Cautare

846 de rezultate pentru "prezentare restaurant matteo" (3.39 secunde)
Pe pagina de internet a GdS, puteti viziona un scurt film constand intr-o prezentare virtuala a felului in care va arata Aeroportul Craiova dupa incheierea lucrarilor de reabilitare si amenajare.
Fiecare moneda, ambalata in capsula de metacrilat transparent, va fi insotita de o brosura de prezentare a acestei emisiuni numismatice, redactata in limba romana, engleza si franceza. ... pentru moneda de tombac cuprat si nu includ pretul casetei de prezentare.
Monedele din aur, ambalate in capsule de metacrilat transparent, vor fi insotite de brosuri de prezentare a emisiunii numismatice, redactate in limba romana, engleza si franceza. ... Pretul de vanzare pentru moneda din aur, inclusiv brosura de prezentare, este de 1.450,00 lei, exclusiv TVA.
Intalnirea cu cetatenii a debutat cu o prezentare a nivelului de taxare propus de municipalitate pentru anul viitor, prezentare facuta de Sorin Marcu, directorul executiv al Directiei de Impozite si Taxe din cadrul Primariei Craiova.
Monedele din argint, ambalate in capsule de metacrilat transparent, vor fi insotite de brosuri de prezentare a emisiunii numismatice, redactate in limbile romana, engleza si franceza. ... Pretul de vanzare, exclusiv TVA, pentru moneda din argint, inclusiv brosura de prezentare, este de 345 de lei bucata.
Monedele din argint care alcatuiesc setul, ambalate in capsule de metacrilat transparent, vor fi insotite de brosuri de prezentare a emisiunii numismatice, redactate in limbile romana, engleza si franceza.
eliminarea solicitarii de prezentare a trei oferte in etapa de depunere a cererii de finantare, intrucat, practic, se fac selectii de oferte, fara a sti daca se va achizitiona si cand; eliminarea solicitarii de prezentare a caracteristicilor tehnice ale echipamentelor.
Frank Shaw, un purtator de cuvant al Microsoft pentru centrul din Redmond, statul Washington, a refuzat sa faca orice comentariu in ceea ce priveste planurile de prezentare a unui nou motor de cautare.
Ziaristii si partenerii de business ai Microsoft care participa la evenimentul de prezentare al Windows 8 au intrat in sala in care va avea loc evenimentul. ... Urmeaza o prezentare a Windows 8 pe laptop, spune Moore care si-a incheiat prezentarea.
Din prezentarea facuta de MCSI, portalul ofera "in mod gratuit, in premiera in Romania", tuturor institutiilor publice functionalitati printre care se numara cele mai avansate aplicatii si instrumente IT de monitorizare, colaborare, prezentare si management (platforma de Business Intelligence, platforma de Business Process Management, platforma de management de proiect, constructie portal, constructie pagina de prezentare - site etc.).
Aplicatia Charm Cam preinstalata ofera functii ingenioase precum efecte de frumusete, aplicare machiaj profesional sau mod prezentare. ... Pentru mai multe detalii legate de X2 Soul, consultati pagina de prezentare a produsului de pe site-ul www.allview.ro/x2.
"Ma bucur foarte mult ca am fost pe scena alaturi de Lorena, sora mea, la prima ei prezentare de moda. ... In prezentare, Andreea a purtat o rochie cu spatele gol din satin gri, accesorizata cu volanase si un colier din cristale Swarovski.
Am facut oficiile de gazda, alaturi de colegul meu de prezentare, am cantat, m-am distrat si sper sa revin la Cluj si cu alta ocazie.
Prezentare generala Balcic este un orasel situat pe tarmul Marii Negre, in Bulgaria, la circa 60 de km de Vama Veche.
Intregul concept de eveniment a fost distrativ, a inceput cu o prezentare de moda in care manechinele au prezentat diverse stiluri vestimentare, dupa care a avut loc o tombola la care 10 participante au castigat cate un voucher de cumparaturi.
Mai mult, seara se va deschide cu o prezentare de moda ce contine tinute perfecte pentru acest sezon :
Kit-ul include de asemenea o gentuta pentru cosmetice si un turban pentru uscarea parului. Produsele sunt ambalate intr-o cutie de prezentare alba. ... Produsele sunt ambalate intr-o cutie de prezentare alba.
8.660,00 lei, exclusiv TVA, pentru moneda din aur, inclusiv brosura de prezentare; ... 8.660,00 lei, exclusiv TVA, pentru moneda din aur, inclusiv brosura de prezentare;
8.660,00 lei, exclusiv TVA, pentru moneda din aur, inclusiv brosura de prezentare; ... 8.660,00 lei, exclusiv TVA, pentru moneda din aur, inclusiv brosura de prezentare;
Un produs interesant Resveratrol Forma de prezentare: ... Resveratrolul de la GNC este 100% vegetal, deosebit de concentrat, fiecare capsula contine 125 mg resveratrol pur Produs studiat clinic Disponibil sub 3 forme de prezentare:
google-analytics.com