Cautare

2963 de rezultate pentru "joi" (2.61 secunde)
Ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, a prezentat joi, la Palatul Victoria, rezultatele primelor cinci zile de ancheta. ... Tot joi, Vasile Blaga a facut unele precizari legate de masura suspendarii temporare a pasapoartelor simple pentru cei care au depasit termenele de sedere in state europene.
Potrivit acestei decizii, deputatii vor dezbate modificarile la Regulament in zilele de miercuri, 14 septembrie, si joi, 15 septembrie. ... Presedintele Camerei a adaugat ca programul la Camera Deputatilor va incepe de marti, cu program specific zilelor de luni, lucrari in plen miercuri si joi, iar vineri activitati in comisii.
BNR a anuntat joi cel mai ridicat curs din ultimele doua luni pentru euro, moneda unica fiind cotata la 3,6123 lei, in crestere cu aproape 1,5 bani fata de ziua precedenta.
Cursul de referinta publicat, joi, de BNR a urcat la un nou maxim istoric, de 4,3127 lei/euro, fiind a treia sedinta consecutiva in care cotatia leului a atins niveluri record de la introducerea monedei unice europene.
Se plateste o redeventaPrezent joi seara la emisiunea „Nasul“ de pe b1 TV, premierul Emil Boc a sustinut ca nu va ezita sa se adreseze organelor judecatoresti, inclusiv Parchetului, in cazul in care modul de incheiere a ultimului act aditional la contractul dintre ANRM si Sterling indica elemente de raspundere penala, luand, totodata, in calcul posibilitatea anularii contractului daca va fi nevoie.
Ministerul de Externe turkmen a acuzat joi compania rusa Gazprom ca s-a aflat la originea exploziei survenite in noaptea de miercuri spre joi la un gazoduct turkmen.
Jurnalistul Robert Turcescu a declarat pentru MEDIAFAX ca a semnat un contract pe trei ani cu postul de televiziune B1 TV, unde va realiza emisiunea "Suta la Suta cu Robert Turcescu", de luni pana joi, incepand cu ora 20.00.
Seful Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, Sorin Blejnar, a acuzat joi ca unii dintre salariatii Garzii Financiare (GF) nu cunosc suficient legea pe care trebuie sa o aplice.
Presedintele Traian Basescu a reiterat joi seara faptul ca actuala echipa guvernamentala este una performanta.
OTV - amenda de 200.000 lei pentru ca a reluat imaginile CNA a sanctionat, joi, postul Antena 1 cu intreruperea emisiei timp de zece minute, la ora de maxima audienta, pentru imaginile cu fostul premier Emil Boc dezbracat, prezentate luni seara in emisiunea "Un Show Pacatos", realizata de Dan Capatos.
Presedintele Traian Basescu a reluat tema reformei politice, cu accent pe trecerea la parlamentul unicameral, cu toate ca reprezentantii societatii civile si ai mediului academic au sustinut, in discutia cu seful statului de joi seara, introducerea votului uninominal si mentinerea sistemului bicameral in Legislativ.
Programul zilei de joi 28 iunie la Campionatul European de fotbal - EURO 2012, in Polonia si Ucraina, competitie care se desfasoara in perioada 8 iunie - 1 iulie:
Care va fi deznodamantul de joi seara? • Steaua bate sau face egal si se califica: 65.17% (2002 voturi) • Dezastrul cu Stuttgart se repeta:
El a apreciat, in acelasi timp, ca orice partid, inclusiv PSD, este legitim in incercarea de a-si apara imaginea cu mijloace licite, morale si statutare, apreciind ca in acest sens au fost si declaratiile facute joi atat de Mircea Geoana, cat si de Adrian Nastase.
Colegiul Director al PD a adoptat chiar o rezolutie cu privire la Statutul parlamentarilor, considerand "inacceptabil" votul de joi din Parlament prin care s-au mentinut in Statut textele care le dau dreptul acestora la pensii de serviciu si la indemnizatii de somaj.
La fel de prevazatori ca si senatorii, deputatii din comisiile pentru cultura, munca, aparare si drepturile omului au decis sa dedice ziua de joi "studiului individual".
Un cutremur cu magnitudinea de 4,7 grade pe scara Richter s-a produs joi, la ora locala 15,38 (12,38 UTC), in zona seismica Vrancea, judetul Buzau, la o adancime de 140 de kilometri, conform datelor publicate de Institutul National pentru Fizica Pamantului (INFP).
Presedinta Finlandei, Tarja Halonen, l-a vizitat de asemenea joi pe presedintele Basescu. Tot joi, presedintele a avut convorbiri telefonice cu premierul Calin Popescu-Tariceanu si cu senatorul PSD Ion Iliescu.
Daca nu iesea Iliescu la televizor, poate depuneati o floare pe mormantul meu Mircea Dinescu a fost audiat joi ca martor in dosarul Revolutiei si le-a vorbit procurorilor militari despre evenimentele de dupa 22 decembrie 1989.
Potrivit consilierului local Ion Vladoi, presedintele PNL Basarbi, "joi, 6 iulie a.c., a fost convocata o sedinta extraordinara. Eu am fost anuntat joi despre acest lucru, alti colegi doar cu o zi inainte, desi acest lucru incalca legea".
google-analytics.com