Cautare

313 de rezultate pentru "inmormantarea tatalui elodiei" (2.44 secunde)
Una este sa reprezinti Romania la inmormantarea unei mari personalitati europene, de exemplu, cand nu e nevoie de un mandat din partea guvernului si este altceva daca e vorba de semnarea unui tratat.
/ " Noul guvern roman, prin faptul ca a impiedicat inmormantarea scriitorului Nyiro Jozsef si a organizat o adevarata vanatoare pentru ramasitele pamantesti ale acestuia, a jucat cartea maghiara pentru a distrage atentia de la grava situatie economica a tarii".
Acelasi Basescu care a fortat realegerea paguboasa a lui Boc in fruntea partidului, eliminandu-l pe Blaga, si care acum prezideaza solemn ceremonia funebra de inmormantarea politica a PDL-ului, de care bineinteles ca il va face raspunzator tot pe Blaga.
Conform acestuia, inmormantarea va avea loc la Curtea de Arges, dupa ce trupul neinsufletit al Reginei va fi depus o zi la Castelul Peles, apoi la Palatul Regal din Bucuresti.
Aceasta masura a condus practic la "inmormantarea" dosarelor privind rambursarile ilegale de TVA in care au fost implicate firmele Price Steel, Elada Service si Verona Style, precum si administratorii acestora, avand in vedere ca de la preluarea dosarelor anchetatorii DIICOT nu au facut publica nici o referire asupra progresului inregistrat in cursul cercetarii penale.
Astfel, inmormantarea lui Nae Nicolae poate trece cu usurinta drept una dintre cele mai impresionante din ultimul deceniu. Sumele cheltuite s-ar putea ridica la sute de mii de euro si doar bilantul preliminar este unul fabulos.
La inmormantarea lui Iurie Darie m-a luat de brat, s-a apropiat de urechea mea si mi-a spus "Ne vine randul".
Inmormantarea va avea loc miercuri, 16 aprilie, la ora 13.00, la Cimitirul Bellu Militari. Secenografa a colaborat de-a lungul carierei cu regizorii Liviu Ciulei si Lucian Pintilie, alaturi de care a lucrat in tara si strainatate si a colaborat cu mai multe institutii culturale si festivaluri.
Vasile a murit in anul 379, cand inca nu implinise 50 de ani, iar la inmormantarea sa au participat multime de crestini si pagani, dovada a marii sale popularitati, a mai spus parintele Ciprian Apetrei.
Fostul ministru egiptean pentru antichitati si renumit egiptolog Zahi Hawwas, care se numara printre prietenii sai apropiati, a confirmat moartea actorului si a afirmat ca inmormantarea ar putea avea loc duminica.
18 martie Dupa decesul Prim Ministrului britanic, un plan diabolic de eliminare a celor mai mari lideri ai lumii este pus in aplicare la inmormantarea acestuia de catre o organizatie terorista.
Fata a inceput sa planga si le-a povestit tuturor ca se afla in Romania pentru ca a venit la inmormantarea bunicului sau, iar participarea ei la emisiune este ceea ce si-a dorit el.
Am ras impreuna intr-o viata intreaga cat n-o sa mai apucam sa o plangem in putinul care ne-a mai ramas, ani de citit si de iubit textele ei splendide… Intreaba toata lumea cand va fi inmormantarea, dar, deocamdata, nu s-a putut stabili nimic.
Ana, plecata in strainatate, revine in satul natal din Delta Dunarii, pentru a participa la inmormantarea bunicului ei, Dumitru. Totul ia o intorsatura neasteptata atunci cand Ana descopera intamplarile tragice prin care au trecut bunicii ei, determinate de traditiile si mentalitatile unei lumi arhaice.
Iar unul dintre aceste destine este cel al Anei, intoarsa acolo unde a crescut, pentru a lua parte la inmormantarea bunicului ei.
Tot ansamblul rugaciunilor si ritualurilor de la inmormantarea iudaica exprima credinta intr-o lume mai buna, in lumea cealalta, intr-o viata mai presus de viata de pe pamant.
Trupul sau neinsufletit a fost depus la Senat, unde va ramane pana vineri la ora 10.00 si unde toti cei care doresc ii pot aduce un ultim omagiu. Inmormantarea fostului premier va avea loc vineri, la Cimitirul Bellu Catolic.
Vasile a murit in anul 379, cand inca nu implinise 50 de ani, iar la inmormantarea sa au participat multime de crestini si pagani, dovada a marii sale popularitati, a mai spus parintele Ciprian Apetrei.
Trupul neinsufletit al academicianului a fost depus la Biserica Icoanei din Parcul Icoanei din Bucuresti, iar inmormantarea va avea loc, miercuri, la Cimitirul Ghencea Civil.
Slujba de inmormantare va avea loc marti, la ora 12, la Biserica Precupetii Noi, iar inmormantarea va fi marti, la ora 13.30, in incinta cimitirului Bisericii Evanghelice Lutherane, Soseaua Giurgiului, nr.
google-analytics.com