Cautare

3499 de rezultate pentru "lista cursuri" (2.94 secunde)
Astfel a luat nastere ceea ce chiar presedintele AVAS, Razvan Orasanu, o numea drept "lista rusinii". sifonati la blazon, o parte din datornici s-au scobit de cele cateva milioane destinate bolnavilor si au iesit de pe lista.
,, Regretam sa va informam ca ati fost inclus pe lista neagra a organizatorilor de evenimente din Bucuresti si tara.
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut o declaratie politica, cu titlul "Lista medicamentelor compensate - fiecare zi de intarziere costa vieti omenesti!
Ar fi trebuit ca, imediat dupa vacanta de vara, premierul Tariceanu sa obtina de la presedintele Comisiei Europene o lista cu specificatii: ... Dupa ce a obtinut lista cu specificatii, sa se aseze la birou si sa faca singur o lista de potentiali candidati.
In cadrul APAA se fac cursuri de managementul artritei si se ofera suport (consiliere psiholigica, grupuri de suport, abordarea multidisciplinara: ... De asemenea, se fac si cursuri de buna dispozitie:
Cine refuza un loc de munca sau cursuri de calificare poate pierde ajutoarele sociale - proiect de lege.
Ancheta a demarat dupa ce s-a primit o plingere din partea unei persoane care ar fi platit 2.290 euro si in loc sa cistige de citeva ori mai mult in doar citeva luni, asa cum i s-a promis verbal, s-a ales doar cu citeva cursuri de marketing si mai multe volume din "Calea succesului ".
Oricum, aproape la fiecare sfirsit de saptamina merg impreuna cu alti colegi din tara la tot felul de cursuri de perfectionare, care vizeaza legislatia in domeniul administratiei publice, in domeniul drepturilor omului, femeii si copilului, cursuri despre Strategia de Guvern 430/2001, dar merg si la altfel de cursuri de perfectionare, de operator PC sau de limba engleza." Salarizare:
Chiar daca si-au trimis la aceste cursuri angajatii, institutiile publice doljene nu au in structura aparatului de specialitate posturi de manageri publici, o functie de care nici nu au auzit.
Astfel de cursuri se mai desfasoara in Bucuresti, Brasov, Constanta, Cluj, Iasi si Timisoara. ... In prima vor avea loc cursuri de pregatire pentru dezvoltarea capacitatilor antreprenoriale, in scopul dobandirii cunostintelor teoretice si cu aplicabilitate practica, necesare inceperii si dezvoltarii unei afaceri.
Noile modificari sustin încetarea venitului lunar de completare si în cazul în care titularul refuza sa participe „la cursuri de reconversie profesionala furnizate gratuit de agentie, sub forma de servicii de initiere, calificare, recalificare, prefectionare si specializare“.Prevederile legislative aprobate în sedinta guvernului din 24 octombrie aduc în prim-plan si certificatele care atesta ca starea de sanatate a unui somer nu îi permite sa desfasoare o activitate.
Noile modificari sustin încetarea venitului lunar de completare si în cazul în care titularul refuza sa participe „la cursuri de reconversie profesionala furnizate gratuit de agentie, sub forma de servicii de initiere, calificare, recalificare, prefectionare si specializare“.Prevederile legislative aprobate în sedinta guvernului din 24 octombrie aduc în prim-plan si certificatele care atesta ca starea de sanatate a unui somer nu îi permite sa desfasoare o activitate.
Ca absolventi ai acestor cursuri, ei pot practica meserii precum cea de ciupercar, floricultor, peisagist-floricultor, pomicultor, legumicultor, viticultor, potrivit datelor ANCA.
Cursuri gratis pentru copii sambata Pentru a atrage cat mai multi copii la volei, profesorii-antrenori de la Colegiul National "Nicolae Titulescu" organizeaza sambata cursuri gratuite de volei pentru copii.
In acest sens, prin aceasta serie de cursuri vom incerca sa imbinam interdisciplinaritatea cu o abordare inovativa, folosind saga scriitorului american ca pe un material didactic util in scopul intelegerii unor concepte si teorii din filosofia politica, etica sau stiintele politice.
Desi are numai 23 de ani, Andreea Radulescu a terminat cursurile scolii de make-up si efecte speciale la Hollywood, acolo unde a primit si oferte de a lucra pentru filme, iar in curand va sustine si in Bucuresti cursuri de make-up si efecte speciale.
Femeile cu spirit intreprinzator vor participa la cursuri de calificare, de competente antreprenoriale, si sesiuni de dezvoltare personala si 25 femei din randul celor care au absolvit cursuri in cadrul proiectului vor fi sprijinite financiar si juridic sa se inregistreze ca persoane fizice autorizate.
cursuri postuniversitare de cosmetica farmaceutica in cadrul Facultatii de Farmacie din Atena, cursuri de mezoterapie, fitoterapie, dermato-farmacie, cosmetologie, cat si celebrele cursuri ale Scolii de Parfumerie La Grasse - Franta.
Studentii de la UBB au protestat fata de revenirea la cursuri in format fizic. UBB propune revenirea la cursuri pana in 4 aprilie.
Liderul PSD Mircea Geoana a decis, ieri, sa il excluda pe deputatul Dan Mihalache de pe lista de candidati pentru alegerile europarlamentare. Decizia a fost luata dupa ce Mihalache si-a exprimat nemultumirea fata de modul in care a fost intocmita lista.
google-analytics.com