Cautare

577 de rezultate pentru "home based agent" (2.73 secunde)
Plata diferentei de 50 la suta din impozitul pe venitul din activitati agricole pentru contribuabilii care obtin venituri din cultivarea si valorificarea florilor, legumelor si zarzavaturilor, in sere si solarii, a arbustilor, plantelor decorative si ciupercilor, exploatarea pepinierelor viticole ti pomicole, se va efectua pana la 15 noiembrie.Calcularea, retinerea ti virarea impozitului retinut la sursa pentru platitorii de venituri asimilate salariilor, platitorii de venituri din drepturi de proprietatea intelectuala, vanzarea de bunuri in regim de consignatie, activitati desfaturate in baza contractelor de agent, activitati desfaturate de baza contractelor de agent, activitati desfaturate in baza contractelor sau conventiilor civile, activitati din expertiza contabila ti tehnica, judiciara ti extrajudiciara, investitii, pensii, premii ti jocuri de noroc, vor fi efectuate pana la data de 25 a lunii urmatoare celui in care a fost platit.
Termoelectrica va decide la jumatatea lunii februarie care dintre cei doi investitori care s-au inscris in cursa pentru a deveni actionarul majoritar al furnizorului local de agent termic primar va fi castigator.
De aceea, este mai avantajos sa dai banii respectivi lunar la banca si sa ai casa ta“, a spus Ionel Ionescu, agent imobiliar.
Rominservices Therm intentioneaza sa monteze in municipiul Mangalia pana in 2009-2010 un numar de 600 de panouri solare (aproximativ 720 metri patrati) pentru sustinerea/completarea furnizarii de apa calda menajera si agent termic.
Cele mai multe joburi scoase la bataie sunt de vanzator, in numar de 17, faiantar (3), bucatar (2), agent comercial (2), secretar (2), zugrav (2), fiind de asemenea declarate vacante joburi de gunoier, agent de turism, casier.
Cele mai multe joburi scoase la bataie sunt de vanzator, in numar de 17, faiantar (3), bucatar (2), agent comercial (2), secretar (2), zugrav (2), fiind de asemenea declarate vacante joburi de gunoier, agent de turism, casier.
De la sfarsitul lunii februarie, uzina nu mai produce agent termic, iar actualii salariati vor fi redistribuiti in alte sectoare", a spus primarul Mircea Guta. Discutii cu investitorii Pana in noiembrie 2009, primaria vrea sa puna pe picioare o noua centrala, care sa produca energie electrica si agent termic.
Astazi am constatat un fapt - folosirea Postei Romane ca agent electoral in favoarea unui candidat. Postasii romani, din anumite zone, sunt obligati sa inmaneze pensionarilor odata cu pensia si scrisori ale lui Traian Basescu catre alegatori.
11 alin 1 din Legea 78/2000 (fapta persoanei care, in virtutea functiei si a atributiilor de serviciu are sarcina de a controla un agent economic privat, de a indeplini pentru acesta vreo insarcinare, de a intermedia sau de a inlesni efectuarea unor operatiuni comerciale, daca fapta este de natura a-i aduce foloase necuvenite), ambele in forma continuata, potrivit unui comunicat al DNA.
Consortiul bancar format din BRD-Groupe Societe Generale, in calitate de Aranjor, Creditor, Agent si Agent de Garantii si Banca Comerciala Romana, in calitate de Aranjor si Creditor, a semnat un contract de imprumut in valoare de 100 milioane EUR cu Compania Nationala "Aeroporturi Bucuresti" - S.A., pentru finantarea "Fazei III" a proiectului de dezvoltare si modernizare a Aeroportului International Henri Coanda - Otopeni.
"Stelian Fuia, agent de vanzari!?" Ministrul Stelian Fuia a reusit, fara prea mari eforturi, sa-si demonstreze "competenta" si cunostintele in conducerea ministerului agriculturii.
Basescu a reusit o performanta formidabila si absolut incompatibila cu presupusul rol de "agent rusesc".
Calciomercat.com aminteste ca Ana-Maria Prodan este sotia antrenorului stelist Laurentiu Reghecampf si ca este prima femeie agent FIFA din lume.
Nu, nu e vorba doar despre valoarea probata de jucator pana acum, ci si despre decizia lui de a semna un contract de reprezentare pentru Premier League cu un influent agent englez.
Acest lucru contravine insa legilor din domeniul concurentei, care interzic favorizarea unui singur agent economic de pe piata. ... Poate serviciile pe care le ofera Romtelecomul pot fi asigurate si de un alt agent economic din acelasi domeniu, la un pret mai convenabil.
Sub forma de solutie, se utilizeaza ca agent antimicrobian in infectii bacteriene, fungice și virale ale pielii si al mucoaselor.
La persoanele cu diverse patologii (ciroza, hemofilie) echimozele apar spontan, fara actiunea unui agent traumatic. ... Atunci cand echimozele apar spontan, fara actiunea unui agent traumatic, se impune efectuarea unui consult medical.
Virgil Armstrong, fost agent CIA, descrie lumea de sub noi: ... Aceste file din jurnalul exploratorului au fost date publicitatii chiar deun fost agent CIA, Virgil Armstrong, care sustine ca Byrd a locuit in Agartha vreme de aproape o luna si ca civilizatia subterana este net superioara civilizatiei noastre.
caderea Bastiliei - Teoreticienii - Gustave Le Bon - Progresele propagandei in secolul al XX-lea - Ciakotin CAPITOLUL 3 - Cum se poate instiga la revolutie - Lenin, agent german? Trotki, agent sionist?
Un alt agent electoral, fara de voie, al a€žsuspendatuluia€œ este domnul Nicolae Vacaroiu, cel care va fi, timp de cel putin o luna, presedintele RomA¢niei.
google-analytics.com