Cautare

149 de rezultate pentru "max balasescu" (2.75 secunde)
Directorul general Ford Romania, Henrik Nenzen, a anuntat ca producatorul auto va construi in curand inca un model la fabrica din Banie, dupa lansarea din aceasta luna a productiei noului B-Max Ford are planuri mari la Craiova.
Cubot Max, un telefon bun la pret de 120 de dolari (by Gabriel) Cubot Max este un telefon din China cu specificatii foarte bune.
Max Badin, candidatul care tipa pentru ca nu are nimic de spus Ranit in orgoliu de rezultatul din locale, popularul Max Badin a decis sa-si incerce norocul si in generale.
Motivul a fost "asa-numitul scandal Basescu”, a declarat Max Badin, facand referire, desigur, la procesul pe care l-a intentat actualul presedinte impotriva popularului constantean, respectiv a lui Mugur Ciuvica.
Libertatea informeaza:Ford lanseaza la Geneva B-Max Ford lanseaza astazi, 1 Martie 2011, la Geneva, un concept misterios, despre care se stie doar ca va fi fabricat in uzina din Craiova. ... Se pare ca e vorba de monovolumul compact denumit B-Max.
Cei peste 100 de invitati au avut ocazia sa asiste la consiliere pentru vacante si City Break-uri, sesiuni gratuite de make-up si coafura, prezentari de moda cu tinute Max Mara si Karen Millen alese pentru vacante de tip safari si croaziere, dar si pentru calatorii de afaceri.
Castigatoare este Opel Corsa, care a reusit de data aceasta sa depaseasca Ford S-Max la o diferenta de 17 puncte.
Cresterea marjelor de negociere dintre vanzatorii si cumparatorii de locuinte din Romania cu pana la 10%, concomitent cu reducerea preturilor de listare cu 5-15%, a dus la scaderea pretului de tranzactionare in luna octombrie fata de iunie cu 15-35%, arata datele retelei imobiliare RE/MAX.
Ford B-Max, asteptat in Banie Autoturismul care se va produce la Craiova, Ford B-Max, ar putea intra in productie la finalul acestui an sau la inceputul anului viitor.
Americanii de la Cooper Standard se vor instala in interiorul uzinei Ford Compania Cooper Standard, cu sediul central in Michigan (SUA), a anuntat zilele trecute ca isi va deschide o unitate de productie la Craiova, unde va produce componente pentru noul autoturism Ford B-Max, care va intra in productie anul viitor la Craiova.
La finele anului trecut, CNADNR a atribuit asocierii italo-germane Astaldi-Max Boegl un contract de 308 de milioane de lei (69 de milioane de euro), cu TVA, pentru finalizarea primului tronson al autostrazii Nadlac-Arad, care fusese inceput de constructorul Romstrade.
Perechea Horia Tecau / Max Mirnii (Romania / Belarus), cap de serie numarul 5, a fost eliminata, vineri, in sferturile de finala ale turneului de 1.000 de puncte de la Monte Carlo, dupa ce a fost invinsa, cu scorul de 6-4, 6-2, de cuplul spaniol David Marrero / Fernando Verdasco.
Catelul Max isi asteapta, trist, stapanul care nu va mai veni niciodata Marti, 21 ianuarie 2014 Reporterii Click! ... Prin curte, se plimba trist Max.
Din partea autoritatilor locale prahovene au participat primarii Samson Constantin - Azuga, Balasescu Razvan - Breaza, Botoaca Dorin Comarnic, Nanu Cornel - Cornu, Iulian Badescu - Ploiesti, Morarescu Costel - Filipestii de Padure, Iarca Gheorghe - Magureni, Neagoe Cristian - Talea, Ilie Gheorghe - Telega, Daniel Alexandru - Cocorastii Misli, Neacsu Mihai - Scorteni, Dumitrescu Mihai - Provita de Jos, Davidescu Bogdan - Sotrile, Stoica Gheorghe - Banesti, dar si consilierii judeteni USL Ludmila Sfarloaga, Rares Enescu, Gheorghe Neaga si Ion Ionica.
Liderul AP Constanta, Max Badin, a acuzat administratia publica locala de dezinteres vizavi de solicitarile formulate de reprezentantii formatiunii pe care o conduce, in ceea ce priveste afisajul in aceasta campanie electorala.
Cele sapte finaliste ale competitiei sunt Alfa Romeo Giulietta, Citroen C3/DS3, Dacia Duster, Ford C-Max, Nissan Leaf, Opel Meriva si Volvo S60/V60.
bagajul de cala (1 buc.) max. 20 kg/pers., bagajul de mana max. 7 kg/pers. (fara lichide, cosmetice, obiecte taioase sau ascutite) - Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia;
124 minute Rating Povestea lui Allied aduce alaturi un agent al serviciului britanic de spionaj, Max Vatan (Pitt) si o spioana franceza Marianne Beausejour (Cotillard).
Tot ieri, liberalii au pus in practica proiectul de unificare a fortelor de centru dreapta, primele discutii avand loc cu Actiunea Populara, reprezentata de constanteanul Max Banus.
Asadar, daca la PNL se stie deja ca pentru Senat au optat Puiu Hasotti (actualmente senator), Ovidiu Cupsa (directorul general al Administratiei Canalelor Navigabile), Max Badin (om de afaceri) si Constantin Matei (directorul general al Administratiei Porturilor Maritime), de la PD-L oficial nu se stie nici un nume.
google-analytics.com