Cautare

4900 de rezultate pentru "sandu nita omorat in navodari 2008" (3.15 secunde)
Liberalii cer demisia ministrului Constantin Nita Deputatul liberal Mircea Cazan a anuntat miercuri, in timpul unei intalniri cu sindicalistii de la Romgaz si cu prefectul Sibiului, ca lunea viitoare va cere in Parlament demisia ministrului delegat pentru Energie, social-democratul Constantin Nita.
Ministrul IMM-urilor, Constantin Nita, a declarat ca impozitul forfetar nu trebuia introdus si ar trebui anulat. Totusi, ministrul Nita isi asuma ideea introducerii acestuia, cu precizarea ca el avea in vedere aplicarea intr-o perioada de crestere economica.
In acest spatiu cetatenii Galatiului vor putea descoperi cine sunt consilierii judeteni, cu ce bagaj vin si, mai ales, ce au de gand sa faca pentru judet in cei patru ani de zile cat vor ocupa aceasta functie. Viorica Sandu:
Pe lista viitorilor remaniati sunt vehiculate numele ministrilor Adriean Videanu, Radu Berceanu, Sebastian Vladescu si Gabriel Sandu. ... "O sa tragi partidul in rahat!", i-ar fi reprosat Preda ministrului economiei.
Pe lista viitorilor remaniati sunt vehiculate numele ministrilor Adriean Videanu, Radu Berceanu, Sebastian Vladescu si Gabriel Sandu. ... "O sa tragi partidul in rahat!", i-ar fi reprosat Preda ministrului economiei.
Directorul ANM anunta NINSORI IN BUCURESTI! ... Directorul Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), Ion Sandu, a declarat ca incepand de duminica noapte, este posibil sa ninga si in sudul tarii, inclusiv in Capitala Romaniei.
Mircea Sandu a castigat un nou mandat la carma FRF in dauna lui Gica Popescu. 187-102 a fost scorul final, care l-a reconfirmat pe „Nasu“ in fruntea fotbalului romanesc. ... De la inceput s-a spus ca Sandu va castiga fara emotii.
Rezultatele deosebite trebuie incurajate si in aceeasi masura recompensate, este de parere presedintele PSD Navodari, consilierul local Nicolae Matei. ... In acest sens, social-democratul Nicolae Matei a oferit elevilor premianti:
Astfel s-a derulat ziua de ieri pentru bucurestenii interesati de vot, pentru romani in general.
Suparare mare in ograda primarului din Navodari, democratul Tudorel Calapod. Schimbarile de la centru, oricat de mult si-ar fi dorit acesta sa nu-si puna amprenta in plan local, si mai ales la capitolul finantari, se pare ca nu tin cont doar de vointa unui primar.
Primaria orasului Navodari continua investitiile in reabilitarea si dezvoltarea infrastructurii localitatii. Acest anunt a fost facut in cadrul unei conferinte de presa ce a avut loc in cursul zilei de ieri si la care au luat parte primarul orasului Navodari, Tudorel Calapod si viceprimarul Stefan Galbau.
Primarul orasului Navodari, Tudorel Calapod, a prezentat ieri cu anticipatie, in cadrul unei conferinte de presa, lista cu proiectele de hotarare pe care astazi le va supune aprobarii in Consiliul Local.
Organizatia locala Navodari a Partidului National Liberal si-a marit numarul de membri prin inscrierea, in data de 18 septembrie a.c., a directorului TMUCB sucursala Midia Navodari, Ion Mohai.
Secretarul executiv al democrat-liberalilor, Elena Udrea a asistat sambata, la Navodari, la sacrificarea unui porc in stilul traditional romanesc. Evenimentul a fost organizat de primarul din Navodari, Tudorel Calapod, sambata, in Parcul Central din localitate, ca o sarbatoare a taierii porcului "ca la romani".
Situatia exceptionala de la Navodari continua, dupa ce ieri, 18 martie a.c., consilierii PSD si PNL s-au intrunit in sedinta extraordinara pentru a anula toate hotararile adoptate de consilierii PDL in data de 7 martie.
Plecat la Adunarea Generala a Asociatiei Oraselor din Romania, Nicolae Matei, primarul orasului Navodari i-a delegat ieri atributiile sale viceprimarului Florin Chelaru. "Cat timp eu voi fi plecat la Bucuresti in perioada 18 - 21 martie a.
Ministerul Sanatatii a trimis in aceste zile o comisie mixta formata din inspectori ai Directiilor de Sanatate Publica din Brasov, Prahova, Dambovita, Sibiu si Bucuresti pentru a demara un amplu control la taberele scolare de pe litoralul constantean.
Primaria Navodari intentioneaza, in perioada urmatoare, sa incheie un protocol cu SIND Romania in vederea demararii unor proiecte in Tabara de Copii din localitate.
In cursul zilei de ieri, primarul Tudorel Calapod a invitat mass-media constantene la o ultima conferinta de presa pe acest an, o conferinta in cadrul careia a prezentat bilantul activitatii sale din momentul in care a fost desemnat primarul orasului Navodari si pana in prezent.
Agentii economici care functioneaza in perimetrul danelor 97-98 din port, in Zona Libera Constanta Sud Agigea, vor avea ceva batai de cap incepand cu data de 15 martie a. ... , in cazul in care s-au inregistrat ca functionand pe teritoriul teritorial-administrativ al municipiului Constanta.
google-analytics.com