Cautare

403 de rezultate pentru "postliceale sanitare acreditate" (2.72 secunde)
Pentru societatile asociate la Unimpresa, cel care s-a concretizat joi, 3 februarie, este in mod sigur un rezultat exceptional, multumita credibilitatii indiscutabile pe care Asociatia a dobandit-o in Romania si in Italia, devenind unul dintre punctele de referinta acreditate, atat pentru societatile italiene prezente in Romania cat si pentru cele care doresc sa isi faca intrarea pe piata romaneasca.
112 persoane vor fi acreditate de CNFPA", a spus Roberto Patrascoiu, manager de proiect WV Romania. Consiliere pentru mestesugari Fundatia va infiinta un atelier pilot de mestesuguri, avand ca scop manufacturarea si valorificarea produselor de artizanat.
- Studentii inmatriculati la forma de invatamant cu frecventa, in institutiile de invatamant superior acreditate, beneficiaza de gratuitate la transport intern feroviar la toate categoriile de trenuri, clasa a II-a.
In 2014, au avut loc editia a treia Petrom Bucharest International Half Marathon si a saptea editie a Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon. Ambele competitii sunt acreditate si inscrise in calendarul international al AIMS (Asociatia Internationala a Maratoanelor si Semi-maratoanelor).
Toate competitiile Bucharest RUNNING CLUB sunt acreditate si inscrise in calendarul internațional al AIMS (Asociația Internationalaa a Maratoanelor si Semimaratoanelor) si IAAF.
Pentru cursurile de IT, participantii platesc in jur de 1200 de euro, iar la final primesc diplome sau chiar certificate acreditate de Ministerul Muncii.
posibilitatea stocarii probei in Romania sau in alte tari, stocarea de concentrat de celule stem, contractul este supus legislatiei romane, banca este membra a Asociatiei Romane a Bancilor Acreditate de Celule Stem si ofera posibilitatea stocarii de portiune de cordon ombilical, iar transplanturile sunt realizate cu succes.
de la Cluj", rafinate de institutele de cercetari si evaluari sociologice acreditate de un serviciu de informatii, care a pus untul secret pe sandvișul informational servit presedintelui.
Cursurile sunt acreditate de Autoritatea Nationala pentru Calificari. Participantele care finalizeaza cursurile de lunga durata (3 luni) beneficiaza de o subventie de 350 lei.
Cursurile sunt acreditate de Autoritatea Nationala pentru Calificari. Participantele care finalizeaza cursurile de lunga durata (3 luni) beneficiaza de o subventie de 350 lei.
Pentru ne(cunoscatori) Daca analizezi datele stiintifice si studiile medicale acreditate din spatele aparatului, rezultatele nu ar trebui sa fie deloc surprinzatoare.
Mai mult decat atat, din totalul gradinitelor particulare autorizate, foarte putine sunt si acreditate in conditiile legii. Conform ARACIP, acreditarea unei gradinite se face prin raportarea la standardele specifice, instrumente care masoara capacitatea unei unitati de invatamant de a functiona in parametri obligatorii.
De ce statul roman nu a trimis probe si esantioane, colectate aleatoriu, din produsele Hexi Pharma la 3 - 4 laboratoare acreditate din tari fara firme cu interese pe aceasta piata?
Guvernul a aprobat saptamana trecuta o ordonanta de urgenta care prevede ca studentii inmatriculati la forma de invatamant cu frecventa, in institutiile de invatamant superior acreditate, beneficiaza de gratuitate la transport intern feroviar la toate categoriile de trenuri, clasa a II-a.
Centrele de Expertiza acreditate pentru bolile rare in Romania pana la data de 01.02.2018 1. Centrul de expertiza pentru boli rare in domeniul malformatiilor, anomalii ale dezvoltarii si dizabilitatii intelectuale rare, Spitalul Clinic Municipal Dr.
- Forumul reprezinta un excelent prilej de a reuni in acelasi cadru ambasadori si reprezentanti economici ai ambasadelor acreditate la Bucuresti, ai autoritatilor publice centrale si locale din domeniul economic, reprezentanti ai mediului de afaceri autohton, investitori straini, in vederea stimularii companiilor din Romania de a se extinde pe pietele externe si cresterea investitiilor, se arata intr-un comunicat al MMACA.
In anul universitar 2018 - 2019, universitatea are acreditate 44 de programe de licenta si 34 de programe de masterat in cele 14 facultati din 5 centre universitare din tara:
- La conferinta de presa care a deschis cea de-a VIII-a editie a Scolii de Boli Rare pentru Jurnalisti s-au anuntat cele doua noi centre de expertiza in bolile rare care au fost recent acreditate de Ministerul Sanatatii.
apa curenta, caldura, instalatii sanitare, mobilier scolar ". In schimb, conform programelor Aliantei D.A., unii dintre noi vor primi bani fara sa se oboseasca macar sa se trezeasca dimineata, ca sa nu mai vorbim de munca sau alte chestiuni in legatura cu aceasta.
Nimeni nu si-a dat interesul sa primeasca turistii asa cum se cuvine, nu sunt grupuri sanitare pe plaja, iar de dusuri sau alte astfel de servicii nici nu poate fi vorba.
google-analytics.com