Cautare

3414 de rezultate pentru "radu monica" (3.65 secunde)
Procurorii anticoruptie sustin ca fostul ministru al Tineretului si Sportului, Monica Iacob-Ridzi, ar fi cerut stergerea email-urilor si datelor informatice ale MTS care vizau organizarea Zilelor Tineretului, astfel incat ele sa nu fie descoperite.
Deputatul liberal Mihai Voicu s-a interesat in ultima sedinta de Birou Permament al Camerei Deputatilor daca pedelista Monica Iacob-Ridzi este sau nu in concediu medical, in conditiile in care aceasta ar fi fost prezenta luni noapte la votul pentru desemnarea unui judecator la Curtea Constitutionala.
Si sunt aici, timisoreni, pentru a va aminti ceea ce nu poate fi furat din memoria noastra, spre a va aminti ca Europa nu ne-a primit pentru ca ne-au dus acolo Traian Basescu si Monica Macovei.
Cert este ca va naste prin cezariana, iar nasa micutului va fi Monica Anghel. ... Nasa va ramane tot Monica Anghel sau te-ai razgandit? ... Da, clar, Monica. ... Monica Anghel ce zice? ... Monica ma suna in fiecare zi.
Conferentiar doctor Monica Luminos, sefa Sectiei clinice de boli infectioase pentru copii, din cadrul Institutului National de Boli Infectioase "Matei Bals", ne atrage atentia asupra principalelor simptome ale gripei: ... Monica Luminos.
Monica Pop, specialist in oftalmologie, a avut o ambitie iesita din comun atunci cand si-a propus sa scape de kilogramele in plus. Medicul oftalmolog Monica Pop a uimit pe toata lumea dupa ce a reusit sa slabeasca foarte mult.
Monica Anghel arata spectaculos dupa ce a slabit. ... Pentru multi, Monica Anghel ar putea fi un exemplu de urmat. ... Monica Anghel ne-a dezvaluit ca a slabit 25 de kilograme din luna octombrie a anului trecut pana la sfarsitul lunii mai.
S-a contat astfel pe faptul ca Renate Weber, stalp de sustinere al asa-zisei societati civile, va reusi sa tina locul, in inimile frante ale talibanilor din presa si din politica, numitei Monica Macovei.
In Romania Libera, Radu F. ... Cititi in continuare relatarea despre revolta senatorului Radu. ... Senatorul PDL Radu F.
In cursul zilei de ieri, in cadrul unei conferinte de presa, primarul municipiului Constanta, Radu Mazare a declarat ca in ultimele trei luni, atat el, cat si Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean, sunt supusi la cercetari de catre organele de ancheta, "asmutiteā€ impotriva lor de Vasile Blaga, ministrul Administratiei si Internelor.
Totodata, in locul lui Gheorghe Dobre, un ministru contestat si aratat cu degetul pentru cei "0 kilometri de autostrada", a fost anuntat drept inlocuitor Radu Berceanu.
Radu Berceanu, investit de putine zile la carma Ministerului Transporturilor, a avut ieri o prima iesire la rampa in noua sa calitate de ministru, ocazie cu care nu a putut sa ierte "solutia imorala", despre care a declarat ca nu isi poate imagina ca l-ar putea conduce.
"Socul" vestii nu l-a luat foarte tare prin surprindere pe primarul Constantei, Radu Mazare, care este si presedinte al Organizatiei Judetene a PSD Constanta, acesta declarand ca zvonuri privind edili sociali-democrati care sunt "curtati" de PD sau care au inceput sa aiba ganduri de plecare spre...
Primarul Radu Mazare si fostul ministru al Mediului, Sulfina Barbu, s-au prezentat, ieri dupa amiaza, in fata magistratilor de la Judecatoria Constanta, care urmeaza sa se pronunte asupra acuzatiei de calomnie, de care fosta ministreasa l-a acuzat pe edilul constantean.
Premierul Calin Popescu Tariceanu l-a nominalizat ieri, in cadrul Biroului Politic Central al PNL, pe Teodor Melescanu la Ministerul Justitiei si pe Radu Stroe in locul acestuia, la Ministerul Apararii Nationale.
Presedintele Organizatiei Judetene Iasi a Partidului Conservator (PC), senatorul Radu Terinte, si-a anuntat sambata, intr-o conferinta de presa, trecerea la Partidul National Liberal (PNL), impreuna cu alti 11 colegi din cadrul Biroului Permanent Judetean al partidului. ... Cu toate acestea, nu-mi voi ataca niciodata fostii colegi", a declarat Radu Terinte.
Radu Popa sustine ca liderii partidului l-au trimis sa negocieze cu PSD Radu Popa, deputat si prim-vicepresedinte PP-DD, afost exclus din partid de catre membrii Biroul National de Coordonare al PP - DD, dupa ce a fost acuzat ca a intreprins actiuni in nume propriu impotriva partidului.
s-a dovedit benefica din toate punctele de vedere, intrucat elevii lui Radu Vitan si Valentin David au intalnit echipe foarte puternice din Tara Semilunei, campioane pe aceste categorii de varsta.
fiul lui Radu Timofte fost sef al SRI a murit la varsta de 32 de ani Pictorul Alexandru Timofte a murit la varsta de 32 de ani, dupa o lunga si grea suferinta.
Trei, Doamne, si toti trei, Ianke, Take si Cadar, Gheorghe Dinica, Radu Beligan si Marin Moraru, in inaltul Cerului A fost o minune de om, spunea Marin Moraru despre Radu Beligan. ... Parca rememora lungul sir al pieselor impartite cu Radu Beligan.
google-analytics.com