Cautare

1151 de rezultate pentru "liste note examen suplinire mehedintihey1" (3.48 secunde)
Parlamentul European, o palarie prea mare pentru Zgonea Sederea la Bruxelles si Strasbourg in calitate de euroobservator a deputatului PSD Valeriu Zgonea nu l-au convins pe acesta sa isi incerce norocul pentru un loc pe liste.
In cei aproape 6 ani cat am fost lider al PSD am semnat liste de candidaturi pentru mii de primari, consilieri locali si judeteni; ... - in 2012 nu au existat liste ci colegii uninominale (unde fiecare candidat trebuia sa obtina singur peste 50% din voturi);
Informatii generale Dieta-Minune nu este o dieta, ci un stil de viata, asadar nu contine liste cu alimente interzise sau recomandate, nu are tabele cu calorii si nici meniuri prestabilite. ... Nu are liste cu alimente interzise, nici tabele cu calorii, nici meniuri prestabilite.
Principalele practici pentru motivarea absentelor sunt, potrivit cercetarii facute de IPP, justificarea "in bloc" a unei liste de nume, fara precizarea motivului, iar PSD este partidul care foloseste frecvent aceasta modalitate (la 22 decembrie 2005 a fost acceptata o lista de 64 de deputati).
Pesedistii absenti, scosi de pe liste Presedintele PSD Mircea Geoana a declarat ca parlamentarii social-democrati care vor lipsi nemotivat de la dezbaterea motiunii simple si a celei de cenzura initiate de PSD vor suferi consecintele politice "firesti" in astfel de situatii.
Presedintele executiv al PSD Bucuresti e de parere ca nimanui nu i se poate lua dreptul de a fi pe liste. "Noi nu excludem persoane de pe viitoarele liste electorale, asa cum au facut ei.
Astfel, Boc s-a pozitionat la fel ca Adriean Videanu sau Radu Berceanu, sustinand ca sondajele urmeaza sa decida ponderea pe liste si precizand ca PD este cotat cu 30% in preferintele electoratului.
PD a propus PNL, la sedinta de luni seara a CNC al Aliantei, reluarea negocierilor cu privire la fuziunea celor doua partide, liberalii acceptand aceasta posibila tema de discutie cu o conditie, respectiv participarea pe liste comune la alegerile pentru Parlamentul European, sustin surse din Alianta.
Oricum, inainte luarii unei astfel de decizii, democratii si liberalii trebuie sa stabileasca daca vor candida pe liste comune, a declarat Olteanu, potrivit caruia nu se pune problema de alegeri, nici anticipate, nici la termen, decat dupa introducerea sistemului de vot uninominal.
In contextul crizelor si esecurilor din PNL, democratii nu au ratat ocazia de a se lauda, inca o data, ca au fost principalele motoare ale integrarii, ba chiar au aratat interes fata de romanii din strainatate pentru a-si putea asigura si succesul alegerilor europarlamentare, in cazul in care vor candida pe liste separate.
PNL si PD au disponibilitatea de a evalua o candidatura pe liste comune la Parlamentul European, desi protocolul nu contine prevederi in acest sens, iar o decizie va fi luata pana la sfarsitul lui decembrie, a declarat, luni seara, dupa sedinta CNC, purtatorul de cuvant al Aliantei, Adriean Videanu.
Liderii Aliantei au convenit ca liberalii si democratii sa mearga pe liste comune la euroalegeri. Liberalii s-au aratat "dispusi sa ingroape securea razboiului", mentinand in schimb propunerea de candidatura pe liste comune la Parlamentul European.
"Canalul de scurgere dintre PNL spre PLD s-a oprit odata cu plecarea lui Gheorghe Flutur" Senatorul Vosganian s-a aratat putin mai transant in aceasta privinta, sustinand in continuare ca PNL este pregatit la fel de bine pentru o continuare a colaborarii cu PD, prin participarea pe liste comune la alegerile pentru Parlamentul European dar si pentru o participare pe liste separate, lucru care ar arata de la sine situatia de facto a Aliantei:
"Sunt foarte bucuros ca mergem pe liste separate. ... De asemenea, premierul a mai apreciat ca in spatele deciziei democratilor de a participa pe liste separate la alegerile pentru Parlmentul European sta Traian Basescu, la fel cum au declarat, tot ieri, si alti liberali din prima linie a partidului.
Vicepresedintele PD, Cezar Preda, a declarat ieri, in cadrul unei emisiuni, ca PNL a santajat PD in ceea ce priveste participarea pe liste comune la alegerile europarlamentare cu suspendarea presedintelui. ... A santajat cu participarea pe liste comune cu procesul de suspendare al presedintelui", a afirmat Cezar Preda.
"Dupa 17 ani de vot proportional pe liste de partid, sistemul electoral nu si-a atins scopul. ... Candidatii de pe liste treceau prin pixul presedintelui de partid".
PNL si PSD, pe liste comune la alegeri Buzatu i-a acuzat totodata pe liberali ca s-au aliat cu PSD, partid care va controla de fapt guvernul Tariceanu.
Ei au tinut astfel sa contrazica o teorie emisa de presedintele Traian Basescu, potrivit careia "oricine stie sa numere pana la cinci" este constient ca UDMR si UCM sau alte formatiuni sunt obligate de pragul electoral sa candideze pe liste comune.
"De ani de zile vezi cum politicienii pe care i-ai votat pe liste motaie in Parlament sau iti vad de propriile interese. ... Pentru ca in viitor sa poti alege oameni, nu liste.", le transmite Traian Basescu vizitatorilor de care se bucura site-ul sau.
Fostul presedinte tine sa reaminteasca si faptul ca votul pe liste de partid a fost introdus la propunerile facute de Radu Campeanu si Corneliu Coposu, incepand cu alegerile din mai 1990.
google-analytics.com