Cautare

2436 de rezultate pentru "procesul" (3.29 secunde)
Procesul intentat in contencios administrativ Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud de catre prefectura a fost suspendat ieri de tribunal, ca urmare a unei cereri de stramutare formulata de secretarul CJ, Iosif Redl.
Conform prognozei ANM, in regiunea Transilvaniei, procesul de incalzire a vremii din intervalul 8-12 aprilie va insemna trecerea de la 9 grade spre valori termice diurne de 17 grade.
Ieri, presedintele Comisiei Europene, Jose Barrosso, si comisarul Olli Rehn le-au recomandat liderilor grupurilor parlamentare sa contribuie la integrarea europeana atat prin procesul legislativ, cat si prin adoptarea unor legi, precum cea privind Statutul minoritatilor si cea referitoare la finantarea partidelor politice.
Alina Gorghiu, ca reprezentant AVAS, l-a ajutat pe Baaklini Said sa castige procesul cu statul roman, neprezentandu-se la proces!
Interesant este si procesul-verbal al discutiilor sefului unei filiale a CIA cu privire la OZN-uri. ... Agentia a publicat, de asemenea, un document din 1953 care detaliaza sugestiile unui Comisii consultative privind OZN-urile si procesul-verbal al unui grup consultativ al Oficiului de Informatii Stiintifice al CIA din acelasi an.
Data de 1 ianuarie 2007 pentru integrarea europeana a Romaniei si Bulgariei este considerata un obiectiv comun atat al celor doua state, cat si al UE, conditia fiind ca procesul de reforma sa continue, iar angajamentele sa fie respectate, au declarat presedintele Basescu si premierul Tariceanu.
La 15/28 noiembrie 1918, a avut loc al doilea mare moment din procesul de reintregire nationala a statului roman, cand Congresul general al Bucovinei, format din reprezentantii alesi ai romanilor si ai nationalitatilor din Bucovina, a hotarat, in unanimitate ''unirea neconditionata si pe vecie a Bucovinei, in vechile ei hotare pana la Ceremus, Colacin si Nistru cu regatul Romaniei''.
Primul dintre cele trei filme, care a trecut prin procesul oficial de declasificare si a fost aprobat pentru publicare a fost numit GIMBAL.
In seara zilei de 25 Decembrie 1989 se anunta la Radio ca a avut loc procesul lui Nicolae si al Elenei Ceausescu, comunicatul incheiandu-se cu urmatoarele:
Fara procesul similar flacarii, de preschimbare celulara continua in cadrul corpului - viata si moartea intretesute fara incetare - miracolul corpului uman nu ar exista. ... Cu ajutorul terapiei cu cristale se intervine semnificativ in procesul de regenerare al celulelor din organism.
Olteanu a spus, la prezentarea primului sau bilant al activitatii Camerei, ca procesul legislativ s-a desfasurat corect si in perioada in care Adrian Nastase era presedintele Camerei.
"Chiar daca termenul- limita nu a fost depasit, este bine ca acestea sa fie depuse cat mai rapid, pentru ca procesul sa nu mai sufere nicio intarziere", a precizat Motreanu. ... Potrivit lui Motreanu, procesul de restructurare este dorit in egala masura de liberali.
Procesul de ratificare a Tratatului de Aderare a Romaniei la UE, incheiat in 21 de state, necesita inca "mobilizarea maxima" a capacitatii de comunicare a diplomatilor romani.
In schimb, procesul privind rezilierea contractului a fost castigat de municipalitate atat la Tribunalul Constanta, cat si la Curtea de Apel, acum cauza fiind pe rolul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, care va da o sentinta definitiva.
Deputatul de Gorj, Victor Ponta, il va reprezenta pe liderul PIN, Cozmin Gusa, in procesul pe care acesta il intenteaza azi lui Vadim Tudor, in urma atacurilor lansate de presedintele PRM in publicatia pe care o conduce.
Drept raspuns la declaratiile liderului PIN, presedintele PRM a afirmat ca, de fapt, procesul face parte dintr-un atac prelungit al puterii la adresa sa si ca asocierea lui Cozmin Gusa cu Victor Ponta este determinata de faptul ca partidul pe care il reprezinta creste in sondaje, in timp ce PSD scade.
Gheorghe Martin si Dan Voiculescu au trebuit sa faca fata unui moment destul de jenant atunci cand a fost adus in discutie procesul pe care familia Martin il are cu ministrul conservator al Economiei, Codrut Seres.
Desi procesul-verbal cu rezultatele a fost semnat de reprezentantii celor doua formatiuni cu candidati in alegeri, PSD a depus o intampinare in care era reclamat faptul ca numararea buletinelor de vot a inceput inca de la ora 18.00, cand procesul de votare nu se incheiase.
Atat procesul-verbal de control, cat si executarea silita au fost contestate.
Procesul de aderare, la final "Suntem pregatiti sa uram Romaniei si Bulgariei bun venit la 1 ianuarie 2007, pentru ca procesul de aderare este practic la final.
google-analytics.com