Cautare

614 de rezultate pentru "mugur" (3.10 secunde)
Romania inca este dependenta de fluxurile de capital extern, a evidentiat ieri Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale, cu prilejul Forumului Financiar Central si Sud-Est European organizat la Bucuresti.
Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei (BNR), Mugur Isarescu, a declarat ca este interesat de un nou mandat de guvernator al bancii centrale, pozitie pe care o ocupa de aproape 19 ani.
Astazi, isi aniverseaza ziua de nastere Mugur Isarescu, unul dintre cei mai importanti economisti romani, care indeplineste in prezent functia de guvernator al Bancii Nationale a Romaniei.
Dupa decizia Curtii Constitutionale, care a declarat constitutionala noua Lege a Pensiilor, Inpolitics a notat opiniile a trei reputati analisti politici - Bogdan Teodorescu, Mugur Ciuvica si Dan Pavel - privind sansele motiunii de cenzura si actiunii de suspendare a presedintelui. ... • Mugur Ciuvica:
Mugur Ciuvica este sceptic in privinta motiuniidar si a suspendarii, majoritatea parlamentara fiind relativ omogena. • Mugur Ciuvica:
Aceasta este concluzia guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, transmisa la Forumul Financiar Central si Sud-Est European. ... Previziunile lui Mugur Isarescu se bazeaza pe prevederile acordului cu Fondul Monetar International (FMI), de care avea nevoie Romania.
Mugur Isarescu: ... Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a avertizat, in cadrul briefing-ului ocazionat de decizia bancii centrale de a mentine neschimbata rata de referinta, la 3,5%, ca descurajarea economisirii este periculoasa, chiar daca in acest moment traim o perioada de represiune financiara, cu dobanzi negative.
Comentarii pe pagina de Facebook a lui Mugur Bunea, pe marginea unei fotografii: Florin Badita, revolutionarul din fata Guvernului, calatoreste in metrou fara pantaloni, adica in chiloti - Mugur Bunea: ... - Mugur Bunea: ... - Mugur Bunea: ... - Mugur Bunea:
Secretarul general al PD, Vasile Blaga, dezminte acuzatiile aduse de Mugur Ciuvica, referitoare la initierea de catre Ministerul Administratiei si Internelor a doua hotarari de guvern care ar fi adus beneficii unui dezvoltator imobiliar si anunta ca il va da in judecata pe presedintele GIP.
Unii dintre membrii conducerii PDL nu agreeaza ideea unui premier independent, sustinuta de presedintele Traian Basescu si de reprezentanti ai conducerii formatiunii, in discutiile care au loc la Vila Lac 1 fiind mentionate nume precum Mugur Isarescu, Mihai Tanasescu, Calin Georgescu.
Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a prezentat ieri stadiul implementarii liberalizarii contului de capital, avertizind asupra riscurilor pe care le presupun ultimele etape ale acestui proces.
Banca Nationala a Romaniei (BNR) isi mentine tinta de inflatie de 7% pentru 2005, ca si pe cea de 5% pentru 2006, a declarat ieri guvernatorul BNR Mugur Isarescu la o dezbatere pe probleme financiar-bancare organizata cu ocazia FINFER 2005.
Guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu nu va mai accepta sa fie premier, in ciuda speculatiilor care se fac pe aceasta tema. ... Mugur Isarescu a intrat in Cartea Recordurilor ca fiind guvernatorul care a stat cel mai mult la conducerea unei banci centrale.
Comisia parlamentara a votat pentru reconfirmarea lui Mugur Isarescu ca guvernator BNR. ... Mugur Isarescu a primit aviz favorabil in unanimitate pentru un nou mandat de guvernator, in conditiile in care nu a avut niciun contracandidat.
Mugur Isarescu ii sfatuieste pe romani sa nu se imprumute foarte mult de la banci. ... O spune raspicat chiar guvernatorul BNR, Mugur Isarescu.
Mugur Isarescu a tras noi semnale de alarma in privinta nevoii de a reforma statul. ... Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a precizat ca Romania are doua alternative de realizare a corectiei bugetare:
Sunt perioade lungi cand domnul Mugur Isarescu, Guvernatorul general al Bancii Nationale, ramane o persoana discreta. ... - ca atunci cand Mugur Isarescu lipseste din prim-planul scenei politice romanesti, Romania se afla in progres, atunci este la fel de adevarat ca aparitiile lui frecvente sunt legate de un regres.
Guvernatorul BNR Mugur Isarescu a anuntat ieri ca Banca Nationala a Romaniei a revizuit prognoza de inflatie pentru 2011, de la 2,8% la 3,1%, dupa ce a majorat estimarea pentru acest an, de la 3,7% la 7,8%, ca urmare a cresterii TVA.
Cand aproape multi dintre noi uitasem ca exista un anume Mugur Ciuvica, iata ca acesta a revenit cu ideea potrivit careia presedintele ar fi fost colaborator al Securitatii. ... "Dar cine il baga in seama pe Mugur Ciuvica?", a fost prima reactie a lui Mircea Basescu, fratele presedintelui Basescu.
Cel mai recent exemplu in acest sens este cel al lui Mugur Ciuvica, care a alimentat "moara" presei cu informatii cum ca fratele presedintelui face tranzactii cu energie cu "baietii destepti".
google-analytics.com