Cautare

1198 de rezultate pentru "intalnirea" (2.93 secunde)
Întalnirea, prima de acest fel in ultimii ani, a pus bazele unei relatii de colaborare, necesara fluidizarii comunicarii intre jucatorii din zona de publicitate si cei din mass-media.Întalnirea a fost moderata de Adrian Voinea, director general al cotidienelor Curierul National si Gazeta de Sud, membru al Consiliului de Onoare al Clubului Roman de Presa.
Intalnirea a fost organizata si mediata de Prefectura Dolj. "Intalnirea face parte dintr-o campanie a noastra, prin care incercam sa crestem gradul de absorbtie a fondurilor europene in judetul Dolj.
Potrivit ministrului, intalnirea a avut scopul de a realiza o "unitate a autoritatilor din Oltenia pentru promovarea proiectelor si pentru atragerea investitorilor, ceea ce inseamna ridicarea nivelului de trai".
Reprezentantul ANAF prezent la intalnirea cu ministrul spune ca anul acesta Finantele urmaresc intarirea disciplinei financiare pentru "tot ceea ce inseamna cheltuirea banului public de catre administratiile publice locale.
La intalnirea dintre presedinte si premier participa si alti ministri, printre care si cel de Finante, Sebastian Vladescu. ... Intalnirea dintre presedintele Basescu si o parte din ministrii Guvernului Boc este cea de-a doua din ultimele saptamani.
La intalnirea cu reprezentantii FMI, am cerut clar ca datoriile statului catre firme sa fie achitate in cel mai scurt timp, altfel mii de firme isi vor inchide afacerile.
Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a intrat razand la intalnirea cu reprezentanţii Fondului Monetar International, comentand pe tema lansata in presa referitoare la posibila suspendare a acordului.
• "Faptul ca dupa doar sase luni de la intalnirea noastra de la Bucuresti am reusit sa inlaturam toate obstacolele birocratice care amanau conectarea autostrazilor de la granitele romano-maghiare arata ca ambele administratii au inteles si inteleg importanta accelerarii proiectelor noastre comune in beneficiul cetatenilor romani si maghiari.
Intrucata cerinta cea mai importanta pentru ca studentii economisti sa fie selectati sa faca practica la Ford este cunoasterea limbii engleze la nivel inalt, intalnirea de ieri s-a desfasurat in limba engleza, fara traducere.
In fine, cu trei ani inainte de intalnirea istorica, cand cancelarul ii expusese "ideea sa" lui Porsche, intr-un hotel din Berlin, Ganz se afisase cu masina proiectata de el, pe care o poreclise Gandacul, un nume sub care este si azi cunoscut modelul german in restul lumii, alaturi de porecla "broscuta".
Intalnirea ziaristilor de la Scanteia tineretului /Tineretul Liber Vineri, 6 septembrie a.c., la Restaurantul Old School de la Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti,a avut loc intalnirea fostilor ziaristi de la cotidianul Scanteia tineretului, devenit dupa 1989, Tineretul liber.
HotNews.ro Ioan Rus, dupa intalnirea cu reprezentantii Dacia: ... La intalnirea cu managementul si cu sindicatele Uzinelor Dacia Mioveni, reprezentantii societatii au afirmat ca daca ar exista un drum corespunzator, durata de transport a masinilor exportate s-ar injumatati, a anuntat joi intr-un comunicat Ministerul Transporturilor.
Oare dansul ar vrea?" Ulterior, a fost postat un nou mesaj, in care se precizeaza ca seful statului a confirmat intalnirea, care va avea loc joi, la ora 17.00, locul reuniunii urmand sa fie dezvaluit mai tarziu.
Ateu convins in tinerete, convertit la crestinism in cele din urma, Giovanni Papini construieste 7 povestiri axate pe faptele si trairile martorilor reali sau imaginari ai patimilor lui Isus, descriind felul in care acestia au fost afectati de intalnirea cu Fiul lui Dumnezeu.
Acolo s-a discutat impactul pe care intalnirea cu extraterestrii l-ar avea asupra societatii noastre. Analizele facute la aceasta intalnire au fost publicate in numarul din aceasta luna al revistei Philosophical Transactions of the Royal Society A.
Intalnirea cu jurnalistii va avea loc in Sala Grigorescu a Grand Hotel Continental din Bucuresti (Calea Victoriei, 56).
Am vorbit despre moarte de mai multe ori, papa si cu mine, desi este o persoana foarte discreta si rezervata. El considera ca, pregatindu-se de moarte, se pregateste pentru intalnirea cu Dumnezeu, a incheiat Georg Ganswein,.
Intalnirea cu fanii mei m-a inspirat. Sa nu uitam sa traim si offline, corect?, a fost mesajul Andrei, dupa intalnirea cu fanii.
PIRLOAGA MARIAN) 12.08.2017 - ora 10:00 - Intalnirea oficiala a grupurilor - Consiliul Judetean Calarasi - ora 10:30- Intalnirea oficiala a grupurilor - Primaria Municipiului Calarasi - ora 19:00 - Parada portului popular, pe tronsonul piata Big ( Penny )- scena parc Dumbrava - ora 20:00- Deschiderea festivalului - scena parc Dumbrava.
Elena Loreta Popa asteapta cu emotie intalnirea cu actrita Eniko Szilagyi: ... Ca jurnalist, intalnirea cu o personalitate pe care ti-ai dorit intotdeauna sa o intervievezi este greu de descris in cuvinte.
google-analytics.com