Cautare

3705 de rezultate pentru "scoala post liceana hipocrate" (3.14 secunde)
In mai 2015, judecatoarea Georgiana Moldovan a demisionat din functia de presedinte al Judecatoriei Vaslui, cerand sa fie detasata la Scoala Nationala de Grefieri pe un post de formator. ... Atunci, in urma cu 6 ani, a ocupat un post de judecator stagiar la Harlau, apoi la Judecatoria Barlad.
Aici tocmai soseau presedintii celor cinci sectii de votare, insotiti de seful de post Mircea Festeu, pentru a ridica buletinele de vot.
Dick a declarat agentiei de presa The Huffington Post: ... Dupa aceasta a efectuat un stagiu de cercetare post-doctorala si de predare la Harvard College Observatory si la MIT, iar la ora actuala este astronom al observatorului Vaticanului.
Videanu a creat un post special la Paris pentru dl Syda! Asa cum a creat si pentru baiatul lui Pogea, trimis la Bruxelles, ori pentru fata secretarei de stat din minister, trimisa pe un post similar cu al lui Syda, dar la Montevideo, ca e mai exotic!
Fostul subprefect de Dolj, Ionel Ciobotea, dat afara din post, a castigat procesul cu Ministerul Administratiei si Internelor si s-a reintors in functie.
Fostul subprefect de Dolj, Ionel Ciobotea, dat afara din post, a castigat procesul cu Ministerul Administratiei si Internelor si s-a reintors in functie.
Un post care, in Romania, sprijinea puternic, in acei ani, instalarea unui regim democratic, sutinea in mod deosebit opozitia formata din partidele istorice si combatea zbaterile fostilor comunisti si securisti pentru prezervarea privilegiilor.
Uniunea Social Liberala (USL) mizeaza la alegerile parlamentare din 9 decembrie pe 406 candidati in intreaga tara, intre care se regasesc un fost premier, jurnalisti, patronul unui post de televiziune, un consilier al premierului Victor Ponta, 12 ministri ai Cabinetului sau si o serie de actuali parlamentari.
La Neamt, pesedistii locului sunt nemultumiti de faptul ca presedintele Consiliului Judetean, Culita Tarata, isi doreste sefia organizatiei judetene, in pofida faptului ca UNPR-istii ar fi indrituiti doar la un post de vicepresedinte.
Astfel, este vorba despre un post de director de societate comerciala, un post de asistent director, un post de inginer montaj, un post de inginer constructii civile si industriale, un post de auditor intern.
Aplic pentru un post de operator de baza. Sunt student la Ingineria Sistemelor Electromagnetice si sper sa obtin un post la Ford", a spus Cosmin Fotea, de 21 de ani, din Craiova.
Integralist in ultimele trei jocuri, Cristea a revenit in atentie, in special datorita faptului ca a acoperit un post inedit, cel de fundas stanga. "Ma simt destul de bine si pe acest post, am mai jucat fundas stanga si la Alba Iulia.
Piata Taraneasca va asteapta la acest sfarsit de primavara la un festin gastronomic de post dar si de dulce, in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman, vineri, sambata si duminica, intre orele 10, 00 si 18, 00.
Cinci centre de tip Scoala dupa Scoala din mediul rural au fost dotate cu echipamente IT, mobilier si rechizite, beneficiarii acestei schimbari fiind 150 de copii din familii defavorizate din comunele Scundu, judetul Valcea, Breasta, judetul Dolj, Rosiori, judetul Ialomita, Camarasu, judetul Cluj si Pungesti, judetul Vaslui.
ßcoala de vara a Tineretului National Liberal se va desfasura in acest an la Gura Humorului, la jumatatea lunii viitoare, urmand sa participe premierul Calin Popescu-Tariceanu, ministrii liberali, dar si seful Delegatiei Comisiei Europene la Bucuresti, Jonathan Scheele.
Scoala de Vara a Tinerilor Democrati, care se desfasoara in aceste zile la Costinesti, este prilej de reaprindere a disputelor dintre cei doi aliati PNL si PD.
Presedintele Traian Basescu va fi prezent maine la scoala de vara a Tineretului Social Democrat, in urma invitatiei pe care deputatul Victor Ponta i-a adresat-o in acest sens, imediat dupa ce seful statului a declarat ca s-a dus la scoala de vara a PD doar pentru ca a fost singurul partid care l-a invitat.
Nemultumit ca nu i-a iesit afacerea cu Consiliul Judetean Dolj proprietarul imobilului a refuzat semnarea unui contract de inchiriere si a cerut in instanta evacuarea Scolii "Cornetti".Jurnalistul George Sava proprietarul cladirii in care isi desfasoara activitatea Scoala Populara de Arte si Meserii "Cornetti" din Craiova a cerut in instanta evacuarea unitatii de invatamant care pregateste tinerele talente artistice.
sa facem o Romanie europeana, o Romanie in care si noi sa beneficiem de valorile europene, pentru ca de aceea am aderat cu totii la valorile UE", a afirmat Adriean Videanu.Vicepresedinte PNL si candidat la alegerile europarlamentare, Norina Nicolai, a votat la Scoala speciala nr.
Presedintele Traian Basescu (foto) a fost surprins de microfonul unei camere tv in timp ce ii explica lui Gabriel Liiceanu ca, duminica, la Guvern, a vrut sa spuna ca scoala scoate "tampiti", dar ca s-a abtinut in ultima clipa si a vorbit despre "filosofi".
google-analytics.com