Cautare

5967 de rezultate pentru "onicel cristian gheorghe" (3.37 secunde)
Actualitate publica articolul 'Fosta sotie si prietenii din Oradea nu-l considera capabil de viol pe Cristian Tabara', in care este relatata parerea fostei sotii a reputatului om de cultura si de televiziune.
Scandalul artificial creat in jurul omului de cultura Cristian Tabara a aparut dupa schimbarea conducerii TVR. ... Cristian Tabara ar fi putut fi preot, fiind licentiat al Facultatii de Teologie Ortodoxa. ... Cristian Tabara s-a nascut pe 30 noiembrie 1967, la Oradea, unde a absolvit Liceul de Filologie-Istorie in 1986.
Cristian Tudor Popescu", pe care il puteti citi in continuare.
Doi dintre cei mai talentati jucatori de tenis de masa de la CSS Craiova, Cristian Barbulescu (profesor Liviu Nicoli) si Bogdan Cristian (profesor Olimpiu Oproiu), au obtinut rezultate notabile la concursul international Praga Grand Prix, competitie care a adunat la start 240 de sportivi din sapte tari:
La Arad, primarul PDL Gheorghe Falca are, conform sondajelor PSD, peste 60% in intentia de vot, desi USL ar obtine, la votul politic, peste 50% in judet.
Am dovezi ca baseball-ul s-a nascut din oina adusa in America de emigrantii romani din Maramures”- Gheorghe Turda, presedinte onorific al Federatiei Romane de Oina Sfarsitul saptamanii trecute a adus la Bucuresti prima Gala a sportului nostru national â€" OINA la Hotel Lev Or 4,Ù­ pe care Federatia Romana de Oina a organizat-o in colaborare cu partenerii sai.
Traian Basescu, Emil Boc, Varujan Vosganian, Paul Pacuraru, Ludovic Orban, Bogdan Olteanu, Adrian Nastase, Lasylo Borbelz, Marko Bela, Cristian David, Crin Antonescu, Mihai Voicu, Adrian Cioroianu, Andrei Chiliman, Marian Vanghelie, Adriean Videanu, Ovidiu Silaghi, Ilie Sarbu, Cristian Diaconescu, Marius Oprea, Ion Iliescu.
Razvan Gheorghe publica pe Inpolitics un text intitulat 'Psihiatrul Florin Tudose: ... 'Cristian Diaconescu va fi, intr-un viitor apropiat, un foarte bun ambasador cheie al Romaniei in comunitatea europeana sau un bun ministru de Externe, preconizeaza psihiatrul Florin Tudose, in exclusivitate pentru Inpolitics.
Planul de relansare al PDL este coordonat de Vasile Blaga, Gheorghe Flutur, Ioan Oltean si Emil Boc, sustin aceleasi surse.
Consultantul in nutritie si fitness Cristian margarit si ArtroHelp va invita sa redescoperiti bcuuria miscarii si starii de bine! ... ArtroHelp este si recomandarea lui Cristian Margarit, dupa ce acesta s-a confruntat cu o hernie de disc, s-a orientat spre implicarea directa in ceea ce priveste dezvoltarea ArtroHelp.
- 19:00 - 20:00 - SALA A - Gheorghe Iovu si Miruna Denis Popescu: ... Cristian Barbulescu: ... Floarea Vietii - intre concept si credinta - 11:30 - 12:30 - SALA B - Cristian Pompei:
A inceput numaratoarea inversa pentru prefectul Gheorghe Martin. ... In plus, inca prefectul Gheorghe Martin este ferm convins ca "nu doarme lumea la sedinte”.
"Pana la sfarsitul anului dorim sa infiintam 28 de organizatii de cartier”, a declarat Gabriel Caciuloiu, Gheorghe Dragomir adaugand faptul ca saptamanal au loc intruniri ale Biroului Permanent PNL cu organizatiile din judet.
Primarul din Sfantu Gheorghe: ... Fotografia a fost postata de Antal Arpad, primarul municipiului Sfantu Gheorghe, pe contul sau de Facebook. ... Ce a scris Antal Arpad pe Facebook Fotografia a fost insotita si de o postare scrisa de Antal Arpad, primarul orasului Sfantu Gheorghe.
Cat despre cel pe care colegii sai din Partidul National Liberal il promoveaza pentru acest post, se pare ca este vorba despre Catalin Gheorghe. ... Cu toate acestea, s-a auzit deja prin institutie despre existenta unui candidat, sustinut de PNL, in persoana lui Catalin Gheorghe.
Asadar, numele dezvaluit de surse din Alianta este Gheorghe Iorov, actualmente director in cadrul Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime Constanta.
Virusul gripei aviare a facut ocolul tarii si, dupa cum spune Ministrul Sanatatii, Gheorghe Flutur, chiar daca focarele din acest moment vor fi inchise, din toamna vor aparea iarasi probleme. ... Gheorghe Dinca:
Presedintele Partidului Republican, Gheorghe Dinu, il apara pe seful statului, pentru care baga mina in foc ca nu a fost informator.
Primarul municipiului Sfantu Gheorghe, Antal Arpad, afirma ca liderul Organizatiei de Tineret a PD-L Covasna se comporta "ca un clovn", daruindu-i haine de la magazine second-hand, si ca politicienii romani sunt cei care nu contribuie la dezvoltarea orasului, de unde, daca nu le place, pot pleca.
Gheorghe Radulescu este haituit de doua primarii care ii vor impozitul pe casa si teren. ... Gheorghe Radulescu s-a inregistrat la Primaria comunei Carcea ca platitor de impozite.
google-analytics.com