Cautare

3658 de rezultate pentru "lista admisilor la ipj braila" (2.82 secunde)
Prima cantitate de tigari, insumand 200 de pachete marca More, in valoare de 720 lei, a fost gasita de politistii de frontiera de la SPF Ostrov asupra numitei Viorela C., de 32 ani, domiciliata in municipiul Calarasi.
SC RISK Com SRL din Braila. ... Totul se va face la pretul pe care firma din Braila l-a oferit la licitatie", spune Viorica Bratoveanu.
Cumparatorii au facut in aceasta saptamana cunostinta cu patru noi magazine PROFI la Slatina, Braila si Constanta. ... La Braila noul PROFI se afla pe Aleea Cutezatorilor nr.5, in Complexul Hipodrom.
Astfel, Braiconf Made to Measure devine cea mai inalta definitie pentru atentia la detalii.
La standul lui Florin Spiridon din Braila, din cadrul targului traditional organizat in Parcul Cismigiu, gasiti si hamuri din piele, pentru cai, facute la Braila de Chirac Alecu, la pretul de 200 RON.
Luni, 23 februarie 2015, de la ora 14:30, la Biblioteca Nationala a Romaniei (mezanin, spatiul Palimpsest/Muzeul Cartii) are loc vernisajul expozitiei Braila - literatura, personalitati, istorie, propusa de Biblioteca Judeteana Panait Istrati.
Intoarcerea la traditiile strabunilor este indemnul companiei brailene Braiconf, care propune o camasa de dama alba cu influente folclorice, brodata si reinventata, pe care romancele sa o imbrace la slujba de la miezul nopii, cea a Invierii.
Silvia Nanu, care conduce afacerea Prajituri delicioase, din Braila, participa la targul organizat pe platoul de la Piata Amzei, in fiecare sambata, duminica si luni, intre orele 10.00 - 18.00.
Calarasi In orasul Calarasi, la fel ca si in alte orase dunarene, exista o misterioasa retea de tuneluri care impanzesc subsolul orasului si subtraverseaza Bratul Borcea si chiar Dunarea, unind Campia Romana cu Dobrogea.
Proiectul podului suspendat peste Dunare Braila-Tulcea a ajuns la etapa lucrarilor de relocare a retelelor electrice. Acestea sunt necesare pentru realizarea drumurilor de acces dintre Centura municipiului Braila si pod.
Arhitectul sef nu e arhitect sef - e angajat ilegal, dupa cum se stie -, directorul de la Directia de urbanism din Primarie si inca doi functionari, basca mai-sus numitul arhitect, sunt in atentia organelor de ancheta si a justitiei, iar Comisia de urbanism de la nivelul Consiliului Local e condusa de un medic stomatolog.
Vacanta la care cei 36 de turisti din Republica Moldova au visat un an intreg s-a incheiat tragic, ieri, pe drumul spre casa.
Atac la mall in Braila. Un martor ocular la evenimentul ingrozitor care a avut loc la Braila a spus ce a vazut in momentul in care era in zona mall-ului unde un individ a intrat cu masina in oameni.
"Golden Gate"-ul de la Braila, inaugurat de nici doua luni se desurubeaza. Podul rutier suspendat de la Braila care traverseaza Dunarea a fost inaugurat pe 6 iulie.
Presedintele PRM Corneliu Vadim Tudor a anuntat ieri ca pe lista pentru Parlamentul European, pe primele cinci locuri se afla actualii membri ai PE - senatorul de Bucuresti Eugen Mihaescu, deputatul de Braila Daniela Buruiana-Aprodu, deputatul de Gorj Petre Popeanga, senatorul de Neamt Viorica Moisuc si deputatul de Brasov Cristian Stanescu.
Autoritatea Navala Romana (ANR) reprezinta o institutie a statului roman care se autofinanteaza prin prestarea de servicii catre armatorii sau beneficiarii navelor care intra si ies din porturile romanesti, servicii care se refera, de regula, la formalitati de intrare si iesire din port, inspectii tehnice, inspectii la tancurile petroliere, etc.
Vicepresedintele PNL, Puiu Hasotti, a confirmat faptul ca telefonul a fost gasit la Galbau, care ar fi inghetat atunci cand a descoperit lista de numere din agenda aparatului.
Liderul PSD Mircea Geoana a decis, ieri, sa il excluda pe deputatul Dan Mihalache de pe lista de candidati pentru alegerile europarlamentare. Decizia a fost luata dupa ce Mihalache si-a exprimat nemultumirea fata de modul in care a fost intocmita lista.
Cel putin asta dau de inteles inclusiv primarii care erau la un moment dat suparati si dadeau semne ca ar putea parasi partidul, pe motiv ca de la centru s-a decis ca nu Stelian Dutu este candidatul pentru sefia Consiliului Judetean Constanta.
"Nu mi se pare corect ca un judet precum Constanta, care are un europarlamentar in momentul de fata, sa nu obtina un loc eligibil pe lista, lucru care l-am spus si colegilor", a declarat, ieri, dupa Colegiul Director al PD-L, Mircea Banias.
google-analytics.com