Cautare

4040 de rezultate pentru "sf gheorghe delta" (3.85 secunde)
Ministrul care s-a agitat in ultima perioada sa aiba aparitii televizate, in speranta ca va crea senzatia de activitate, Gheorghe Dobre a fost anuntat oficial de colegii democrati ca paraseste fotoliul de sef al Ministerului Transporturilor.
Peste 100 de nave abandonate din Delta Dunarii, majoritatea aflate pe bratul Sfantu Gheorghe, vor fi ridicate si transportate la combinate siderurgice din tara, intr-un program de curatare a Deltei de epave.
Pe scena Foisor, programul artistic va incepe la ora 15.40, cu Marioara Man Gheorghe si Grupul de copii Mladite Ilfovene din Clinceni, apoi vor canta Mitrita Velicu si Grupul de copii Tecucelul, din Galati.
Fostul prefect si, pana ieri, important membru PSD, Gheorghe Martin este noul presedinte interimar al organizatiei constantene a Partidului Conservator. ... Dupa terminarea conferintei de presa, Gheorghe Martin a tinut sa-i spuna:
Miercuri, 11 ianuarie 2017, la libraria Mihai Eminescu din Bucuresti, a avut loc lansarea volumului de poezii Libertate ucisa de Gheorghe Amza, in prezenta unui numeros public.
Dupa ce si-a electrocutat sotul, Elena l-a decapitat si i-a aruncat cadavrul in Dunare In anul 1983, Elena locuia impreuna cu sotul ei, Gheorghe C., si cele doua fiice in casa mamei sale, Eleonora E., din suburbia municipiului Tulcea, Tudor Vladimirescu. In ziua de Sf.
Leo Platvoet a intreprins o vizita in Delta Dunarii in perioada 27-31 octombrie, prilej cu care a intocmit un proiect de raport ce precizeaza ca organizatii precum Comisia Europeana sau Comisia Internationala pentru Protectia Dunarii au cerut Ucrainei, fara vreun rezultat, oprirea lucrarilor la Canalul Bistroe pana la intocmirea unui studiu de impact asupra mediului.
In acest sens, ministrul a precizat ca "daca era vorba despre Delta Dunarii sau despre alta zona, atunci era alt treaba, dar Marea Neagra, nu". ... Un alt proiect supus atentiei a fost, de asemenea, drumul expres Litoral Nord - Delta.
Problema Bistroe este una europeana si trebuie sa-si gaseasca solutii europene, intrucat modificarile mediului in Delta Dunarii privesc toata Europa, a declarat ieri la Scoala de Vara a PNL ministrul de Externe Mihai-Razvan Ungureanu. ... El sustine ca problema modificarii caracteristicilor mediului in Delta Dunarii priveste intreaga Europa.
El a vorbit si despre "procesele de intentie" pe care i le-a facut presa ultimelor zile, care a vorbit despre relatiile sale cu diversi oameni de afaceri cu interese in Delta.
De ce nu a ajuns Sulfina Barbu ministrul Muncii In anul 2005, fostul ministru al Mediului, Sulfina Barbu rezilia contractele de concesiune din Delta Dunarii si starnea furia in randul oamenilor de afaceri afectati de demersul ei.
Oficialul FPTR ne-a mai spus ca la Bursa de Turism Litoral - Delta, care va avea loc in perioada 18-25 septembrie in statiunea Mamaia, se vor contracta locurile si negocia tarifele pentru 2006 pe Litoral si in Delta Dunarii.
Spre exemplu, de curA¢nd, Consiliul Judetean Tulcea a luat o decizie prin care orice persoana care doreste sa intre in Rezervatia Biosferei Delta Dunarii trebuie sa plateasca o taxa de acces de 10 lei (100.000 de lei vechi) pe sejur.
Centrale eoliene in Delta, panouri solare in Dobrogea si minihidrocentrale in zona Carpatilor sunt doar cateva dintre variantele prin care Romania ar putea produce energie mai ieftina si fara sa polueze mediul inconjurator.
Sarbu anunta victorios achizitionarea hotelului Granat din statiunea Cap Aurora, pe care l-a transformat in hotel California, de trei stele, omul de afaceri aratandu-se interesat sa mai investeasca si in alte doua hoteluri, din Delta Dunarii si Poiana Brasov.
6, grup de zacaminte Petromar Contstanta -, au trecut pragul Agentiei pentru Pentru Protectia Mediului (APM) in vederea obtinerii acordului de mediu pentru investitia "Dezvoltarea zacamant Delta-Conducte submarine si facilitati de suprafata pe platoul Continental al Marii Negre".
A realizat emisiuni de umor, matinale si chiar stiri la Delta RFI, Radio 21 si Kiss FM. ... Mihai Dinu, cu care acum aproape 20 de ani realizam matinalul la Delta RFI, mi-a propus matinalul la noul Radio SEVEN.
Propunerea vine din partea Agentiei Nationale a Agentiilor de Turism si Asociatia Litoral - Delta Dunarii si a fost inaintata Guvernului si Ministerului Turismului, fiind asteptata in curand o decizie in privinta acestei propuneri.
Doi Capitani este una dintre cele mai surprinzatoare pensiuni din Delta, care iti va schimba cu siguranta perceptia despre o vacanta in Delta Dunarii.
Deoarece, daca e sa te iei numai dupa cine face rating in televiziunile din Romania, nu am fi aflat niciodata ca, la nici 40 de kilometri de Bucuresti, intr-o zona binecuvantata de Dumnezeu cu o Delta in care-si dau vara intalnire nenumarate stoluri de pasari calatoare, se afla un personaj, nici prea tanar, nici prea batran, nici prea bogat dar nici sarac, cu drag de istorie si de meleagul natal, care a decis ca locul copilariei sale, o mlastina fara vestigii istorice, dar cu un trecut tumultuos, merita sa devina un taram de poveste.
google-analytics.com