Cautare

129 de rezultate pentru "holiday market" (2.85 secunde)
Licitatie cu cintec Prefectura Dolj a organizat, pe 5 noiembrie 2004, selectia de oferte pentru tiparirea buletinelor de vot, la care s-au prezentat mai multe firme, printre care SHOPING MARKET SRL, EUROPAPER SA si SC MEDIA SUD MANAGEMENT SA.
REWE Romania a lansat conceptul de Romania prin care comunica evolutia pozitionarii brandului Penny Market. Totodata, compania a lansat Penny FM, postul de radio care va intampina cu ospitalitate clientii si angajatii in toate magazinele Penny Market.
"Market Calea lui Traian nr. ... Noul supermarket, Market Calea lui Traian nr. ... Date cheie despre Market Calea lui Traian nr. ... 0374460893, 0374460894 Paleta de servicii a noului Market Calea lui Traian nr.
Noul supermarket, Market Bd. ... Date cheie despre Market Bd. ... 0374460955 Paleta de servicii a noului Market Bd. ... Magazinul Market este o noua forma de comerț ... In acest sens, Market schimba sau rambursează
Noul supermarket, Market Str. ... Date cheie despre Market Str. ... 0374.462.256 Gama de servicii a noului Market Str. ... Magazinul Market este o noua forma de comert care se caracterizeaza printr-o serie de atribute cu ajutorul carora se diferentiaza de hipermarket:
Situat in Mamaia Nord, la 150 de metri de plaja, Phoenicia Holiday Resort (http://phoeniciaholiday.ro) asigura peste 1.200 de locuri de cazare in nu mai putin de 420 de apartamente mobilate si utilate chiar si cu vesela.
Noul supermarket, Market Bd. ... Date cheie despre supermarket-ul Market Bd. ... 0374.467.892 Gama de servicii a noului Market Bd. ... Magazinul Market este o noua forma de comert care se caracterizeaza printr-o serie de atribute cu ajutorul carora se diferentiaza de hipermarket:
Penny Market (Rewe Romania) isi propune pentru 2008 sa deschida circa 25 de magazine in toate zonele tarii si 1-2 tip XXL, anunta oficialii companiei intr-un comunicat de presa, dintre care unul in Oradea.
Cu o investitie de circa doua milioane de euro, Grupul Carrefour a deschis ieri primul supermarket din Craiova, Carrefour Market. ... Suprafata de vanzare este de 700 de metri patrati", a declarat Ion Savescu, manager regional Carrefour Market.
Noul brand, Carrefour Market, aduce prospetime si claritate propunand un nou stil de cumparaturi:
Grupul Carrefour lanseaza, incepand cu 2 octombrie, in reteaua de magazine Market din 22 de orase un nou program de fidelitate, Card Plus - cea mai noua modalitate pentru clienti de a beneficia de sute de promotii suplimentare si reduceri semnificative la produsele alimentare si nealimentare, de cadouri cu ocazia zilei de nastere si de ziua numelui.
Penny Market devine primul sponsor al nationalelor de juniori, junioare si tineret prin extinderea parteneriatului cu Federatia Romana de Fotbal. Penny Market, parte a grupului german REWE, extinde parteneriatul cu Federatia Romana de Fotbal pentru inca patru ani si sustine noi echipe reprezentative si competitii.
Analiza cuprinde datele furnizate de retelele de hipermarketuri Carrefour, Real, Auchan, Cora, Kaufland, Pic, operatorii de supermarketuri Billa, Spar, Mega Image, La Fourmi, G'market, Interex, Artima, magazinele cu profil de discount Penny Market, Plus Discount, Profi, miniMax si operatorii cash&carry Metro si Selgros.
Pe pagina de facebook Mezanin Market @Palatul Universul, a fost postat urmatorul anunt: ... Dupa 5 evenimente Mezanin Market si aproape 5000 de vizitatori ne bucuram la fel de mult la fiecare intalnire. Urmatoarele intalniri Mezanin Market vor avea loc pe 13, 14 si 21 aprilie.
Bucharest Christmas Market, targul traditional organizat la Universitate, continua pana pe 27 decembrie, in fiecare zi pana la ora 22:00.
Emil Florescu participa in aceasta perioada (pana pe 30 decembrie inclusiv) la Bucharest Christmas Market organizat in Piata Constitutiei.
"Vom avea in jur de 10 deschideri de supermarketuri Carrefour Market in Capitala", afirma Lespagnol. ... Un Carrefour Market din Bucuresti a fost deja deschis in piata Gorjului din cartierul Militari. ... "Treptat, vom transforma magazinele Carrefour Express in Carrefour Market.
In Mangalia vor incepe lucrarile de constructie la un mall de tip discount "Penny Market", parte a grupului german Rewe.
Concernul german Rewe, prezent in Romania prin supermarketurile Billa, centrele de megadiscount XXL, Selgros-Fegros, si magazinele de tip discount Penny Market, a cumparat in centrul municipiului Petrosani un teren, unde intentioneaza sa deschida un supermarket de tip Penny Market, insa autoritatile locale se opun.
Astfel, Patronatul Interprinderilor Mici si Mijlocii Constanta, in parteneriat cu Institutia Prefectului Constanta si Institutia Prefectului Tulcea, alaturi de Agentia pentru Dezvoltare Economica, Regionala si Investitii din orasul Dobrici - Bulgaria, au infiintat in aceasta perioada doua proiecte pentru fermierii dobrogeni, "We are consumers" si "Eurofarmers for Euro Market".
google-analytics.com