Cautare

24 de rezultate pentru "liberty" (2.62 secunde)
Mos Craciun aduce la Liberty Center ateliere pentru copii, personaje de poveste si spectacole de teatru Liberty Center a pregatit pentru luna decembrie o serie de evenimente speciale si activitati tematice de Craciun, dedicate atat copiilor, cat si adultilor.
Statuia Libertatii din New York (engleza Statue of Liberty) sau "Liberty Enlightening the World" (in vorbirea curenta "Miss Liberty" sau "Lady Liberty") este un monument in portul "Liberty Island" din orasul New York. ... Statuia Libertatii este situata in New York pe mica insula Liberty Island, la sud-est deManhattan.
Furnizorul roman de telecomunicatii si cablu Astral Telecom a fost preluat de firma americana Liberty Global. ... prin intermediul subsidiarei Liberty Global din Europa, UPC Broadband. ... Pe de alta parte, Liberty Global este deja prezentă
Mall-ul Liberty Center din Rahova a fost vandut la prima licitatie Centrul comercial Liberty Center din cartierul bucurestean Rahova, executat silit, a fost vandut la prima licitatie publica, organizata marti, mall-ul fiind adjudecat la pretul de pornire stabilit la 60 de milioane de euro, de catre firma Rosequeens Properties, detinuta de Rosequeens Properties Limited, inregistrata in Cipru.
Severina Pascu in inlocuieste pe Betzalel Kenigsztein, actualul CEO al UPC Ungaria, care din 15 august va conduce operatiunile Liberty Global, grupul american care detine UPC, in regiunea Europa Centrala si de Est.
O persoana a fost prinsa sub tramvai, in apropiere de Liberty Mall din Capitala. ... Incidentul a avut loc pe linia tramvaiului 32, la intersectia Calea Rahovei cu șoseaua Progresul, langa Liberty Mall, potrivit www.pefata.ro.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului, fostul proprietar al companiei, a incercat de cateva ori sa privatizeze societatea din Ghimbav, americanii de la Liberty, parteneri ai societatii, fiind interesati sa preia pachetul majoritar de actiuni.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului, fostul proprietar al companiei, a incercat de cateva ori sa privatizeze societatea din Ghimbav, americanii de la Liberty, parteneri ai societatii, fiind interesati sa preia pachetul majoritar de actiuni.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului, fostul proprietar al companiei, a incercat de cateva ori sa privatizeze societatea din Ghimbav, americanii de la Liberty, parteneri ai societatii, fiind interesati sa preia pachetul majoritar de actiuni.
Bancherii ar trebui sa-i ofere RCS&RDS, o companie cu venituri care depasesc 700 de milioane de dolari, finantare atat pentru achizitie, cat si pentru reesalonarea datoriilor care trebuie platite de RCS&RDS in perioada urmatoare.Anul acesta compania are de rambursat 175 de milioane de dolari, iar conform unor surse de pe piata "problema este partial rezolvata".Liberty Global, actionarul UPC, a angajat anul trecut banca de investitii Rothschild pentru gasirea unei solutii pentru UPC Romania, care a cumparat in anul 2004 operatorul local de cablu Astral cu 400 de milioane de dolari.Daca in 2005 UPC devenea numarul unu pe piata de cablu, in "lupta de strada" care a urmat in urmatorii ani RCS&RDS a invins printr-o politica extrem de agresiva de preturi si atragerea de clienti cu orice pret.
Craiova a cunoscut o infrangere si doua succese la faza zonala desfasurata la Salonta, 0-2 cu Liberty Oradea, 3-1 cu CFR Cluj si 7-4 cu LPS Sebes, insa in semifinale s-a calificat Liberty Oradea, care a avut victorii pe linie.
Un exit e exclus Compania americana UPC (Liberty Global - LGI) nu are "in acest moment" planuri de a face un exit de pe piata de cablu TV din Romania, a declarat la Bruxelles Mike Fries, directorul executiv al companiei, fara a comenta sau nega insa informatiile de pe piata, potrivit carora in ultimul an LGI a purtat discutii de vanzare cu firma romaneasca de cablu RCS&RDS.
SUV-uri Jeep sau Land Rover fabricate intre 1999 - 2006 Aici ne referim la Jeep-urile Grand Cherokee cu motorizare diesel de 3.1 litri, la Jeep Liberty 2.4 benzina, la Range Rover Mk2 orice motorizare sau la Land Rover Freelander Mk1.
"A fost cea mai buna echipa din Divizia B", s-a laudat, ieri, liderul PD, comparand gruparea ros-albastra cu o serie de echipe divizionare, mai putin Liberty Salonta, cea care a jucat fotbal pe goluri si a reusit promovarea in Liga, din prima.
Ariesul Turda - Liberty Oradea; FC Bihor - Gaz Metan Medias (ora 14:30, N24); Minerul Lupeni - IS Campia Turzii;
• Presa internationala n-a ratat stirea • "Premierul Romaniei, Emil Boc, a supravietuit unei noi motiuni de cenzura, a patra de anul acesta, dupa ce un barbat a sarit de la balconul Parlamentului pentru a protesta fata de politicile economice", noteaza Radio Free Europe/Radio Liberty.
Pâna la sfârsitul lui 2008, densitatea suprafetelor închiriabile la mia de locuitori va continua sa creasca usor prin lansarea mall-urilor Liberty Centre, în sectorul 5, si Grand Arena, în sectorul 4, iar începutul lui 2009 va aduce o crestere considerabila printr-un numar important de centre comerciale de acest tip“, a precizat Radu.
Magazinele Reserved sunt amplasate in centrele comerciale AFI Palace Cotroceni, Liberty Center si Baneasa Shopping City (Bucuresti). Reduceri de pana la 50% aplica in perioada 03.01-29.02 si magazinele D’s Damat si Damat Tween.
Grand Arena, Militari Shopping Center, Sun Plaza, Afi Palace Cotroceni, Iris Shopping Center, Liberty Center si Kaufland Mihai Bravu si Carrefour Orhideea in timp ce in Pitesti, Arad, Bacau, Brasov, Cluj, Craiova Targu Mures si Ploiesti, detine cate 2 magazine, iar in Iasi numarul acestora a ajuns deja la 3.
Swansea, 19 de grade Stadion: Liberty Spectatori: 10.000 Arbitru: Sergei Karasev (Rusia) Asistenti: Tikhon Kalugin si Anton Averianov (Rusia) Al patrulea oficial:
google-analytics.com