Cautare

1122 de rezultate pentru "pusa hack" (3.38 secunde)
Afacerea lui Mihai Traistariu este pusa in pericol? Singura sursa de venit pentru artist ar putea fi afectata de niste investitori care au aparut peste noapte.
Zice doamna de la Integrare (nici macar nu conteaza ca e de la Integrare, ca ar fi putut fi foarte bine pusa si la Agricultura sau Industrie - nu conteaza, doar sa aiba si ea un post de ministru, ceva, acolo), ca cica n-avem timp de zazanie si de stat pe strazi!
Figura uneia dintre cele mai apreciate personalitati ale lumii politice a fost pusa in antiteza cu declaratiile aduse recent de aceasta dupa ce si-a descoperit, plina de uimire, cele citeva file date ofiterilor.
Analistii cred ca presiunea pusa pe oligarhi poate duce la caderea lui Putin. Ultimul oligarh pe lista americanilor este Konstantin Malofyev.
Fiind pusa din nou in situatia de a-mi imagina ce viata duc detinutii din penitenciarele romanesti, cat si raportarea societatii la acestia, mi-am dat seama cat de tributari suntem conceptiilor inapoiate si prejudecatilor.
Nu s-a gandit nici un moment ca va fi pus in postura de a astepta o jumatate de an ca o decizie luata de consiliul local sa poata fi pusa si in practica.
Escrocherie bine pusa la punct Metoda de escrocare este destul de bine pusa la punct, in sensul ca nu poti factura decat din contul lor, de pe site-ul www.platiprinsms.ro, care, odata blocat, te impiedica sa dovedesti traficul de telecomunicatii si sa facturezi.
El a spus ca ii incurajeaza pe noii membri ai CSM sa ia atitudine de fiecare data cand independenta justitiei este pusa in pericol prin incercari de imixtiuni politice.
Ultima samavolnicie pusa la cale de familia Babus vizeaza evacuarea discretionara a Ligii Navale Constanta din sediul de pe str.
Starnit rau de posibilitatea raspandirii a doua milioane de materiale nefavorabile pana si pe coclaurile unde TVR si radioul lui Seuleanu trambiteaza zilnic doar stiri triumfaliste despre Nastase, Iliescu guvernul PSD et comp., partidul de guvernamant a facut si socoteala finantarii de care beneficiaza proiectul CPC, ajungand la concluzia ca suma de aproximativ 50.000 de dolari pusa la dispozitie este insuficienta pentru producerea si distribuirea celor doua milioane de fluturasi inoportuni.
Emil Constantinescu (foto dreapta) nu are casa (sta in cea pusa la dispozitie prin lege). Nu are masina, nu are pamant.
Strategia trecerii pe la biserica pentru impresioarea electoratului rural a fost pusa in aplicare si de pesedistii din Harghita si Caras-Severin.
“Se tin de fleacuri, mahala ordinara pusa pe paginile ziarelor“, a spus presedintele. In continuare, el i-a indemnat sa voteze la Presedintie un om “cu mintea limpede“.
In solicitarea adresata BEC, Octav Cozmanca sustine ca, daca nu vor fi luate masuri impotriva raspandirii unor astfel de materiale electorale defaimatoare, s-ar crea un precedent periculos si ar fi pusa in pericol desfasurarea corecta a campaniei electorale.
Daca asa stau lucrurile, inseamna ca scenografia electorala a opozitiei a fost perfect pusa la punct de oameni care stiu ce inseamna o manipulare bine facuta.
In al doilea rand, mistofilisirea (in fapt fraudarea) grosolana a referendumului organizat pentru modificarea Constitutiei a eliminat orice dubii referitoare la posibilitatile PSD in domeniu. Atunci, opozitia s-a multumit doar sa constate, cu surdina pusa, neregulile. Acum, prejudiciata direct, contesta si cere reluarea scrutinului.
Conducerea Primariei Targu Jiu se vede pusa in situatia de a nu avea cui sa imparta in mod gratuit terenul destinat tinerilor pentru constructia de locuinte.
"Rugamintea mea e sa nu fie aici un dialog" Pusa efectiv la zid de toata lumea, ministrul Mediului a incercat de cateva ori sa faca pe dura, amenintandu-i pe cei prezenti ca se ridica si pleaca la Bucuresti daca nu o respecta.
Din nou comisia consultativa a refuzat sa ne dea acceptul de a construi si propunerea nu a fost nici macar pusa pe ordinea de zi pentru a fi discutata, pe motiv ca nu ni s-a dat aviz favorabil al arhitectilor.
Nu la fel a procedat si Vasilica Moisic, senator PRM aflat la primul mandat, care a acceptat sa conduca o sedinta a carei legalitate poate fi pusa sub semnul intrebarii.
google-analytics.com