Cautare

302 de rezultate pentru "hoti de murfatlar" (2.58 secunde)
Desi a inceput sezonul de irigatii, multe dintre firmele care au contracte cu ANIF-ul nu si-au platit inca toate datoriile.
Guvernul a dat unda verde, in ultima sa sedinta, programului pentru reabilitarea sistemului de alimentare cu apa si canalizare din orasul Murfatlar. Potrivit edilului Gheorghe Cojocaru (foto), in proiectul de 1.
Nu stiu cazul Rarinca, stiu cazul Ponta Decat un om nevinovat in puscarie, mai bine 100 de hoti in libertate. ... Sunt de acord cu prima parte, nu si cu echilibrarea excesiva.
Peste 70 de firme constantene au ajuns pe lista neagra a Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), care are de recuperat din diferite creante fiscale si comerciale peste 100 de miliarde de lei.
Pentru ca hotii nu au oprit la semnalul oamenilor legii, politistii au tras mai multe focuri de arma. Oamenii legii ii cauta acum pe hoti si verifica daca a fost cineva ranit.
Incepand de ieri, orasul Murfatlar are un nou viceprimar, in persoana social-democratului Nicolae Crivineanu (foto), fost primar pana in vara lui 2008. 12 din cei 17 consilieri locali au votat, in sedinta de luni, eliberarea din postul de viceprimar a liberalului Ion Vladoi si inlocuirea acestuia cu Nicolae Crivineanu.
Fostul viceprimar liberal Ion Vladoi a pierdut procesul cu Primaria Murfatlar, proces prin care cerea repunerea sa pe functie si acordarea unor daune plus salariile aferente lunilor cat a stat "pe bara". ... 17 din data de 16 februarie a.
Directorul adjunct al agentiei de presa ITAR TASS, jurnalistul Mihail Gusman, l-a ironizat pe presedintele Traian Basescu, intr-o emisiune la Radio Ecoul Moscovei, facand referire la oraselul natal al acestuia din Dobrogea, la vinul Murfatlar, la mentalitatea sa de vaporean, la campania impotriva cainilor fara stapan, a demolarii chioscurilor, dar si la privirea presedintelui.
Sambata, la hotelul Ibis din Constanta, revista "Descopera Romania" a lansat programul "re-Descopera litoralul!", eveniment la care au fost invitati sa participe autoritatile locale si centrale, precum si factori de decizie sau implicati in desfasurarea activitatii turistice pe litoralul romanesc.
In timp ce renumitele "Ferme Murfatlar" si "Murfatlar Romania" au renuntat la 160 de angajati in viticultura, precizand ca au probleme financiare, de la toamna in comuna Adamclisi se pun bazele unei noi crame. ... , care, pe o suprafata de 1.
Senatorul PSD Sorin Oprescu vrea ca perioada discutiilor despre elemente corupte in partid sa fie depasita, el apreciind totodata ca PSD nu este un partid de „hoti“, „derbedei“ si „golani“.
cum lucreaza o parte din Politia" (de Catalin Sturza):
Crezi ca e suficienta o usa metalica cu inchidere in trei puncte si cu doua yale mecanice sau electrice pentru a-ti pune bunurile la adapost de hoti?
pentru hoti nu exista lacate. Plus ca internetul e cam plin de indicatii despre cum sa spargi o yala”.
Dupa cum v-am obisnuit, continuam sirul de dezvaluiri despre SC Cobra Security SRL, apartinand grupului de firme UTI, cea care a contractat serviciul de paza si preventie din port printr-un contract semnat cu CN APMC, prin metode dubioase, semnalate de cotidianul "Replica” in numerele anterioare.
Pericolul furtului de identitate si nu numai este extrem de real pe internet si retelele de socializare. ... Cum sa te protejezi intr-o lume plina de escroci si hoti de identitate explica pentru Business Insider cum te poti proteja.
Noile tepe si inselaciuni care ii au ca tinta pe soferi - Soferii pot fi talhariti in trafic zi de zi - Anunturile online cu oferte bune, tepe sigure - Motorina ieftina, cea mai populara teapa Am scris de nenumarate ori despre tepele si metodele in care esti furat in trafic de diversi indivizi.
Patru persoane dintr-o localitate din Teleorman, in care localnicii se declara terorizati de hoti, au fost retinute pentru 24 de ore tocmai pentru furt. Suspiciunile au fost intarite de perchezitiile domiciliare facute la domiciliul presupususilor hoti.
Spania ocupa 4 locuri in topul cu hotii de buzunare. Gara de Nord si metrourile din Paris sunt in top 10 locuri cu hoti. Piata central din Benidorm, Spania are cei mai multi hoti de buzunare.
de cand sunt europeni, cu mici exceptii "datorate" faptului ca unele deprinderi rele nu se educa asa usor (astfel ca mai sunt cazuri ce ne strica reputatia in continuare prin Europa occidentala), s-au transformat din "furaciosi" in "furati".
google-analytics.com