Cautare

288 de rezultate pentru "loredana nita" (3.18 secunde)
Pentru ca faceau reclama unei emisiuni estivale, Loredana si Ana Maria, asistenta roscata, au fost nevoite sa intre intr-o cabina fixa unde apa a fost turnata peste ele.
Origen Staicu, Daniela Popa (fosta directoare la DJS) si spadasina Loredana Dinu de la CS Universitatea Craiova.
Nu este prima data cand se intampla aceasta bulibaseala", spune Loredana Suta (foto), purtatorul de cuvant al Inspectoratului Teritorial de Munca Bihor. ... Ar trebui sa ne facem o caseta cu raspunsul", spune Loredana Suta.
Craiovencele Loredana Iordachioiu Dinu, Anca Maroiu si colegele sale vor concura maine la Doha, in cadrul primei etape din Cupa Mondiala.
"Este un premiu care se acorda o singura data in viata, care anuleaza toate celelalte distinctii anterioare", a spus antrenorul care a descoperit-o pe campioana mondiala Loredana Dinu (Iordachioiu).
Dublele campioane mondiale Ana Maria Branza, Simona Gherman, Loredana Dinu (CS Universitatea Craiova), Anca Maroiu si Simona Deac au invins in sferturi Germania, cu 45-43, dar au fost intrecute in semifinale de Italia, cu 41-40.
Electric Fence, Grimus, Loredana, Ştefan Bănică ... Loredana este recunoscuta pentru vocea deosebita si pentru show-urile pline de culoare, iar efervescenta si originalitatea au transformat-o intr-un artist complet.
LOREDANA CEA MAI BUNA VOCE MASCULINA Castigator: ... LOREDANA CEL MAI BUN AMBASADOR MUZICAL Castigator: INNA CEL MAI BUN TEXT IN LIMBA ROMANA Castigator:
In acest sens, noul sediu Galeriile Noblesse, Palatul Noblesse, este cel mai viu si complet exemplu in care interactiunea dintre arte creeaza interioare de o frumusete inestimabila si cu o puternica incarcatura culturala", sustine Loredana Preda, CEO Galeriile Noblesse si Palatul Noblesse.
Giani Kirita, Catalina Grama (Jojo), Florin Dumitrescu, Denis Stefan, Cristina Herea, Claudia Pavel (Cream), Eniko Georgescu, Doinita Oancea, Oana Roman, Claudia Hirsu, Alin Galatescu si Loredana Groza.
Pe 7 noiembrie, la Sala Palatului, Loredana isi asteapta fanii la un nou spectacol de exceptie - Imaginarium. Pentru acest eveniment, indragita artista a realizat o sedinta foto, optand sa poarte un sacou special, inspirat din traditia si obiceiurile romanesti, semnat de designerul Dorin Negrau.
Pe scena de la Arenele Romane, au urcat si Delia, alaturi de care au cantat piesa Cum ne noi si care a interpretat si Da, mama, piesa compusa de cei de la Carla's Dreams si Loredana Groza pentru Lumea ta, featuring-ul cu artistii, precum si o reinterpretare a O fata singura in noapte.
Delia, Loredana Groza, ANTONIA.
In cadrul FOC va fi deschis si un targ educational, cu peste 50 de expozanti, iar in fiecare zi copiii vor putea asculta povesti citite de artisti renumiti, printre care soprana Felicia Filip, campioana olimpica, mondiala si europeana la spada Loredana Dinu si dirijorul Corului National de Camera Madrigal - Marin Constantin, Anna Ungureanu.
Volumul Simona, scris de Dara Codescu si Alice Nastase Buciuta, cu o prefata semnata de o alta prietena apropiata a Simonei, scriitoarea si traducatoarea Angelica Lambru si cu coperta realizata de talentata Loredana Tufan pe baza unei fotografii de Paul Buciuta, a fost lansat pe data de 12 august in Bucuresi.
Pentru a marca deschiderea Scolii Comerciale Austriece din Romania, a fost dezvelita o placheta de catre Rudolf Lukavsky si Loredana Popescu, Directorul Colegiului Economic Costin C.
Vedeta TVR a facut o fapta buna si a lansat deja provocarea catre alte trei persoane publice, Loredana Groza, Marius Manole si Andreea Raicu, care la randul lor ii vor provoca pe altii.
Loredana, Andreea Banica, Monica Anghel si Lidia Buble, pana la vizitarea a doua nave militare, calarasenii vor avea parte de distractie la superlativ. ... recitaluri Lidia BUBLE, LOREDANA&band (scena din Centrul orasului) - 23.00-23.15:
- Loredana Groza ne-a onorat cu prezenta la deschiderea oficiala a boutique-ului nostru, apoi Laura Cosoi, Adela Popescu, Dana Rogoz, actritele Ana Olaru si Ilinca Manolache, dar si Alina Chivulescu sau Laurette au devenit cliente fidele!
LOREDANA de 26 ani, din judetul Bacau, care intretinea relatii sexuale orale cu un barbat, contra sumei de 30. ... LOREDANA in stare de libertate.
google-analytics.com