Cautare

734 de rezultate pentru "lansare hello beauty salon" (3.85 secunde)
Tot la capitolul surprize, produsul nutricosmetic Beauty Help a fost indelung testat de catre publicul spectator, iar Paul Ailincai, fondatorul brasovean al produsului minune, ne-a povestit in amanunt despre secretele frumusetii din interior si efectele extraordinare ale acestui Shake nutritiv.
La cel mai mare salon de carte din Romania - Bookfest, beneficiati de reduceri, lichidari de stoc (carti la 5, 8 sau 10 lei), si oferta 2+1 cadou la peste 90% din oferta de carte, Curtea Veche Publishing a pregatit cele mai animate, amuzante si educative experiente pentru copii nu numai de 1 iunie, ci din prima si pana in ultima zi a evenimentului.
Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a sustinut marti, 5 iulie a.c., o alocutiune in cadrul evenimentului de lansare in dezbatere publica a documentului strategic Romania competitiva:
Pe 27 septembrie 2010, CNN a transmis, in direct, conferinta de presa dedicata relatiei OZN-urilor cu armele nucleare, manifestare organizata la Washington D.C., in timpul careia, fosti rachetisti din Fortele Aeriene ale SUA au descris ocazii in care mai multe rachete nucleare intercontinentale au prezentat disfunctionalitati misterioase, dupa ce o nava in forma de disc a fost observata in apropierea silozurilor de lansare subterane.
La Centrul de lansare a baloanelor din Aire-sur-Adour, tehnicienii au intarziat o lansare pentru a observa fenomenul! Pe 8 noiembrie, lucrurile incepusera deja sa se lamureasca, NASA indicand, pentru 5 noiembrie, reintrarea obiectului 20925/1990 94C / GORIZONT 21 PLATFORM / USSR.
Ministrul de stat Markó Béla, care a participat ieri la deschiderea lucrarilor Conferintei ministeriale de lansare a Programului regional "Initiativa de la Kiev", a declarat ca Romania "poate si trebuie sa fie impreuna cu altii, in proiectie strategica, un promotor al colaborarii dintre Est si Uniunea Europeana".
cine sunt greii politicii si afacerilor care participa la marea lansare de la Hotel Caro si il sustin pe Oprescu.
La Hotel Caro din Bucuresti, luni, 5 octombrie 2009, Sorin Oprescu si-a tinut discursul de lansare. Textul discursului, cu titlul "Viitorul presedinte al Romaniei", publicat pe site-ul www.sorinoprescu.ro, este spart in mici fragmente, cu 22 de intertitluri, veritabile sloganuri:
"Lansare cu aplomb: Oprescu a tinut un discurs lozincard, perfect populist (1)" . "In toate partidele sunt multi oameni de calitate.
Ion Iliescu considera inadmisibil faptul ca Sorin Oprescu, in discursul de lansare, nu a facut nici o referire la mandatul dezastruos al lui Traian Basescu.
Senatoarea Doina Silistru si deputatul Dan Bordeianu, lansare la Ivanesti La Ivanesti, senatoarea PSD de Vaslui Doina Silistru si deputatul PNL Dan Bordeianu si-au lansat candidaturile pentru un nou mandat la Senat, respectiv Camera Deputatilor.
Curtea Veche Publishing si Muzeul National de Istorie a Romaniei va invita luni, 23 septembrie, incepand cu ora 18.30, la evenimentul de lansare a volumului "Trei poduri peste lume.
Joi seara, esplanada Teatrului National "Marin Sorescu" a fost scena de lansare a doua noi "vedete" ale dealerului Rucom - Chevrolet Epica si Chevrolet Captiva.
Joi seara, esplanada Teatrului National "Marin Sorescu" a fost scena de lansare a doua noi "vedete" ale dealerului Rucom - Chevrolet Epica si Chevrolet Captiva.
"Este prima lansare la nivel national a noului Megane si Megane Coupe. ... Noul Megane si Megane Coupe beneficiaza de o oferta de lansare de patru ani garantie sau 100.000 km si de o oferta de finantare cu 0% dobanda la leasing.
In cele 7 luni de la lansare, prin programul "Prima Casa" au fost aprobate aproximativ 14.000 de dosare si au fost cheltuiti aproape 600 de milioane de euro.
Dacia a primit peste 20.000 de comenzi in Franta pentru SUV-ul Duster in primele sase saptamani de la lansare.
Vineri, 25 martie 2011, la ora 09:30, la Ateneul Roman, Filarmonica George Enescu, are loc conferinta de lansare a Programului de Cooperare Elvetiano-Roman vizand reducerea disparitatilor economice si sociale in cadrul Uniunii Europene extinse". ... La conferinta de lansare vor participa:
Daca doresti sa organizezi un eveniment tip corporate, fie ca te gandesti la o intalnire de afaceri, o lansare de produs, conferinta de presa, eveniment de networking sau chiar gala, Concorde Old Bucharest Hotel este unul dintre locurile cele mai potrivite din Bucuresti pentru aceasta.
A fost o lansare calculata, in sensul obtinerii unei anumite vizibilitati in perspectiva anuntarii candidaturii? ... Zilele trecute a avut loc o noua lansare, in Sectorul 3, la Casa Artelor.
google-analytics.com