. Practic, fiecare familie din aceste apartamente primeste, indirect, subventie pentru apa calda si caldura.
Procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Iasi efectueaza, marti, 18 perchezitii pe raza judetelor Iasi si Calarasi, care vizeaza activitatea unei grupari specializate in fraude cu cereale, din care fac parte 12 persoane, valoarea totala a prejudiciului depasind 600.000 de euro.
Nicolae Oblu din Iasi, s-a stins din viata Alin Ioan Tocan, fostul redactor-sef si, apoi, director al cotidianului BUNA ZIUA IASI, scrie bzi.ro.
Primele concerte din turneu sunt programate vineri, 15 februarie, la Suceava si sambata, 16 februarie, la Iasi. ... "Oamenii din zona Bucovinei sunt printre cei mai calzi si mai primitori oameni pe care i-am intalnit.
O statuie care simbolizeaza coruptia din politica romaneasca a starnit furie locuitorilor din Iasi.
Presedintele PSD Mircea Geoana a declarat, vineri, la Iasi, ca este imposibil de aprobat un referendum pentru reducerea numarului parlamentarilor si a precizat ca este partizanul reformarii Constitutiei, insa ca acest lucru poate fi facut doar in cadrul unui forum constitutional.
peste 200 km de drumuri din judetul Iasi vor fi reabilitate si modernizate prin programul PNDI Comisia de evaluare a ofertelor depuse pentru proiectarea si executia lucrarilor de modernizare si reabilitare a drumurilor judetene si de interes local pentru judetele Iasi si Neamt a finalizat procedurile de evaluare.
De asemenea, se poate afirma ca doar 35% din totalul de drumuri nationale si 15% din drumurile judetene se afla intr-o stare buna sau foarte buna.
Dunarea Calarasi s-a impus in fata celor de la Poli Iasi, scor 2-0, si urca pentru moment pe pozitia a 4-a in Liga 1. ... Mediop a ratat 3 ocazii mari, una dintr-o pozitie ideala, din situatie de 1 la 1 cu portarul Denis Rusu.
Mariustuca.ro / Institutul Regional de Oncologie Iasi are un un sistem de brahiterapie HD (Autoare: Magda Marincovici) Din 2 iunie a.c., la Institutul Regional de Oncologie Iasi, este complet functional Sistemul de Brahiterapie HD din cadrul Laboratorului de Radioterapie cu Energii Inalte si Brahiterapie.
Principele Radu, care si-a anuntat in data de 9 aprilie candidatura pentru alegerile prezidentiale din acest an, a vizitat, luni, Biblioteca Centrala Universitara "Mihai Eminescu", institutie care functioneaza in aceeasi cladire cu Fundatia Culturala "Ferdinand I" din Iasi.
Un iesean de 27 de ani a fost retinut pentru 24 de ore dupa ce, in noaptea de luni spre marti, a jefuit un bar din zona Garii Iasi si a lovit-o cu o bricheta tip pistolet pe gestionara localului.
PRM Iasi a depus luni o plangere penala impotriva fostului presedinte al filialei judetene, Anghel Stanciu, si a altor sapte persoane care nu mai fac parte din Partidul Romania Mare pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, prevazuta si pedepsita de Codul Penal.
Vicepresedintele UNPR Liviu Campanu a declarat, duminica, la Iasi, ca partidul discuta cu 13 parlamentari ai opozitiei, sapte senatori si sase deputati, pentru trecerea acestora la Uniune, adaugand ca unul dintre acestia este senator de Iasi. "Discutam cu 13 parlamentari din opozitie.
Doua persoane au ajuns in coma la spital dupa ce masina in care se aflau a scapat de sub control si s-a izbit intr-o curba de o ambulanta a SMURD si de autospeciala ISU Iasi care stationau pe marginea soselei, in localitatea ieseana Potingeni.
Ministrul rus Serghei Lavrov nu l-a auzit, si ieri, la Iasi, Voronin n-a mai adus vorba.
Superliga, restanta din etapa a 7-a Poli Iasi - Sepsi 1-0 A marcat: ... POLI IASI (3-5-2): ... "Emil Alexandrescu" (Iasi) Arbitru:
google-analytics.com