Cautare

445 de rezultate pentru "maramures county" (4.88 secunde)
Salonul a prezentat, de asemenea, achizitiile recente a trei muzee: "Los Angeles County Museum of Art", "Huis Marseille" din Amsterdam si "Fotomuseum Winterthur" din Elvetia.
FARCAS) - continuare - Bigfoot - o creatura umanoida misterioasa La inceputul lunii octombrie 2014 cei ce cred in existenta faimosului Bigfoot - o creatura umanoida misterioasa, zarita in padurile Americii de Nord -, s-au reunit in Westmoreland County pentru a dezbate daca nu cumva aceste creaturi sunt vizitatori veniti din afara Pamantului.
Buford Bushroe, adjunct de serif in Washtenaw County, a observat de asemenea obiectul: - Arata ca un arc. Era rotund. Am intors si l-am urmarit prin Dexter cinci mile.
FARCAS) (Continuare) Explozie orbitoare de lumina Masina maro, Ford LTD model 1977, pe care Johnson a condus-o in acea noapte, a fost scoasa din functie la scurt timp dupa incident si a ajuns in muzeul apartinand Marshall County Historical Society din Warren.
Pierce County, Purtator De Cuvant, Biroul Serifului: - Stim ca avem mai multe persoane decedate in tren, dar nu sunt persoane decedate si pe autostrada.
Pierce County, Purtator De Cuvant, Biroul Serifului: - Stim ca avem mai multe persoane decedate in tren, dar nu sunt persoane decedate si pe autostrada.
100 de persoane au murit in Florida din cauza uraganului Ian, jumatate in Lee County. Peste 1.900 de persoane au fost salvate, a anuntat guvernatorul Floridei, Ron DeSantis.
Alti fosti deputati carora li s-a oferit functia de prefect sunt Stefan Marian Popescu-Bejat (PD) in judetul Gorj, Gyongyike Bondi (UDMR) in judetul Maramures, Radu Bud (PNL) in judetul Satu Mare si Ovidiu-Virgil Draganescu (PNL) in judetul Timis.
Desi acum se plinge ca ii sufla vintul prin conturi si buzunare, comisarul sef Dohotaru a supt tita buna pe aceste meleaguri de cind a venit in Satmar dintr-un afund de Maramures.
Maria Zapca, mester popular de la Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale - Maramures, expune obiectele sale in acest week-end in Parcul Cismigiu.
La standul Anei Anuta, din cadrul targului mestesugarilor de la Muzeul Taranului Roman, puteti achizitiona saluri din lana superbe, inflorate, din Maramures.
DB s-a nascut in 1968 si a crescut in satul Craciunesti, din judetul Maramures, sat aflat la circa 9 kilometri est de Sighetu Marmatiei, aproape de Tisa, care face acolo granita cu Ucraina.
prajituri de casa din Maramures, gem de cirese amare si afine, magiun de prune, piure de castane - la 20 RON, dulceata de nuci verzi - la 30 RON", ne-a spus Gina Discalicau.
In orasul Mioveni (Arges) si in comunele Corbu (Constanta), Madaras (Harghita), Poiana Blenchii (Salaj), Piatra (Teleorman), Remeti (Maramures) si Vladesti (Valcea), vor fi organizate alegeri pentru functia de primar.
Maramures In Maramures, in cea mai mare parte a intervalului, va fi o vreme mai rece decat in mod obisnuit.
Maramures In Maramures, in primele patru zile ale intervalului de prognoza, valorile termice diurne vor fi, in medie, de 19 " 20 de grade, iar apoi, pana la sfarsitul primei saptamani, vor marca o crestere semnificativa, pana la medii de 24 de grade, ce vor caracteriza o vreme mai calda decat in mod obisnuit pentru inceput de octombrie.
MARAMURES In Maramures, primele zile ale prognozei vor fi caracterizate de temperaturi in usoara scadere, de la 16 grade ziua si 5- 6 grade noaptea la inceputul intervalului, spre 10, respectiv zero grade, in jurul datei de 15 martie.
MARAMURES In Maramures, vremea va fi rece in prima zi, cu maxime in medie in jurul a 3 grade Celsius si apropiata de regimul termic normal, in perioada 20 - 23 noiembrie 2018, cand se vor inregistra temperaturi medii de 5 - 6 grade Celsius.
MARAMURES In Maramures, in prima saptamana valorile in timpul zilei vor avea usoare fluctuatii, cu crestere pana la 6 - 7 grade Celsius in data de 4 decembrie 2018, scadere spre 2 - 3 grade Celsius si din nou crestere la 4 grade Celsius in data de 8 decembrie 2018, urmand ca in intervalul 10 â€" 16 decembrie 2018 scaderea sa fie continua si semnificativa, pana in jurul unei medii regionale de minus 2 grade Celsius.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a inaugurat vineri o expozitie de bunuri de larg consum la care participa aproximativ 50 de expozanti din Maramures, Satu Mare, Cluj, Arad si Bucuresti. Tariceanu a fost intampinat cu paine, sare si slanina de catre organizatori, respectiv Camera de Comert si Industrie Maramures.
google-analytics.com