Cautare

2100 de rezultate pentru "rezultate examenului de titularizare dambovita" (8.59 secunde)
Pretedintele Organizatiei Dambovita a social-democratilor, deputatul Ion Stan, a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa, ca personal il sustine pe Adrian Nastase, daca va candida, la functia de pretedinte al Consiliului National.
"Marea miza a lui Basescu e modificarea Constitutiei"' 'Ion Iliescu si Traian Basescu au preluat din comunism modelul de sef de stat, dar, pesedistul nu a pus niciodata accent pe atributele executive ale presedintelui in timp ce fostul sef de vas a depus toate eforturile posibile pentru a centraliza, la un loc, cat mai multa putere, sustine ex-premierul Adrian Nastase, pe blog-ul propriu.
Un numar de 184 de incidente electorale si 53 de infractiuni au fost inregistrate numai in cinci zile, de la debutul campaniei electorale si pana la 14 mai, a anuntat, astazi, ministrul delegat pentru Administratie, Victor Paul Dobre.
Sunt motive pentru suspendarea lui Traian Băsescu, dar nu este un obiectiv al PSD Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, joi, la Targoviste ca sunt motive pentru suspendarea lui Traian Basescu, ca depinde de comportamentul acestuia daca va fi sau nu suspendat, dar ca acesta nu reprezinta un obiectiv al PSD.
Ion Stan, demis de la conducerea PSD Dambovita Presedintele PSD Dambovita, deputatul Ion Stan, a fost demis, marti, de Biroul Permanent National al PSD, cu unanimitate de voturi.
Senatul a aprobat efectuarea unui control de catre Curtea de Conturi la mai multe Consilii Judetene Plenul Senatului a aprobat, in sedinta de joi, proiectul de hotarare privind efectuarea unui control de catre Curtea de Conturi la mai multe Consilii Judetene.
Compania Renault vrea sa construiasca un centru pentru proiectarea si dezvoltarea de modele auto in localitatea Titu-Boteni, judetul Dambovita. Unitatea se va numi Renault Tehnologie Roumanie - RTR, iar investitiile se vor ridica la 450 de milioane de euro.
In aproximativ o saptamana va fi emisa si Hotararea de Guvern cu privire la preluarea de catre Compania Nationala Administratia Canalelor Navigabile SA Constanta a Canalului Dunare-Bucuresti, a declarat pentru "Replica" Ovidiu Cupsa, directorul general al CN ACN.
Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu, a verificat astazi stadiul lucrarilor de la Pasajul Basarab. "Este evident ca lucrarile decurg normal, am vazut un progres substantial fata de ceea ce era in teren acum cateva saptamani. Din punctul de vedere al Primariei, ne-am indeplinit obligatiile.
Compania Plaza Centers, controlata de omul de afaceri israelian Mordechay Zisser, care detine si hotelul Radisson din Bucuresti, a pus pe "hold" cele opt proiecte pe care le detine pe piata locala, care implica investitii estimate la circa doua miliarde de euro, incluzand megaproiectul Dambovita Center, de pe platforma Casei Radio din centrul Capitalei.
Va prezentam clasamentul primelor 10 subiecte de presa, in functie de impactul lor asupra opiniei publice: ... Codul Portocaliu si Codul Galben au fost prelungite Administratia Nationala de Meteorologie a prelungit atentionarea emisa sambata, pana luni, la ora 20:00.
Sorin Oprescu a vizitat santierul de la Splaiul Independentei - Autostrada Bucuresti-Pitesti. Primarul general Sorin Oprescu a verificat sambata lucrarile la pasajul de la Splaiul Independentei cu autostrada Bucuresti-Pitesti. Podul de peste raul Dambovita le va fi util soferilor care ies din Bucuresti, pe autostrada A1.
Pasajul Basarab - deschis pietonilor de sambata, ora 10 Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a anuntat, vineri, ca traficul pe Podul Basarab se va deschide, de sambata, pentru pietoni, in timp ce vehiculele vor avea liber la drum incepand de duminica, de la ora 6:00.
Bulevardul Unirii devine pietonal din acest an Bulevardul Unirii va deveni zona de promenada pentru bucuresteni. ... Tot printre prioritatile edilului-sef au fost incluse si largirea podului Hasdeu si reabilitarea raului Dambovita.
Proiectul situat pe malul Dambovitei este blocat de mai multi ani, din cauza unui proces deschis de Primaria Sectorului 1.
Ce masuri de sprijin au anuntat Vodafone si Orange pentru clientii din localitatile izolate din cauza caderilor masive de zapada Orange si Vodafone, primii doi mari operatori de telefonie mobila, care in 2010 au obtinut un profit cumulat de circa 330 de milioane de euro, au anuntat in aceste zile masuri de sprijin pentru clientii din localitatile izolate din cauza caderilor masive de zapada.
Lucian Avramescu) Cineva ma cearta, cu indulgenta, pentru amorteala de a nu anula postarile, fara legatura cu subiectul, de sub insailarile mele zilnice sau aproape zilnice de pe AMPress: ... Ideea e de tinut minte!
Municipiul Targoviste este prezent cu un stand in cadrul Targului de Turism de la Romexpo.
Targ de Primavara " Piata Taraneasca si Mester(Esti)! ... organizeaza weekendul acesta "Targul de Primavara" in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman din sos.
In perioada 7 - 13 august, producatorii romani de legume-fructe sunt asteptati in oricare hipermarket Carrefour din tara pentru a deveni parteneri si furnizori ai lantului de magazine Carrefour. ... Scopul este sa listam rapid cat mai multi producatori romani de legume-fructe.
google-analytics.com