Cautare

161 de rezultate pentru "rasa" (2.89 secunde)
"Ea este anticonstitutionala pentru ca lezeaza articolele 1, 4 si 16 din Constitutie, care spun foarte clar ca toti romanii sunt egali in drepturi, fara deosebire de rasa, sex, nationalitate, apartenenta politica, avere.
Cetatenii romani au dreptul de a vota si de a fi alesi, indiferent de rasa, sex, nationalitate, origine etnica, limba vorbita, religie, opinie politica, avere sau de origine sociala.
“Legea calului“ propune o strategie de selectionare a cabalinelor care nu sunt de rasa, bazata pe premisele unei industrii hipice, conforma cu exigentele sanitar-veterinare ale UE.
Acum au început sa apara microferme de bovine de rasa în localitatile Budesti, Olanu, Calimanesti si lucrurile încep sa se miste", a spus Florel Badele, directorul DADR Vâlcea.
Acum au început sa apara microferme de bovine de rasa în localitatile Budesti, Olanu, Calimanesti si lucrurile încep sa se miste", a spus Florel Badele, directorul DADR Vâlcea.
El spune ca, "dupa ce ministrul liberal al Apararii Nationale i-a raportat ca in arhivele Securitatii preluate de armata au facut altii inaintea sa "tabula rasa", primul-ministru, consiliat de niste pseudoistorici, a luat neinspirata decizie de a folosi munitia Securitatii in razboiul cu presedintele Romaniei".
Inaltarea va oferi aceleasi oportunitati tuturor sufletelor, indiferent de originea, rasa varsta sau sexul lor. Asa a fost si cand v-ati inceput, cu eoni in urma, lunga voastra calatorie.
Parea clar mintii ei ca doar destinul de femeie cu rolul de doamna si sotie, la conducerea unei curti domnitoare si chiar daca nu se gandea sa-i judece pe a-i sai, deci sa-i condamne, acei Borgia de acelasi sange cu ea si de aceeasi rasa, pentru prima data cu constiinta sa de femeie accepta necesitatea de a-i abandona:
1/2000, am constatat taierea rasa a unei suprafete de 58,6 ha, dintre care pentru 44 au fost intocmite autorizatii de punere in valoare, iar 13,6 ha au fost taiate ilegal.
Otoscleroza Otoscleroza este o afectiune specifica omului, mai frecventa la femei si la rasa alba. Otascleroza este o boala cu transmitere genetica ce consta in aparitia unor modificari osoase la nivelul capsulei otice.
Cerandu-i-se sa se intoarca si mai mult, pana unde acestia existasera, Joe a vorbit de "indivizi foarte mari" care "purtau haine foarte stranii", dand si multe alte detalii despre o veche rasa fortata sa-si abandoneze planeta in urma unui dezastru cataclismic.
sociali (rasa, lasa, gen, cultura) si caracteristici individuale de relationare umana (suport social, dinamicile in relatie, consumul de alcool si droguri, trasaturi de personalitate).
In primul dintre ele, Pope a subliniat ca in 2024, cand sistemul de radiotelescoape SKA (Square Kilometre Array), de un kilometru patrat, va fi pe deplin operational, el va fi capabil sa detecteze un radar de aeroport de la o distanta de 50 de ani-lumina, speculand ca acesta ar putea fi momentul in care rasa umana va gasi dovada existentei altor civilizatii.
Conform sondajului, aproape unul din patru rusi (23 la suta) se asteapta ca rasa umana sa fie contactata de reprezentanti ai unei civilizatii extraterestre in urmatorii 50 de ani.
Caprele de rasa frantuzeasca sunt crescute in Dobrogea (zona Constantei), iar laptele este colectat zilnic, prelucrat local si vandut in Romania si strainatate, sub brandurile LactIQ si Zana:
Scopul sau ar fi, in viziunea unora, cum e Budd Hopkins, sa produca o specie noua, care sa populeze pamantul, sau pentru a duce evolutia mai departe, dupa ce rasa umana va fi terminat ceea ce face acum, si anume distrugerea pamantului.
Pentru rasa umana si alte cateva primate, sexul nu serveste doar reproducerii, ci are un rol de relationare sociala, sta la baza unor canale de incredere, intimitate si cooperare.
Sunt oameni obisnuiti, din rasa alba, imbracati ca niste americani in haine de lucru, de toate zilele. Par fermieri. Sunt agitati, speriati, unii plang.
- rasa - in cazul afro-americanilor, exista o incidenta mai mare de accident vascular cerebral si un risc mai ridicat de deces din cauza unui accident vascular cerebral decat in cazul caucazienilor;
Rezum mai jos, pentru exemplificare, cateva astfel de relatari, asa cum au fost ele publicate in reteaua trustului britanic Expres, in august 2016, de Jon Austin, jurnalist de stiinta dar si de paranormal. Rosalind Reynolds, din Lincolnshire, Anglia, este acum crescatoare de caini de rasa si experta in domeniu.
google-analytics.com