Cautare

1464 de rezultate pentru "scandal la pitesti" (5.67 secunde)
Doua persoane au ajuns ieri la spital, dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un sant.
Doua tiruri s-au ciocnit frontal pe drumul dintre Pitesti si Ramnicu Valcea. ... Un tir romanesc si unul polonez s-au ciocnit violent pe DN7, drumul dintre Pitesti si Ramnicu Valcea.
Soseaua ar urma sa lege capitala de Autostrada Bucuresti-Pitesti. Ideea unui drum expres care sa lege Autostrada Bucuresti-Pitesti de Autostrada Soarelui nu e noua. ... Tunelul va cobori la o adancime de 17 metri si va merge pe langa Lacul Morii.
Municipal (Botosani) Arbitru: Popa Catalin (Pitesti) / A1: ... Birdes Romica (Pitesti) / Arbitru VAR: Calin Iulian (Stefanesti), Arbitru AVAR: Artene Ovidiu (Vaslui)
Kovacs Istvan (Carei) / A1: Neacsu George Florin (Campulung Muscel), A2: Tunyogi Ferencz (Zalau) / Arbitru VAR: Popa Catalin (Pitesti), Arbitru AVAR: Birdes Romica (Pitesti)
S-au descoperit nereguli grave la Spitalul de Urgenta Pitesti, precum infiltratii in tavan, usi murdare si protocol de sterilizare incalcat.
Sefa Sectiei de Psihiatrie a Spitalului Judetean de Urgenta Pitesti a fost retinuta dupa ce ar fi luat mita de peste 140 de ori. Potrivit anchetatorilor, medicul a incasat bani de la pacienti sau apartinatori ai acestora.
Vicepresedintele PIN Lavinia ßandru se va adresa Cancelariei prim-ministrului pentru a propune modificarea Legii CNSAS astfel incat, indiferent de decizia consiliului, toti politicienii care au angajament la Securitate sa fie obligati sa-si publice dosarul, daca vor sa ramana in viata publica si politica.
Regele Mihai, la 90 de ani:
Cristian Popescu Piedone si-a obtinut permisul auto fraudulos Primarul Sectorului 4 Bucuresti, Cristian Popescu Piedone, este unul din cei care si-au luat permisul in mod fraudulos la Pitesti.
Nu ne referim doar la colaborarea cu Securitatea ori la evenimente nici pina azi elucidate precum incendiul din portul Anvers, sau la originea sa etnica, tatarasca dupa Adrian Severin, evreiasca dupa alte surse.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Saptamana incepe cu un nou scandal la Camera Deputarilor. ... Deputatii PSD si PNL au absentat si astazi, pentru a zecea oara, de la sedinta conducerii Camerei.
Marcel Radut Seliste) Candidatura liderului Marian Munteanu, din partea PNL, la functia de Primar al Capitalei, a declansat un scandal teribil si a tulburat multe cuiburi de viespi.
Un tablou intitulat Portretul unei tinere de Dosso Dossi de la Galeria Nationala Victoria, a fost identificat drept portret al Lucretiei in noiembrie 2008.Mai multe alte tablouri, cum ar fi cel al lui Bartolomeo Veneziano, despre care s-a spus ca ar fi ale ei, nu au fost acceptate de cercetatori.
Oricum, zvonurile se imprastie la toate curtile italiene si europene si se fac din nou auzite in timpul tratativelor de nunta cu Alfonso d'Aragon.
FARCAS) In 2008 Ministerul Apararii al Regatului Unit a decis desecretizarea treptata a documentelor privind fenomenul OZN, versiunile cosmetizate urmand sa fie depuse, la dispozitia oricarui doritor, la Arhivele Nationale.
In urma cu o luna, Medgidia a fost zguduita de un scandal monstru, in care, la acea data s-a implicat si primarul Dumitru Moinescu, pentru aplanarea conflictului.
Surse din cadrul partidului sustin ca intregul scandal a fost o operatiune platita de Miron Mitrea, care ar fi avut drept scop discreditarea lui Ion Iliescu.
google-analytics.com