Cautare

330 de rezultate pentru "scolile" (2.60 secunde)
Daca la inceput 26.000 elevi din Transnistria au cerut grafie latina, in urma presiunilor rusofonilor au rezistat doar scolile nr.
Una din principalele componente ale acestuia a fost introducerea educatiei sexuale in scolile maghiare. Lukacs si-a dat seama ca daca va putea distruge morala sexuala traditionala a tarii, atunci ar face un pas urias catre distrugerea culturii traditionale si a credintei crestine in Ungaria.
In zilele urmatoare, cei 20 de experti straini, alaturi de expertii romani, vor vizita fermele agricole din zona Medgidia, liceele si scolile cu profil agricol si vor face schimb de informatii in legatura cu solutiile care pot fi luate in acest sector.
De asemenea, vin si copii adusi cu microbuzele din scolile din Silistra, Constanta si Giurgiu. Acum, amenajam o sala si pentru papagali, in care sunt papagali rozela rosie si papagali nimfa.
El a abolit califatul in martie 1924, scolile religioase au fost desfiintate, la fel si legea musulmana (Sharia), care a fost inlocuita de codul civil elvetian, codul penal italian si codul comercial german.
Pe urma, ei au ajuns, prin scolile pe care le-au facut, sa aiba invatamant paralel, care nu se supunea programelor Ministerului Educatiei.
A fost la scolile adecvate. Si iti da sentimentul ca individul n-a avut o idee originala in viata lui. In plus, exista o suspiciune serioasa ca ar fi un soi de golem creat de Hollande si ai lui.
Tudor Constantin a fost si a ramas un indragostit de meleagurile natale, activand ca profesor de istorie la scolile gimnaziale din Ulmu, Gradistea, Scoala Gimnaziala Mihai Viteazul Calarasi si la Colegiul National Barbu Stirbei din Calarasi, al carui titular a fost in perioada 2001 - 2017.
Intre 1 iulie si 21 septembrie 1864 a insotit trupa de teatru a lui Fani Tardini Vladiceascu si in sala de festivitati a gimnaziului Andrei Saguna (pe atunci Scolile centrale romane) sunt prezentate mai multe piese de teatru, intre care si Razvan si Vidra a lui B.P.
Inconstient, statul roman si-a pregatit la scolile romanesti din Balcani viitorii imigranti in Romania. Diplomele scolilor romanesti nu erau recunoscute de statele balcanice, pe buna dreptate, deoarece absolventii nu stiau sa scrie in limba oficiala a statelor respective.
De atunci, timp de zece ani, doua sute de tiruri au avut ca destinatie casele, gradinitele, scolile si spitalele mehedintene.
De mentionat ca scolile de pe raza municipiului Bailesti erau incluse intr-un program-pilot de finantare si administrare a invatamantului preuniversitar, potrivit caruia cheltuielile cu incalzirea erau acoperite din fonduri provenite de la bugetul de stat.
"In ceea ce priveste tinerii, spre exemplu, la scolile de vara de anul trecut, am constatat ca cei mai bine pregatiti sunt tinerii de la PNL (...), cei mai indiferenti erau cei de la PD.
"Am observat scolile de vara facute de diferite partide, care, de fapt, sunt ocazii de manifestare politica", a spus Voiculescu, indemnandu-i pe organizatorii evenimentului de la Breaza sa-i dea un "caracter lucrativ", ceea ce nu l-a oprit sa sustina si el un discurs politic la ßcoala de vara a conservatorilor, vorbind din nou despre nevoia de izolare a PD si despre relatiile PC cu partenerii din Coalitie.
Mai mult, ministrul Mihail Hardau a spus ca si invatamantul preuniversitar va fi descentralizat, se vor continua investitiile in campusurile universitare, scoli si gradinite, iar scolile vor fi informatizate.
Astfel, vor incepe lucrari de reabilitare la Liceul Teoretic din Baneasa, Grupul Scolar Lazar Edeleanu, Scoala Generala nr.1 si Gradinita nr.3 din Navodari, Grupul Scolar Energetic din Cernavoda si la scolile din localitatile Seimeni si Istria si lucrari pentru racordarea la utilitati a unei unitati scolare din Mircea Voda.
La scolile din Oituz si Lumina vor fi introduse, cu ajutorul unui program guvernamental, centrale termice noi", mai spune Ioan Roman.
In statele Oklahoma, Texas si Missouri, scolile si fabricile au fost inchise.
Politistii din Basarabi, 14 la numar, au demonstrat in 2006 si la inceputul lui 2007 ca atunci cand vrei se poate realizand practic o colaborare cu cetatenii, cu cadrele didactice de la scolile din localitate, precum si cu elevii din cele doua unitati scolare, care sunt atent supravegheati si chiar mustrati atunci cand tind sa greseasca.
Potrivit ministrului Vasile Blaga, in cadrul procesului de descentralizare, toate scolile, doua treimi din spitale si institutiile de cultura au trecut in administrarea autoritatilor locale.
google-analytics.com